Şimdi Ara

SAATLER (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.970.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Ya arkadaşlar Bu resimlere bakarak Orjinal mi Sahte mi bişeyler söyleyebilir misiniz?

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 13 Haziran 2009; 23:32:24 >

Orjinalden alıntı: rene_rene

Ya arkadaşlar Bu resimlere bakarak Orjinal mi Sahte mi bişeyler söyleyebilir misiniz?

Bence sahte.
    En azından 2. eli 5-6.000 euro...

Yanısıra graham, omega, tag gibi kaliteli saatler de bazı modelleri ile ilgimi çekiyor.

Orjinalden alıntı: bravoecho

Ya şu başlıkta bir Allah'ın kulu çıkıp AHANDA TOURBILLON ALDIM! demiyor ki, gözümüz açık gideceğiz yahu

Ahanda diyorum BEN ALDIM ama replica (mecburen)

resim ve video çekimim burada

http://netload.in/dateiqsKHWEd9qp/Tourbillon.rar.htm

> > < <

• quote:

Orjinalden alıntı: kemomando

İsviçreden saat aldırabileceğim akrabalarım acaba fiyat olarak bana avantaj sağlar mı mesela bir Hamilton aldırsam ne kadar orandan bir ucuzluk hissederim????:D

bu konuyu ben de gündeme getirmiştim ama nihayi bilgiye ulaşamadım... bence şahsi kanaatim yani en iyisi havaalanlarındaki dutry free shoplardan almak bi de nikitte şöyle %30 gibi indirim yaptırttın mı öp başına koy :)
    bu konuda en doğru görüşü Watcher abi belirtir..
  • Beyler ben seiko snn081 de karar kıldım ancak bir orun var, aldıktan sonra bulursam örme kordonu çıkarttırıp orjinal seiko çelik kordon taktırırsam saat snn075 mi olmuş olur? İkisininde resimlerini hemen ekliyecem bu mesajı editleyip.

işte;

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 13 Haziran 2009; 23:09:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vervito

quote:

İsviçreden saat aldırabileceğim akrabalarım acaba fiyat olarak bana avantaj sağlar mı mesela bir Hamilton aldırsam ne kadar orandan bir ucuzluk hissederim????:D

bu konuyu ben de gündeme getirmiştim ama nihayi bilgiye ulaşamadım... bence şahsi kanaatim yani en iyisi havaalanlarındaki dutry free shoplardan almak bi de nikitte şöyle %30 gibi indirim yaptırttın mı öp başına koy :)

Kimse ilgilenmiyo ama

• Çok farketmez. Hele Türkiye'de şimdi yarı fiatına gidiyorken İsviçre'den Hamilton alınmaz. Şu anda dünyada en ucuz Hamilton Türkiye'de. Başka saatlerin de İsviçre'de daha ucuz olacağını düşünmeyin. Sadece yeni yılda indirim yapıyorlar.

Orjinalden alıntı: ogameci

Hocam verdiğin link 124mb
    intel 805D 2.66GHz Dual Core // AOPEN H600B-B28 ATX KASA 400W// ASUSTEK P5LD2 I945P DDR2 SES+GLAN+SATA2 16X// 1 GB DDR2 533 MHz (TWINMOS)// 256 MB LEADTEK PX6800GS TD SLİ // 120 SAMSUNG 7200 SATA2 8MB IDE// ASUSTEK 1608P2 40X32X40CDRW 16X8X16 DVDRW// AVERMEDIA 303 // Creative AUDIGY 2ZS // 17 SAMSUNG 713N TFT LCD SİYAH// LOGITECH 70W X530 5+1
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Ya şu başlıkta bir Allah'ın kulu çıkıp AHANDA TOURBILLON ALDIM! demiyor ki, gözümüz açık gideceğiz yahu

Ahanda diyorum BEN ALDIM ama replica (mecburen)

HAYIIIIIIRRRRR

Seninki replika degil baska bir isvicre markasinin taklidi degil.
    Made in Chine bir tourbillion ve cok ta guzel.
    Replika demek icin baska bir markanin taklidi olmasi lazim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vervito

quote:

