Şimdi Ara

SAATLER (631. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.901.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lacoste in otomatikleri etamı acaba bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • tam bilmiyorum ama eta olmasa bile kesin rondadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cano93

beyler bir arkadaş önerdi de bana Eminönü nde Tasiş varya oradan almış bi saat hiç bir şey olmamış acaba bu konuda herhangi bir tecrübesi olan var mı ne diyor sunuz ?

beyler bi bilgisi olan yok mu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

SAATLER

Aşağıdaki linkte Citron saatlerde %50 indirim var. fiyatlar 34.90 TL den başlıyor. İlgilenenlere.

link

(NOT: Markafoni üyeliği olmayan varsa özel mesaj/pm gönderdiği takdirde üyelik davetiyesini gönderirim, buradan bilgi vermek yasak...)

SAATLER

bu citronların kaltesi hakkında yorum yapabilecek varmı?

• şu şitenin linkini vererek reklamını yapmayın arkadaşlar konuyu silecekler.bunca sayfaya yazık günah
  • simyaci

nedense hep bu sitenin reklamını yapıyor ama yeter kabak tadı verdi. Adam gibi bir saate kampanya olur anlarımda citron ne yaaa. bunun reklamını neden yapıyorsun kardeşim bi açıklar mısın?
  • Yeni üye kazandırdıkça kendine yararı oluyor.
  • herkese iyi günler . Yeni bir saat alıcamda 3 atm imiş . Bununla denize girebilirmiyim yada kaç metreye kadar kullanabilirim , nerelerde kullanamam :) biraz bilgi verirseniz sevinirim :)
  • Birazda tasarım ötesi saatler ekleyelim,dimi? :)

Phillipe Starck'ın Fossil markası altında tasarladığı bir kaç saatçik.

Psikopat herif,neye elini atsa mükemmel işler çıkartıyor.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• 3atm saatle denize giremezsin su alır denize girebilmen için 200metre su almaması lazım saatin
  • arkadaşlar bende bi kaç saat var buraya koysam anlayan birileri muhakkak vardır fiyat konusunda bana yardımcı olabılecek varmı fıyatlarını merak ettımde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

herkese iyi günler . Yeni bir saat alıcamda 3 atm imiş . Bununla denize girebilirmiyim yada kaç metreye kadar kullanabilirim , nerelerde kullanamam :) biraz bilgi verirseniz sevinirim :)

3atm ile ancak elinizi yüzünüzü yıkarken saati çıkarmazsınız.5 Atm ile araba yıkayabilir, 10 atm ile denize girebilir,20 atm ile tüpsüz dalış yapabilir, 30 atm ile derin dalış yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

ben spor prs modellerini beğeniyorum bu da çok güzelmiş ayrıca otomatik, niye spor prs serilerinide yapmazlar çoğu pilli oluyor nedense, couturier in türkiye fiyatı mı 900 dolar.

PRS 516'da otomatik saatler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teng

quote:

herkese iyi günler . Yeni bir saat alıcamda 3 atm imiş . Bununla denize girebilirmiyim yada kaç metreye kadar kullanabilirim , nerelerde kullanamam :) biraz bilgi verirseniz sevinirim :)

3atm ile ancak elinizi yüzünüzü yıkarken saati çıkarmazsınız.5 Atm ile araba yıkayabilir, 10 atm ile denize girebilir,20 atm ile tüpsüz dalış yapabilir, 30 atm ile derin dalış yapabilirsiniz.

bende 1 atm saat var denizede giriyom havuzada giriyom banyoyada saatle giriyorum. saat kolumda hep. 5 yıldırda sapa sağlam çalışıyo. şimdi benim saat mi dengesiz yoksa başka bilinmeyen bir güçmü.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurci

quote:

quote:

bende 1 atm saat var denizede giriyom havuzada giriyom banyoyada saatle giriyorum. saat kolumda hep. 5 yıldırda sapa sağlam çalışıyo. şimdi benim saat mi dengesiz yoksa başka bilinmeyen bir güçmü.

