Şimdi Ara

SAATLER (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.907.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saatleri çalıntıya karşı sigortalama hakkında bilgisi olan var mı ?
  • İzmir'de montblanc bayilerinin yer(ler)ini bilen var mı?
    Teşekkürler
  • Luminox saatler hakkında fikri olan var mıdır? Ben oldukça beğeniyorum yalnız genelde Quartz mekanizma kullanıyorlar birkaç modelde ise Valjoux 7750 var.
    Epeydir kullandığım bir Nighthawk modeli var dediğim gibi epey de memnunum. Aydınlatması da çok hoş.

Ben bizimkilerin sitesinden bakıyorum ve güzel bir site yapılmiş ayrıntılı bilgi sahibi olabiliyorsunuz vs. Military saatleri veya dalış ve pilot saatleri epey güzel.
    bkz. Luminox Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan1979 -- 24 Haziran 2009; 15:23:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet050

İzmir'de montblanc bayilerinin yer(ler)ini bilen var mı?
    Teşekkürler

Kulahçıoğlu saat konak pier
    kulakçıoğlu saat alsancak kıbrıs sehitleri cad
    Günkut saat mavişehir EGS park

buralarda bulabilrsiniz Montblanc ürünlerini.
  • kaptan ben de çok rasltıyorum luminoxlara nette dolanırken popülerler yurt dışı forumlarda da. hatta baya güzel modeleri var military stili sevdiğim için olsa gerek bazılarından pek hoşlandım, ilgimi çeken bir marka. lume olayına da pek önem veriyorlar dediğiniz gibi fosforlu fosforlu parıl parıl saatler yapıyorlar ama hiç luminox görmedim gerçek hayatta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

quote:

Orjinalden alıntı: cihani

seiko tutkunu olduğunuz içinmi yoksa chronograph özelliği vardiyemi alıyorsunuz bu saati eyer karar veremiyorsanız bişeye önce niçin almak istiyorum sorusuna net bir cevab bulmalısınız gerek saat alırken gerek başka bişey ben olsam 170 tl vermem o saate ben olsam sizi bilmem
    quote:

Orjinalden alıntı: coupant

Hamilton'u almak nasip olmayacak sanırım.

http://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-YENI-SIYAH-CHRONO-TACHY-SND221-KUTU-KARGO_W0QQidZZ18153581#aciklama

Yukarıdaki saati düşünüyorum. Gittigidiyor üzerinden alayım mı? Sahte falan değildir umarım..

tipi hoş duruyor, onun için alıyorum.

Bence çok güzel bir saat seçmişsiniz. Bu fiyata alabiliyorsanız kaçırmayın.

• teng haklı bu meblaya alınabilecek en iyi saat Seıko'dur zaten forumda bu bütçeyle alınabilecek saatlerin Seıko ve Cıtızen olduğunu arakadaşlarımız defalarca deklare etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 24 Haziran 2009; 16:28:59 >
  • quote:

şu forumda saat almak isteyen arkadaşlara görüntüye değil niteliğe önem verin fikrini bi türlü aşılayamadım ne almak isteyen varsa alır ve kazıklanır sonuçta ben tecrübemi paylaşıyorum sizlerle

Bize aşılayamadığını; görüntüye değil de niteliğe önem verme konusu biraz açabilirmisiniz?. Belki bu sefer kafamıza girer??
    Ayrıca Coupant arkadaşımızın seçtiği saat: Seiko marka bir kronograf. 1/20 milisaniye gösterebilen ayda 1 saniye civarında sapma yapan quartz makineli. Hardlex kristal camı olan bir saat çeliği 440 mı 316 mı ben bilemedim, siz söylersiniz diye düşünüyorum, ama her halikarda paslanmaz çelik bir saat ve 170 tl.
    Şimdi lütfen bize anlatabilirmisiniz bu saatin nitelik olarak ne eksiği var?? ve 170 liraya daha kaliteli bir saat varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet050

İzmir'de montblanc bayilerinin yer(ler)ini bilen var mı?
    Teşekkürler

Kulahçıoğlu saat konak pier
    kulakçıoğlu saat alsancak kıbrıs sehitleri cad
    Günkut saat mavişehir EGS park

buralarda bulabilrsiniz Montblanc ürünlerini.

Hiç cevap gelmeyecek sanmıştım, teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

şu forumda saat almak isteyen arkadaşlara görüntüye değil niteliğe önem verin fikrini bi türlü aşılayamadım ne almak isteyen varsa alır ve kazıklanır sonuçta ben tecrübemi paylaşıyorum sizlerle

Bize aşılayamadığını; görüntüye değil de niteliğe önem verme konusu biraz açabilirmisiniz?. Belki bu sefer kafamıza girer??
    Ayrıca Coupant arkadaşımızın seçtiği saat: Seiko marka bir kronograf. 1/20 milisaniye gösterebilen ayda 1 saniye civarında sapma yapan quartz makineli. Hardlex kristal camı olan bir saat çeliği 440 mı 316 mı ben bilemedim, siz söylersiniz diye düşünüyorum, ama her halikarda paslanmaz çelik bir saat ve 170 tl.
    Şimdi lütfen bize anlatabilirmisiniz bu saatin nitelik olarak ne eksiği var?? ve 170 liraya daha kaliteli bir saat varmı ?

