Şimdi Ara

SAATLER (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olabilir abi, tam bilmiyorum. Klipsin resmini ekliyorum.

SAATLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Orjinalden alıntı: jackwalsh

Hamilton swiss mi ?
    Bir de bunlaro gormek dokunmak lazım, tissot ve hamilton bol çeişt nerede var ?
    Sirkeciyemi gitmeliyim ?

1000 dolara Revue Thommen ya da Frederique Constant lara da bakabilirsiniz.
    Sirkeci başlangıç için en iyi yer.
    M lacroix de olabilir ama kare pontoslarda .

seiko konusunda neden alınmaz demenizi anlamış değilim bir VELATURA KİNETİC DİRECT DRİVE gibi bir saat neden olmasın. hamilton amerikan markasıdır ve swıss made dir. bunların bol çeşitlerini sirkecide doğubank işhanı civarında KONYALI saat fln var orada bulabilrisin, sirkeci tarafında saatvesaat te de hamilton markası mevcut. sirkeci bakmanı öneririm.
    maruice lacroix ve frederique constant gibi saatlerin klasik modelleri bile 1800 tl den başlıyor ki freserique constantlar daha fiyatlıdır. maruice lacroix güzel bir modeli ortalama 2000-3000 chf yani 2800-4200 tl arasındadır....

• quote:

quote:

Hamilton swiss mi ?
    Sirkeciyemi gitmeliyim ?

seiko konusunda neden alınmaz demenizi anlamış değilim bir VELATURA KİNETİC DİRECT DRİVE gibi bir saat neden olmasın. hamilton amerikan markasıdır ve swıss made dir. bunların bol çeşitlerini sirkecide doğubank işhanı civarında KONYALI saat fln var orada bulabilrisin, sirkeci tarafında saatvesaat te de hamilton markası mevcut. sirkeci bakmanı öneririm.

Seiko alınır ama 1000 dolar verilip alınmazz. Çünkü alınmaz!!
    Saat ve Saat omega fiyatına Hamilton satıyor. Oradan Hamilton alınmaz.Heryerde yarı fiyatına Hamilton satılıyor.
    Pontos rectangular liste fiyatı 1500 franktır!
    Frederique Constant 1000 dolar civarıdır. Hatta peşin parayla daha ucuza F. Constant alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 6 Haziran 2009; 1:25:35 >

• En azından Polemik'in kordonundaki gibi klipsi olsaydı deri kordonumun :(
    Böyle modeller de var değil mi şu Baron'da ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukavem@

Bence metal kordon için 170 TL çok para, çünkü saat 475 TL

Saat Omega, TAG, IWC falan olur da saate o kadar para veren adama pek koymaz ama zorlaya zorlaya alınca Tissot'u durum epey farklı maalesef

Sen bir de Omega'nın metal kordon fiyatlarını gör, sonra yorum yap bence.

@teng abi için Omega PO deri kordon+klips fiyatı çıkarmışlardı, yanlış hatırlamıyorsam 1.000 TL'den fazla idi.

• 1000 değil 1100 yazı ile de Binyüz
  • belki imkan doğrultusunda 170 TL. çok olabilir ama maalesef gerçek bu,bahsettiğin markalarda durum daha da vahim olacaktır,Polemik'in orijinal deri kordon fiyatını az çok biliyorumda sana fikir verebilir diye sormuştum.ayrıca bu metal kordonu alınca bir daha kordon sorunun kalmıyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 6 Haziran 2009; 1:28:34 >
  • quote:

http://www.konyalisaat.com.tr/onlinestore/MAURICE%20LACROIX-LC1138-SS001-310-saat-a-bD%2052%201%20LC1138-SS001-310-c1-d

Bu nasıl mesela sizce ?

Bu saat quartz. Siz önce quartz mı otomatikmi ona karar verin.
  • quote:

Seikoyu salla diyorsunuz sizedeyani oyle mi ?
    Azizim.

Seıko kaale alınmayacak bir marka değil elbet eskiye nazaran prestij açısından daha iyi bir konumda özellikle çıkarmış olduğu son modellerde materyal,kalite ve tasarım açısından oldukça iyi seviyede ama bir Tissot,Hamilton gibi olamaz özellikle 1000 TL'lik bir bütçe belirlemişseniz bu markalara bakmanız daha uygun olur.
  • quote:

quote:

quote:

Hamilton swiss mi ?
    Sirkeciyemi gitmeliyim ?

Saat ve Saat omega fiyatına Hamilton satıyor. Oradan Hamilton alınmaz.Heryerde yarı fiyatına Hamilton satılıyor.

teng kardeşim yanlış düşünüyorsun 1000usd 1600 tl eder ve nasıl frederique constant ve mariuce lacroix alıyosun saatler 2000 tl den başlıyo ve hamilton omega fiyatına hamilton satıyo diyosun ben bu sektorun adamıyım ve omega yı 4000 tl ye fln tr de nereden alıyorsun bir otomatik saatiniz ömega saatleri
    3000 chf den yaklaşık 5000 tl den başlıyo ki hamilton da saat sektorunde omega kadar mazisi olmasada çok kaliteli o kadar 4000 tl verilmez gibi yorumlarda bulunacak bir marka değildir. bugun tüm hollywood starları uçak pilotları hamiltom,graham,breitling gibi saatleri tercih ederiz. her yerde yarı fiyatı dediğin yerler aydın saatin elinde kalan artıkları satan tr mağazalar yurtdışında internette değil storlarda da bu saatler bu fiyatlara yakın rakamlara satlıyor en fazla hamilton da 300-500 usd oynar. tr su anda yarı fiyatına satılan hamiltonlar aydın saat zamanından kalan saatlerdir. nasıl bunun kararına varip da sen seiko alınmaz diyorsun sebebi nedir? kişisel görüşlere değil gerçekler seiko da dunya saat devlerinden biridir bu kadar kolay bir şekilde seiko alınmaz denemez bu marka hakkında......

