Şimdi Ara

SAATLER (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada konuştuk karara vardık ama dayanamadım aldım.

Tourbillon saatim şuanda elime geçti,

paketin üstüne 39$ yazdırdım gümrükten geçmesi için, ptt ile getirttim.

İnternette genelde 1000-3200$ arası gidiyor çin tourbillonları.

İngiltereli satıcıdan aldım 450$'a, Power Reserve Flying Tourbillon

[Fabrikadan 22 tane toptan aldığı için uygun fiyata alma şansım oldu]

Arkadaşlar geldiğinden beri masaya koydum izliyorum tourbillon'u

İşçilik 1.SINIF, kasası,kayışı, iç dizayn kalitesi hepsi A kalite.

İmkanı olanların düşünmeden almalarını tavsiye ediyorum.

Yarın 12 mega piksel ile çekilmiş fotoğrafları zipleyip rapi.d'e atıcam ve foruma koyucam
    almak isteyen arkadaşlara rehber olması açısından.

İlk fotoyu koyuyorum.

SAATLER

• Bitpazarinda bunu da gormustum ama 20 numara buyuk geldi

SAATLER
  • OGAMECI
    hourrraaaaaaa

senin icin cok sevindim, gercekten guzel bir saatin oldu ve cok uygun fiyata almissin

Hayirli ugurlu olsun, iyi gunlerde kullan
  • çok sağol watcher6150 kardeş

profesyonel anlamda ilk saatim bu.
  • Asagidaki saat bir LIP, resimlerini simdi sizler icin cektim.
    Ilk pilli saatlerden, makineye dikkat edin, yari mekanik yari elektrikli, yani elektronik degil, pil ile calisan bir miknatis balansi hareket ettiriyor ve geri kalan kisim mekanik olarak mekanik bir saat gibi calisiyor, ben pilli saatlerde bunu cok seviyorum, pilli olan tek saatim bu modeller, bunun disinda iki tane de timex bir tane daha lip var.

SAATLER

SAATLER

• ogameci tourbillonu yakım çekim fotoğraflarını ve imkanın varsa videosunu da paylaşırsan çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qraff -- 8 Haziran 2009; 14:02:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qraff

ogameci tourbillonu yakım çekim fotoğraflarını ve imkanın varsa videosunu da paylaşırsan çok güzel olur.

Yarın 12 megapiksel ile fotoğraf çekimi yapıcam dostum ek olarak videoda koyacağım.

ama foto makinesi ile video çekimi yapacağım için video netliğine garanti veremiyorum.

zipleyip koyucam resimleri rap-id'e.
  • Bunlar da makine resimlerinden birkac tane

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: qraff

ogameci tourbillonu yakım çekim fotoğraflarını ve imkanın varsa videosunu da paylaşırsan çok güzel olur.

Yarın 12 megapiksel ile fotoğraf çekimi yapıcam dostum ek olarak videoda koyacağım.

ama foto makinesi ile video çekimi yapacağım için video netliğine garanti veremiyorum.

zipleyip koyucam resimleri rap-id'e.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan.
  • Çok sağol qraff kardeş.
  • @ogameci

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • Watcher kendine özel saat yaptıracaksın demek, işi oldukça sıkı tuttuğun belli.
    Ben kendine özel yapım kol saati yaptıracaksın sandım ama fotoyu görünce köstekli olacağını anladım.
    Belki ileride kol saati de yaptırırsın

Ogameci iyi günlerde kullan saatini.
    Birkaç sorum olacak.
    Tourbillon sistemi pahalı saatlerde kullanılır, senin saatin orjinal mi, markası nedir ?
    Ve tourbillon' un getirisi nedir, bu sisteme sahip bir saat ile bu sistemden yoksun bir saat arasında işlev olarak ne fark vardır?
  • http://www.timezone.com/library/rdnotebook/200711199915 yok böyle bir şey ya adamlar nasıl güzel makineler yapıyor lar insan şaırıp kalıyor.........
  • @ogameci, saatin hayırlı olsun senin adına sevindik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

Watcher kendine özel saat yaptıracaksın demek, işi oldukça sıkı tuttuğun belli.
    Ben kendine özel yapım kol saati yaptıracaksın sandım ama fotoyu görünce köstekli olacağını anladım.
    Belki ileride kol saati de yaptırırsın

Yok yaw kol saati yaptiricam, makine resimlerindeki birinci resimdeki makineyi kullanicam

O bitpazarindaki kocaman saati de alip izmirde meydan saatine rakip mi yapsam acaba diyorum gerci kostekli saat yaptirip hayatimiza kostek olmasini saglamak ta mumkun ya

Cep saati makinelerinden de (orta ebatta olanlarindan) cok guzel kol saati olacagina inaniyorum, dusunsenize arka kapak camli bir modelin icinde kocaman mekanizma, cok guzel durur ama incabloc bir makine kullanmak lazim yoksa ilk darbede balans aks'i kirilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

Polemik sen bu saati seversin

http://www.chrono24.com/tr/search/index.htm?showid=1472891&dosearch=1&searchexplain=1&SEARCH_ADTYPE_ID=U&SEARCH_BRAND_ID=187&MODEL=007&SORTORDER=1&numresults=19

Açıkçası imkanım olsa düşünmeden standart modeli tercih ederim. Özellikle saniye kolundaki 007 yazısı bana göre değil.

• "Ben kendine özel yapım kol saati yaptıracaksın sandım ama fotoyu görünce köstekli olacağını anladım.
    Belki ileride kol saati de yaptırırsın "
    @dslrman
    gerçi watcher cevap verir ama bence yanlış anlaşılma var,sanırım özel sipariş kol saati için, verdiği foto başka bir arkadaşın cep saati için bir örnekleme idi.
    watcher konuya müdahil olup gerekeni yapmış bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 8 Haziran 2009; 15:09:03 >
  • ogameci

hayırlı olsun güle güle kullan.

nasıl memnun musun :) gözlerini alamıyorsundur şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

ogameci

hayırlı olsun güle güle kullan.

nasıl memnun musun :) gözlerini alamıyorsundur şimdi

valla sağ tarafımda duruyor gözüm bir orda bir monitörde
  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.