• o siekoda 7t92 makina var dediğinz gibi gayet güzel bir quartz makina. 1/20 hassas chorono 12 saat kadar ölçüm yapabiliyor. alarmı yokmuş 7t62 ile aynı mıdır acaba diye düşünmüştüm ama değil. 7t92 daha hassa choroya sahip bir model
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar06288

quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: donjohnson

quote:

Orjinalden alıntı: serdar06288

ya arkadaşlar bir saat daha aldım ama ustalardan yorumları bekliyorumm..

SAATLER

özellikler
    100% AUTHENTIC AND BRAND NEW SEIKO MENS AUTOMATIC DIVER'S SCUBA WATCH SKX779K2.

100% AUTHENTIC AND BRAND NEW SEIKO MENS SCUBA WATCH, TRUE DIVER'S WATCH WITH SCUBA ABILITY, JAPAN MOVEMENT 7S26, CASE DIAMETER 42MM, THICKNESS 12 MM, AUTOMATIC MOVEMENT, 200M WR, SCUBA ABILITY, DAY-DATE CALENDAR, THREE FOLD CLASP WITH SECURE LOCK, SEIKO STEEL BRACELET, ROTATING BEZEL, STRONG LUMI HANDS AND BIG MARKERS, NO BOX AND MANUAL.

THIS WATCH IS VERY BIG AND SOLID. SUITABLE FOR MENS WITH WRIST OF 8 INCH OR SMALLER.

BUYER RESPONSIBLE FOR ANY CUSTOM TAX PAYABLE. PLEASE CHECK YOUR COUNTRY CUSTOM TAX
    BEFORE BIDDING. THANK YOU.

saat hakkında yorum yaparsanız sevinirim

Çok usta olmaya gerek yok bu saat hakkında yorum yapmak için . Seiko'nun efsane saatlerinden bence. Çok iyi bir alışveriş eğer çok fazla ödemediyseniz.

hocam bunun fiyatı ne kadardır?

sevgili
    serious_captain

saati 335 tly aldım ama daha gelmedi beklemekteyim

teşekkürler

•  SAATLER

saat nasıl
  • ben şahsen pilli saat aldıkdan sonra 2.el bu saati alacağıma aynı fiyat aralığında,hatta daha ucuz olan herkesce bilinen sıfır seikoyu alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

seiko nun otomatiklerini ortalama 250-330 tl aralarında fiyatlara alırsınız. fakat geçenlerde orjinal bir TAG HEUER GRAND CARRERA geldi bi saatçi arakadaşım almış içinde saatin ETA7750 vardı ama şahane saatti resimini koyuyorum..

Saat bu idi:
     SAATLER

hocam bu saat çok tatlıymış. özelliklerini ve fiyatını yazabilir misiniz?

• ozaman sen saatten anlamıyorsun yada kastı böyle söylüyorsun bana karşı lütfen senin gibi yaklaşanlar benim mesajıma cevab yazmasınlar doruyu söyleyecek arkadaşlar yazsın yalan yere konuşmanın anlamı yok sayın de-ka bunu sende biliyorsun bende
    quote:

Orjinalden alıntı: de-ka

ben şahsen pilli saat aldıkdan sonra 2.el bu saati alacağıma aynı fiyat aralığında,hatta daha ucuz olan herkesce bilinen sıfır seikoyu alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihani -- 24 Haziran 2009; 19:38:37 >
  • sana neden kastım olsun ki,o zaman buradaki herkesin sana kastı var veya senden başka kimse saatden anlamıyor,ben kendi fikrimi söyledim ve mesajımda dikkat edersen bunu belirtmek için özellikle "şahsen" dedim.
  • saatten anlayan birinin bu iki saat arasında hangi saati seçeceği şüphesiz bellidir saatten anlayan diyorum
  • haklısın biz saatden anlamıyoruz,konuyu uzatmak ve buradaki güzel ortamı bozup seviyeyi düşürmek istemiyorum,ayrıca herkesin kendi düşüncesini rahatlıkla ifade edebilmesi ve herkesinde bunu saygıyla karşılaması gerektiğini düşünüyorum,herkes aynı düşünce ile aynı saatlere yönelse o zaman diğer saatlerin üretimin bitmesi gerekir.
  • alakası yok ben kısaca kazıklanmayın diye bütün bu yazıları yazıyorum bununda yanlış bişey olduğunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.