Şimdi Ara

SAATLER (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.900.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vervito

quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

arkadaşlar nabız ölçümü yapabilen saat arıyorum dunlop gormuştum ama hatırlayamıyorum varsa bildiklerinzi söylermisiniz?

bütçeniz nedir? ve bu pulsemetre özelliğini nerede kullanacaksınız? mekanik pulsemetreli saat olarak piyasadaki en uygun model hamilton'un jazzmaster serisinden şu model H32656785, Ball Watch Co.'nin Trainmaster serisinde Doctor's watch ve Pulsemeter Pro olarak 3-4 model var. Kobold markasının Pulsometer modeli var. fiyatı 4500USD. Teng ustamın bahsettiği rus saati ise Slava markadır. 1980lere air pulsemeterli kadranı olan modeli var. kurmalı bir saat. kolay kolay bulunmamaz. koleksiyoncu saatidir.
    pilli olaral Swatch'un pulsemeter'li bir modeli vardı. çıktığında oldukça da tutulmuştu. Swatch Pulsemeter yazsanız google'da çıkar.
    bir de pulsemeterli dijital saatler var, onlar hakkında bilgim yok maalesef ki.

cevaplar için teşekkurler

butçe oyle aşırı olmayacak .
    2haneli olacak ,timex varpulsemeter kordon cok ince bayan saatiymiş.
    gögüse takılan birşey istemiyorum . saat aynı zamnda nabzımı ölçecek.ve saat özeligi olacak

swatch ,dunlop , sigma , timex gibi markaların modellerini araştırıyorum
    ??

• citizenin bu modelini tavsiye ederim.. bir yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım... saat titanyum olduğu için inanılmaz derecede hafif...bir seiko sportura hastası olarak citizenin bu saatini kullanınca tmm aradığım saat bu dedim

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

100 lira bütçem var. spor bi saat almayı düşünüyorum. tavsiye edebilir misiniz acaba?
    önceki sayfalara baktım biraz da genelde beni aşan saatler vardı ..

• quote:

quote:

100 lira bütçem var. spor bi saat almayı düşünüyorum. tavsiye edebilir misiniz acaba?

bu bütçeyle casio modelleri en iyi ve en sağlam tercih olur,bütçe artarsa seiko citizen pilli saatleri ve otomatik saatleri var 150 tl civarına ,swatch pek iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

quote:

quote:

bu bütçeyle casio modelleri en iyi ve en sağlam tercih olur,bütçe artarsa seiko citizen pilli saatleri ve otomatik saatleri var 150 tl civarına ,swatch pek iyi değil

en son 150 ye kadar çıkabilirim sanırım. bahsettiğin saatlerden örnek verebilir misin acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: teng

O zaman beğendiğiniz saati alın. Ne diye soruyorsunuz ki, bu mantık ta yanlış. Olumsuz eleştiri geldiğinde tepki gösterecekseniz eleştiri istemeyin.

Sakin ol arkadaşım smileylerden de kızmadığımı anlayabilirsin... bak..
  • gayet güzel bi çalışma olmuş ellerinize sağlık.. saatlerin hepsi çok hoş..
  • Merhabalar,
    yüklemeyi başarabildiysem resimdeki Longine master collection saati almayı düşünüyorum. model konusunda yorum yaparsanız çok sevinirim..
    Bugün kuzoptik te aynı modelin siyah kadranlı olanını begendim ancak internette hiçbir katalogda o model yok, kopya vs olabilir mi??
    ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

citizenin bu modelini tavsiye ederim.. bir yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım... saat titanyum olduğu için inanılmaz derecede hafif...bir seiko sportura hastası olarak citizenin bu saatini kullanınca tmm aradığım saat bu dedim

SAATLER

Saati nereden ve kaça aldığınızı söyler misiniz?
  • arkadşlar güzel bir saat almak istiyorum.. mezuniyette takım elbisesi ile takıcam.. sırf ogün değil hergün takıcam yani.. :D:D ama ogünede uysun güzel bir saat olsun. 300-350 limit var. tavsiye edebilceğiniz güzel bir saat varmı acaba?
    teşekkürler
  • Evet arkadaşlar bende rica ediyorum 300 tlye kadar beni uzun süre götürecek metal kordonlu saat önerirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk23

quote:

Orijinalden alıntı: fazlık

Arkadaşlar SEIKO velatura KINETIC saatler ebay da 500$ - 600$ arasında teklifsiz satılıyor. gitti gidiyora baktığımda 900 TL - 1500 TL gibi fiyatlar söz konusu. yurt dışından alırsam gümrükte takılma riski yüksek bi de gümrüğe %20 ödemek var. gel gelelim, gittigidyor daki satıcılara da pek güvenmiyorum. onlar da ebay dan alıp burda satıyolar. ama fiyata bakınca da Türkiye den almak daha mantıklı gibi geliyor. siz ne diyorsunuz?
    LÜTFEN YARDIM

Ben de aynı şekilde almayı düşünüyorum. Satıcıyla konuşursanız size gift olarak gönderirse kutu küçük olduğundan açıp bakmaları ve gümrüğe takılması zor olur ama garanti olsun derseniz bayramlarda yılbaşında filan gümrük sınırı 300 dolar oluyor. O zaman almak daha garanti olabilir.