Kimse ilgilenmiyo ama

Daha onceki sayfalarda oldukca detayli bilgi vermistim.
    Tavsiyem o bolumu bulup okumandir.
    Kisaca istedigin saati tam olarak turkiyede denemen lazim ve tam olarak karar vermen lazim, sonra sabir ve sabir.
    Iyice ararsan bizlere de sorarsan bir sekilde TENG dostumun dedigi gibi turkiyede uygun fiyata bulabilirsin.
    Eger bulamazsan, o zaman biz devreye girer internet uzerinden yardimci olmaya calisiriz.
    Bu arada istedigin saati akrabalarina bildirirsin, yilda iki kere genel anlamda indirimli satis periyodlari var, bu genelde ocak ve haziran aylaridir, akrabalarin o donemde saatcileri gezer indirimde olan saatleri tesbit eder sana bildirirler, bu indirimler isvicrede liste fiyatina gore %20 den %50 ye kadar gider.
    Ama duty free'den faydalanamazlar eger sen orada olsan bir de kdv iadesi alirsin bu da isvicrede %7 dir.

Bunun disinda normal zamanda ve akraban siki bir pazarlikci ve tum saticilari dolasacak kadar sabirliysa %20 ye kadar indirim alabilir hamiltonlarda.
    Ama
    Amerikadan internetten cok cok ucuza alabilirsin. Surekli verdigim bir site var bir de oraya bak istersen:
    http://upscaletime.com/

Bu siteyle mail ile pazarlik yaparsan biraz daha indirebilirsin, soyle hesaplayabilirsin, son satis fiyatlari liste fiyatinin ucte biri olabilir, yani liste fiyatinin ucte birini teklif edersen kabul eder. Gumruk durumunu ve kargoyu sakin unutma...
    Ben birkac kez alisveris yaptim, guvenilir biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher6150 -- 14 Haziran 2009; 1:58:57 >

• speedmaster omega uygun fiyatla nereden alırım
    istanbulda...
    intel 805D 2.66GHz Dual Core // AOPEN H600B-B28 ATX KASA 400W// ASUSTEK P5LD2 I945P DDR2 SES+GLAN+SATA2 16X// 1 GB DDR2 533 MHz (TWINMOS)// 256 MB LEADTEK PX6800GS TD SLİ // 120 SAMSUNG 7200 SATA2 8MB IDE// ASUSTEK 1608P2 40X32X40CDRW 16X8X16 DVDRW// AVERMEDIA 303 // Creative AUDIGY 2ZS // 17 SAMSUNG 713N TFT LCD SİYAH// LOGITECH 70W X530 5+1
  • arakdaşlar swatch saat alacağım. carrefourda mekanı var. bir sürü saat var. ama alıcı gözle bakmadım. hangi modelini önerirsiniz ? metal kayışta olabilir ama normal tercihimdir. fazla ağır bi saat olmamalı. 250 TL yi geçmezse sevinirim.

Orjinalden alıntı: rene_rene

Ya arkadaşlar Bu resimlere bakarak Orjinal mi Sahte mi bişeyler söyleyebilir misiniz?

Sen soyle bence

SAATLER

SAATLER

• hocam pm attım baksan ?

Orjinalden alıntı: SerhanXbox360

hocam pm attım baksan ?

cvp verdim ama pek yardimci olamadigim icin uzgunum, belki turkiyede yasayan diger arkadaslar daha saglikli bilgi verirler

Orjinalden alıntı: dslrman

quote:

Hocam verdiğin link 124mb

Resimleri 12megapiksel foto makinesi ile çektim

birde avi video çekimi yaptım 1 dakikalık

----------------

watcher6150 kardeş doğru diyorsun valla o açıdan düşünmemiştim

saati gözümün önünden ayıramıyorum çok hoş çalışma sistemi var

insanın canı 5'li bir tourbillon seti yapmak istiyor açıkçası zamanla

> > < <

• _____________________________
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.