1 atm diye bir water resistant ölçüsü yokki ? Resmini yayınlarsanız iyi olur. Biz de öğrenmiş oluruz.

• quote:

quote:

yapma ya :/ Çok güzel bir saat beğenmiştim 3 atm . Denize girilmemesi kötü oldu

• Şöyle bir bilgi buldum. 3 ATM de "Yüzmek için elverişli ama dalış yapılamaz" yazıyor . Kafam karıştı . Birde saatçiye sorarım alacağım zaman .

Saatler su geçirmezlik özelliklerine göre nasıl sınıflanabilirler!

Su geçirmeme özelliği yok- sudan uzak tutulmalı

Derinlik

-

Kasa Kapağındaki İşaret

-

Hafif sprey, terleme, yağmur,vb.

kullanılamaz

Duş,vb.

kullanılamaz

Yüzme, vb.

kullanılamaz

Tüpsüz dalış

kullanılamaz

Standart su geçirmezlik : günlük kullanımda hafif spreye, terlemeye, yağmura, vb. dayanıklı

Derinlik

-

Kasa Kapağındaki İşaret

water resistant

kullanılabilir

Duş,vb.

kullanılamaz

Yüzme, vb.

kullanılamaz

Tüpsüz dalış

kullanılamaz

Günlük normal su teması: banyo, bulaşık yıkama, vb.

Derinlik

-

Kasa Kapağındaki İşaret

30 m (3 bar)

3 ATM

Duş,vb.

kullanılabilir

Yüzme, vb.

kullanılamaz

Tüpsüz dalış

kullanılamaz

Yüzmek için elverişli ama dalış yapılamaz

Derinlik

-

Kasa Kapağındaki İşaret

50 m ( 5 bar)

5 ATM

Duş,vb.

kullanılabilir

Yüzme, vb.

kullanılabilir

Tüpsüz dalış

kullanılamaz

Tüple dalmaya elverişli

Derinlik

-

Kasa Kapağındaki İşaret

100m-200m (10 bar-20 bar)

10 ATM - 20ATM

Duş,vb.

kullanılabilir

Yüzme, vb.

kullanılabilir

Tüpsüz dalış

kullanılabilir

•  SAATLER
  • [edit] Water resistance classification
    Watches are classified by their degree of water resistance which, due to the absence of official classification standards, roughly translates to the following (1 metre ¡Ö 3.29 feet):[4]

Water resistance rating Suitability Remarks
    Water Resistant or 30 m Suitable for everyday use. Splash/rain resistant. NOT suitable for swimming, snorkeling, water related work and fishing. NOT suitable for diving.
    Water Resistant 50 m Suitable for swimming, white water rafting, no snorkeling water related work, and fishing. NOT suitable for diving.
    Water Resistant 100 m Suitable for recreational surfing, swimming, snorkeling, sailing and water sports. NOT suitable for diving.
    Water Resistant 200 m Suitable for professional marine activity and serious surface water sports. NOT suitable for diving.
    Diver's 100 m Minimum ISO standard (ISO 6425) for scuba diving at depths NOT suitable for saturation diving. Diver's 100 m and 150 m watches are generally old(er) watches.
    Diver's 200 m or 300 m Suitable for scuba diving at depths NOT suitable for saturation diving. Typical ratings for contemporary diver's watches.
    Diver's 300+ m for mixed-gas diving Suitable for saturation diving (helium enriched environment). Watches designed for mixed-gas diving will have the DIVER¡¯S WATCH L M FOR MIXED-GAS DIVING additional marking to point this out.

Bu bilgi de Wikipedia'dan

• Arkadaşlar uzun süredir üye olduğum site fakat bu zamana kadar yazma zamanım olmadı. Saat meraklısıyım ve genellikle Limitli saat almaya özen gösteriyorum. Bu aralar Special OPS Watch marka saat modellerini bakıyorum. Şu an ise kullandığım limitsiz solar SEİKO, ilgilendiğim marka konusunda bilginizi rica ediyorum.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.