• Arkadaslar ,
    Otomatik mi almalıyım ? Otomatikler cok kalın enli oluyor.
    Sonucta pilli olsa ne olur ? Pilli saat alınmaz mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Sen bir de Omega'nın metal kordon fiyatlarını gör, sonra yorum yap bence.

@teng abi için Omega PO deri kordon+klips fiyatı çıkarmışlardı, yanlış hatırlamıyorsam 1.000 TL'den fazla idi.

ben de onu diyorum işte, Omega'ya o kadar para verdikten sonra kordonu çok gelmez gözüme ama Tissot'u zor alınca durum öyle olmuyor.
    original deri kordonumu sordum, yaklasık 60TL ediyor dediler, normal geldi o ama metal içimi yaktı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hamilton swiss mi ?
    Sirkeciyemi gitmeliyim ?

teng kardeşim yanlış düşünüyorsun 1000usd 1600 tl eder ve nasıl frederique constant ve mariuce lacroix alıyosun saatler 2000 tl den başlıyo ve hamilton omega fiyatına hamilton satıyo diyosun ben bu sektorun adamıyım ve omega yı 4000 tl ye fln tr de nereden alıyorsun bir otomatik saatiniz ömega saatleri
    3000 chf den yaklaşık 5000 tl den başlıyo ki hamilton da saat sektorunde omega kadar mazisi olmasada çok kaliteli o kadar 4000 tl verilmez gibi yorumlarda bulunacak bir marka değildir. bugun tüm hollywood starları uçak pilotları hamiltom,graham,breitling gibi saatleri tercih ederiz. her yerde yarı fiyatı dediğin yerler aydın saatin elinde kalan artıkları satan tr mağazalar yurtdışında internette değil storlarda da bu saatler bu fiyatlara yakın rakamlara satlıyor en fazla hamilton da 300-500 usd oynar. tr su anda yarı fiyatına satılan hamiltonlar aydın saat zamanından kalan saatlerdir. nasıl bunun kararına varip da sen seiko alınmaz diyorsun sebebi nedir? kişisel görüşlere değil gerçekler seiko da dunya saat devlerinden biridir bu kadar kolay bir şekilde seiko alınmaz denemez bu marka hakkında......

• Sen alamazsan bana gel ben sana yardımcı olurum !!!!
    Seiko ile J. Lemans senin devin olabilir ama bizim devimiz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 6 Haziran 2009; 1:36:40 >
  • bu tarz ve zevk meselesidir,pilli elbette alınır,ama buradaki arkadaşlar genelde mekanik saatleri sevdiğimiz için sanada otomatik saat öneririz,ama sen bu konuda ne istediğini netleştirmeden bence saat alma.

quote:

Arkadaslar ,
    Otomatik mi almalıyım ? Otomatikler cok kalın enli oluyor.
    Sonucta pilli olsa ne olur ? Pilli saat alınmaz mı ?

• Kimse Seiko alınmaz demiyor.

Bu paraya Tissot ya da Hamilton almak daha mantıklı diyor.

Bu ara saat alacak olsaydım uygun fiyata Hamilton bulduğum anda alırdım. Çünkü cidden kelepir.

Kelepir Hamilton varken neden piyasası oturmuş aynı paraya Seiko alayım ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukavem@

ben de onu diyorum işte, Omega'ya o kadar para verdikten sonra kordonu çok gelmez gözüme ama Tissot'u zor alınca durum öyle olmuyor.
    original deri kordonumu sordum, yaklasık 60TL ediyor dediler, normal geldi o ama metal içimi yaktı

Bence öyle düşünme, sadece deri kordon ve klips 1.100 TL, Omega alan adama da bu para koyar bence.

Aslında en iyisi saati metal kordonla almaktır, saati metal kordonla almak, metal kordonu sonradan almaktan daha ucuza gelir.

Lütfen üsluba dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 6 Haziran 2009; 1:40:48 >
  • arkadaşlar konuyu saptırıp ortamı germiyelim lütfen herkes fikrini açıklıyor,şahsen bende imkanım olduğu müddet isviçre saatleri almak taraftarıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Kimse Seiko alınmaz demiyor.

Bu paraya Tissot ya da Hamilton almak daha mantıklı diyor.

Bu ara saat alacak olsaydım uygun fiyata Hamilton bulduğum anda alırdım. Çünkü cidden kelepir.

Kelepir Hamilton varken neden piyasası oturmuş aynı paraya Seiko alayım ki?

polemik doğrusun indirim varken alınır ama geçen sezon ürünler ve ben genelde güncel modeller ve güncel distuributorler üzerinden konuşuyorum kardeş. ben karşımda tüketici varsa elbette envayi yerde her fiyata her haltı satan varda bu tuketici aldıktan sonra magdur durumda olamamalı değil mi. adam aldı bi şekilde 1000-1500 tl ye omega yı mesela garantiyi rotap kabul etmezse bu adam o saati onartmak için 200 tl gibi bir bedel ödeyecek ben karşımdaki tüketicinin bu durumlara düşmesini istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.