Şimdi Ara

SAATLER (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler fossil marka saatler nasıldır mekanizmaları kalburüstü diyebilir miyiz fiyatları uygun geldi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 30 Mayıs 2009; 17:41:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar geçmiş mesajlarda yazdım ama cevaplanmadan kayboldu gitti arada

Tekrar sormak istiyorum

İnternet üzerinde Seiko Credor Sonnerie neden satılmıyor ?

SAATLER

alcan mı ki

15o bin dolarmış

• Neden satılmadığını sen söyledin işte, kimse seiko ya 150000 dolar vermeyeceği gibi satmak için de elinde tutmuyor demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemomando

Beyler fossil marka saatler nasıldır mekanizmaları kalburüstü diyebilir miyiz fiyatları uygun geldi de.

Diyemeyiz, fiyatları uygun çünkü halis muhlis Çin malı
  • quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Beyler fossil marka saatler nasıldır mekanizmaları kalburüstü diyebilir miyiz fiyatları uygun geldi de.

Hım anladım peki nasıl problemler yaratır.?Peki 500 tl ye kadar başka ne önerirsiniz pilli de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 30 Mayıs 2009; 17:52:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

alcan mı ki

15o bin dolarmış

off ya tam bir saat etkiliyor beni, dedim çelik kasa inşallah uygun fiyattır

ama fiyat tavan :(
  • quote:

quote:

quote:

Hım anladım peki nasıl problemler yaratır.?Peki 500 tl ye kadar başka ne önerirsiniz pilli de olabilir.

Günlük sapması fazla olur, bozulma ihtimali daha yüksektir vs vs
    500 liraya çok güzel Hamilton'lar var. Evladiyelik saat gibi saatler. Ya da seiko olabilir, otomatik veya pillisi.Veya benim hep dediğim Ck olabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

500 liraya çok güzel Hamilton'lar var. Evladiyelik saat gibi saatler. Ya da seiko olabilir, otomatik veya pillisi.Veya benim hep dediğim Ck olabilir...

Teşekkürler teng sizin gibi uzman ,danışılacak insanların olması çok güzel bir bakayım şimdi ben.İyi günler

• Saat alacam;
    1.Hesaplı olsun
    2.Otomatik Olsun
    3.İçi görünsün
    4.Kordonu metal olsun

Swatch YAS100G
     SAATLER

315TL

Movement: ETA Cal. 2841-1 21 jewels Swiss Auto-wind.
    Case: Highly polished finish. Solid Stainless steel.
    Crystal: Raised. Acrylic.
    Dial: Transparent.
    Hands: Steel color. Luminous filled.
    Case Back: Observation crystal.
    Band: Highly polished finish. Solid Stainless steel.
    Clasp: Tri-fold, Sport style, with security flip-lock.
    Water Resistance: 30m/99ft/3atm.
    Case Size: 37.00mm. 12.00mm.
    Warranty: 2 years Factory Limited.

• Kasa da 40 ya da 42 mm olsaymış çok daha güzel olurmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewittfan

quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

yine bi tecrübemi anlatayım, 2-3 sene önce tahtakale ye mall alma-ya gittiğimde orada çok kapsamlı bir operasyon yapıldı ve birçok replica saat satıcı gözaltına fln alınıp saatlerine el konuldu ve hepside serbes kaldılar ama ondan sonra tahtakale replica saat bulmak çok zorlaştı herkese satmazlar vitrinlerde fln pek göremezsiniz.

1993 yılından beri istanbuldayım haftanın 2 günü kesinlikle tahtakale ve kapalıçarşı civarına herzaman giderim.daha replica saatlerin el altından satıldığını görmedim.gösterilmeyenler genellikle pahalı olanlar .gerisi vitrinlerde parıl parıl parlıyor.ha ben orjinal kullanmıyormuyum tabiki kullanıyorum benim demek istediğim hoşuma giden saati alırım saatin replica olması benim için bir sorun değildir.

birader boyle yazıyosun iyi hoşta bi adreslerni ver bakalım oraların bende ayda bir istanbul da tahtakale deyim....... bi gidip bende bakayım onlara...

• quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar geçmiş mesajlarda yazdım ama cevaplanmadan kayboldu gitti arada

Tekrar sormak istiyorum

İnternet üzerinde Seiko Credor Sonnerie neden satılmıyor ?

SAATLER

alcan mı ki

15o bin dolarmış

Konuya girdim ve bu saaiti görünce işte isteyebilceğin en güzel saat dedim.Fiyatı 400-500 olur bir yıl biriktirim alarım belki dedim ama ,150 bin biraz çok.

• 150 ona verene kadar 84 buna ver çok daha güzel

SAATLER
  • quote:

quote:

quote:

quote:

YA ARKADAŞLAR AZICIK BİLGİLİ OLARAK YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİLMEDEN SAÇMA SAPAN YAZILAR YAZIP İNSANLARI YANILTMAYIN........

arkadaş merhabalar o arkadaş olayı bilmediğinden atıp tutmuş. FOSSİL markası dünya nın en buyuk saat üretim fabriikalarından biridir. ve fossil yılda 6.000.000 adet satış yaparak dünya nın en çok satan saat markası unvanını alımıştır. türkiye ye geldiği zaman satış rekorları kırmıştır. ben bayisi olarak sevigliler gununde bir gunde 11 adet sattıgımı bilirim ve fossil saatleri kesimlikle tavsiye ederim. su geçirmezliği, kullandığı çeliği, kullandıgı makinalar, harley ve miyota( citizen üretim) makinalar kullanır. çok memnun kullanır rahatlıkla 4-5 sene kullanırsın. ve makinaları asla sapma sapmaz quartz makinalarda günlük sapma olmaz. içerisinde BOBİN ya da ENTEGRE arızası yoksa ki 0 saatte bu zaten olmaz.