Yalnız bi düzeltme yapıyım özel günlerde sınırın yükseltilmesi olayı gümrük mevzuatından kaldırıldı. sınırlama da 100 avro dan 150 avro ya çıkartıldı. bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

citizenin bu modelini tavsiye ederim.. bir yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım... saat titanyum olduğu için inanılmaz derecede hafif...bir seiko sportura hastası olarak citizenin bu saatini kullanınca tmm aradığım saat bu dedim

SAATLER

Saati nereden ve kaça aldığınızı söyler misiniz?

ebaydan almıştım biryıl önce 400 liraya mal olmuştu herşey dahil... şuandada yaklaşık bu fiyat yine.... saat ışık enerjisiyle çalışmaktadır,ışık görmediği zaman saatin saniyesi durmaktadır.. ışığı görünce tekrardan kendi bulmaktadır zamanı...citizenin eco drive teknolojisi....

• Merhaba ; Yurtdışı alışveriş için gümrük sınırı 150 euro olmasına rağmen, Ups'ye telefon açarak bilgi istedim konuyla ilgilenen departmana bağlayarak gümrük sınırının 100 euro yada 100 dolar olduğunu iletti... 2009 yılının 10'uncu ayında çıkan kanundan haberiniz yok deyince , kanun kağıt üzerinde kalıyor şeklinde cevap iletti : )
    Son cümlesinden sonra , benim sert çıkışımla beraber kıvırtarak , Sınırın 150 euro olduğunu ticari değer taşımayacağını ıbıdık zıbıdık şeyler...
    Sınır 150 euro ise Dolar kuru olarak kaç euro'ya takabül etmesi gerek dedim ; Ürün fiyat bedelini $ dolar bazından 1,25'e bölüp çıkan tutar 150 euro altında ise gümrüğe takılmıyormuş ...

Yani ; 187.5 $ dolar'a kadar serbest olduğu bildirildi ...
    Ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilemiyorum ama (UPS) 444 00 66 'dan verilen bilgi bu şekilde.

198 dolara saat siparişi verecektim teredütte kaldım şimdi.

• Gerçekten kaliteli replika saat satan tanıdık birileri var ise telefonunu ya da ulaşım bilgilerini p.m ile atabilir misiniz arkadaşlar

Guess 47000g1 veya 46500g modelini almak istiyorum hediye olarak alacağım acil cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler
  • arkadaşlar bu saati Türkiye de bulabilir miyiz?

SAATLER

Casio nun Sebastian Vettel modeli, aslında benim katalogta gördüğüm saat bu değildi ama aratınca bu çıktı, ve çok hoşuma gitti, yeni bir saatim olacaksa böyle olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_bibe

Gerçekten kaliteli replika saat satan tanıdık birileri var ise telefonunu ya da ulaşım bilgilerini p.m ile atabilir misiniz arkadaşlar

Guess 47000g1 veya 46500g modelini almak istiyorum hediye olarak alacağım acil cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

Replika (korsan yani sahte) saat almayalım.

En ucuz hakiki saat bile daha iyidir sahte saatlerden.

Bu tenekelere verilen paralara yazıktır.

Emek, tasarım ve fikir hırsızlığına ortak olmayınız.
  • Bu linkteki Seiko saat sizce replikamı ustalar. Fiyatı ucuz geldi bir incelerseniz memnun olurum. Özellikleri bölümünde pilli diyor çünkü.

SAATLER

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-seiko-seiko-sportura-retrograde-chronograph-spc001p1-firsat/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 26 Mayıs 2010; 15:05:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bizantolog

quote:

Gerçekten kaliteli replika saat satan tanıdık birileri var ise telefonunu ya da ulaşım bilgilerini p.m ile atabilir misiniz arkadaşlar

Teşekkürler

Haklısınız da yaz geliyor sahile orjinal saatimle gidemeyeceğim malesef tabi ki de korsan ürün almanın destekçisi değilim ama bazı yerlere de orjinali götürmek istemiyorum tuzlu suyuydu unutma riskiydi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizantolog

quote:

Teşekkürler

Gençlere lüzumsuz mahalle baskısı yapmayın. Replika bir hedeftir, umuttur. Bugün replikasını takıyorum yarın orijinalini takacağım demektir. Hayata karşı beklentidir. Veya estetik sevgisidir, mekanik sevgisidir.Hem neden, saat forumunda etik dersi vermeye kalkıyorsunuz?
    Replika emek ve tasarım hırsızlığı değildir. İsviçre firmaları tarafından el altından desteklenmektedir. Bu kadar replikanın kusursuz kalıbı nasıl elde ediliyor sanıyorsunuz?
    Çinliler yüzbinlerce orijinal Eta mekanizmayı nasıl elde ediyorlar sanıyorsunuz. Swatch Group istese kime mekanizma verdiğini kontrol edemezmi sanıyorsunuz?
    Replika saat almayalım ki İsviçreliler de 300 dolara malolan saati bize 3000 dolara çaksınlar. Bir saatin kaça malolduğunu bildiğiniz zaman esas kime dikkat edilmesi gerektiğini anlayacaksınız.
    En ucuz hakiki saat daha iyidir diye bir kaide de yok. İsteyene bilgi edinmesi açısından orijinal saatten çok daha iyi çalışan replikaları gösteririm. Hassasiyet ölçümlerini isteyen kendi yapabilir. Bir terane tutturmuş gidiliyor. Artık bu konuda bilgi sahibi olup saflıktan uzaklaşmanın zamanıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 26 Mayıs 2010; 11:58:15 >

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.