ARKADAŞLAR TEKRAR YAZIYORUM

SAAT MARKALARI HAKKINDA GERÇEK BİLGİLERE SAHİP OLMAYANLAR LÜTFEN ATIP TUTMASIN KARŞINIZDA BU İŞİN PROFESYONELLERİ VAR..

LÜTFEN MANTIKLI GERÇEK FİKİRLER BEYAN EDİN.

• quote:

quote:

quote:

quote:

YA ARKADAŞLAR AZICIK BİLGİLİ OLARAK YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİLMEDEN SAÇMA SAPAN YAZILAR YAZIP İNSANLARI YANILTMAYIN........

arkadaş merhabalar o arkadaş olayı bilmediğinden atıp tutmuş. FOSSİL markası dünya nın en buyuk saat üretim fabriikalarından biridir. ve fossil yılda 6.000.000 adet satış yaparak dünya nın en çok satan saat markası unvanını alımıştır. türkiye ye geldiği zaman satış rekorları kırmıştır. ben bayisi olarak sevigliler gununde bir gunde 11 adet sattıgımı bilirim ve fossil saatleri kesimlikle tavsiye ederim. su geçirmezliği, kullandığı çeliği, kullandıgı makinalar, harley ve miyota( citizen üretim) makinalar kullanır. çok memnun kullanır rahatlıkla 4-5 sene kullanırsın. ve makinaları asla sapma sapmaz quartz makinalarda günlük sapma olmaz. içerisinde BOBİN ya da ENTEGRE arızası yoksa ki 0 saatte bu zaten olmaz.

ARKADAŞLAR TEKRAR YAZIYORUM

SAAT MARKALARI HAKKINDA GERÇEK BİLGİLERE SAHİP OLMAYANLAR LÜTFEN ATIP TUTMASIN KARŞINIZDA BU İŞİN PROFESYONELLERİ VAR..

LÜTFEN MANTIKLI GERÇEK FİKİRLER BEYAN EDİN.

• Quartz saatler ve quartz markalar hakkında bilgili olabilirsin ama mekanik saat konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilsin Rolex Submariner'de ETA calibre kullanılıyor diyen bir saatçi mekanik ve lüks saatler konusunda o kişinin çok bilgili olmadığını gösterir teng bu konuda senden daha fazla bilgiye sahip bir arkadaşımız.Bilgilendirmelerini ve gerektiğinde uyarılarını daha uygun pozitif bir dille yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 30 Mayıs 2009; 20:31:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

Quartz saatler ve quartz markalar hakkında bilgili olabilirsin ama mekanik saat konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilsin Rolex Submariner'de ETA calibre kullanılıyor diyen bir saatçi mekanik ve lüks saatler konusunda o kişinin çok bilgili olmadığını gösterir teng bu konuda senden daha fazla bilgiye sahip bir arkadaşımız.Bilgilendirmelerini ve gerektiğinde uyarılarını daha uygun pozitif bir dille yazabilirsin.

peki o zaman rolex in otomatik makinaleri hakkında neden o şekilde yazıdığım konusuna gelince ROLEX in ürettiği makinalar eta prensibinde çalışır ama teng bunu bilmiyordur sanırım inanın arkadaşım siz bilirsiniz bazen doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. istedğiniz şeye inanabilirsiniz. ve teng e sorun bakalım bugune kadar kaç tane otomatik saat tamir etmiş de bu kadar bilgili......

• Rolex'in ETA prensibinde çalışan calibreler üretmesi ETA makine kullandığı anlamına gelmez Rolex hiçbir calibresini diğer firmalara vermediği gibi diğer firmalardan da calibre almaz sadece Daytona modeli için Zenith'ten calibre alır.Ayrıca saat hakkında bilgili olmak illa saat tamir etmek değildir teknik bilgi önemlidir sonuçta bizler saat satmıyoruz insanlara doğru ve faydalı bilgiler vermeye çalışıyoruz daha kibar bir biçimde uyarınızı ve bilgilendirmenizi yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 30 Mayıs 2009; 20:50:07 >
  • @ziyaliv

Önce Rolex'te ETA var dedin, şimdi Rolex makinesi ETA prensibi ile çalışıyor diyorsun. Sence de biraz çelişki yok mu?

Tissot quartzları ETA değil dedin (Miyota dediğini hatırlıyorum) ama Tissot sitesinde ETA diyor.

1.000 TL'den aşağı ETA makineli otomatik saat dedin. Tissot ve Hamilton'da pek çok otomatik model var 1.000 TL altına. Hamilton modellerini çok bilmem ama Tissot'da PR 50, PRS 516, Ballade, T-Lord, Le Locle hep ETA otomatik makineli 1.000 TL altı saatler.

Herkes bildiğini güzel bir üslupla dile getirirse hepimiz kazanırız, değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.