Şimdi Ara

SAATLER (1233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Evet 3. saatimi de aldim. Seiko Archtura

Seiko Velatura. Swatch'dan sonra 4.saatime de kavustum.

İstedigim bir saat daha var. Armani'nin porselen gibi olan beyaz saatleri. Ama fiyatlari 2000 lira. Diesel'in de beyaz saatleri var galiba onu alicam. 500-600 lira.

Diesel dz7157 nasil bir model sizce. Mobilden girdigim icin resim koyamiyorum. Birisi resim koyup yorum yapabilirse iyi olur aslinda :)

öncelikle saatiniz hayırlı olsun, öte yandan bence armani o parayı etmez iyice araştır derim , diseli söylemiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermerhat -- 14 Eylül 2011; 0:54:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: glocky

beyler bu saat nasıl?http://www.hepsiburada.com/Liste/cerruti-1881-ct100171s03-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sact100171s03&categoryId=25008404&SKU=SACT100171S03

Böyle saatler almayın, değerinden daha yüksek fiyatlara satılıyor belli markalar var Seıko,Cıtızen gibi bunlara bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

Seiko Velatura. Swatch'dan sonra 4.saatime de kavustum.

İstedigim bir saat daha var. Armani'nin porselen gibi olan beyaz saatleri. Ama fiyatlari 2000 lira. Diesel'in de beyaz saatleri var galiba onu alicam. 500-600 lira.

Diesel dz7157 nasil bir model sizce. Mobilden girdigim icin resim koyamiyorum. Birisi resim koyup yorum yapabilirse iyi olur aslinda :)

öncelikle saatiniz hayırlı olsun, öte yandan bence armani o parayı etmez iyice araştır derim , diseli söylemiyorum bile

Tesekkur ederim. Peki diesel dz7157 nasildir ? Hem yasima(21) ve giyim tarzima(klasik-spor) da uygun oldugunu dusunuyorum.

Pek saat arastirmasi yapmam. Bu 3 saat bana ömür boyu yeter. Seiko velatura siyah, diger ikisi ise gümüs. Bir tane de beyaz almak istiyorum. Aklima ilk gelen armani oldu. Daha sonra diesel cok hosuma gitti. Gosterisli bir saat olsun istiyorum. 30-40 yasima geldigimde sade bir saat kullanirim nasilsa.

Edit : diesel'de onerilmiyor. Acelem yok zaten biraz daha arastirma yaparim. Bu arada seiko velatura serisinde yeni bir saat cıkmıs ama fiyat cep yakiyo 5000-6000 lira falan. Seiko gercekten parasinin hakkini veriyor ama. Ömür boyu garanti. Ben tabi guzel kullanamadim her tarafi cizildi. Temizletmeyi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 14 Eylül 2011; 0:59:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: glocky

beyler bu saat nasıl?http://www.hepsiburada.com/Liste/cerruti-1881-ct100171s03-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sact100171s03&categoryId=25008404&SKU=SACT100171S03

Böyle saatler almayın, değerinden daha yüksek fiyatlara satılıyor belli markalar var Seıko,Cıtızen gibi bunlara bakın.

saat şuan kolumda zaten:D babam takıyodu ondan aldım.sadece nasıl diye merak ettim

• Merhaba arkadaşlar markafoni de orient saatler var 10 tl de indirim kuponu tanımlanmış herkese.

Örneğin şu saathttp://www.markafoni.com/product/1115713/ bu fiyata değer mi? Uzman arkadaşlar burdan bir otomatik saat almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Seiko Velatura. Swatch'dan sonra 3.saatime de kavustum.

Armanı ve Diesel cok kötüler, paranıza yazık etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Peki onerdiginiz bir marka-model var mi ?

Beyaz olsun, veya armani'de oldugu gibi porselen seklinde olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda
    Bugün evde olmadığımdan ilgilenemedim ama sen ilgilenmişsin anlaşılan hocam bilgi için tekrar teşekkürler. Umarım geçen seferden ellerinde kalan modelleri satmazlar ya.

Dün hafif sert bir mail yazınca söylediler tarihi

umarım güzel bir indirim ve beklediğimiz ürünler olur yoksa kaçırılmayacak fırsatlar teptim
  • quote:

quote:

quote:

Öneride bulunamıyorum çünkü saat işi tamamen zevk ve model sayısı yüzbinleri geçer.

Siz biraz kurcalayın, beğendiğiniz modelleri buraya ekleyin, o modellere yakın modeller biliyorsam elimden geleni yaparım.

Model önerisi yerine birkaç marka önerisi işinize yarayacaktır diye düşünüyorum: Tissot, Certina, Hamilton, Mido, hatta Longines ve Oris. Bu arada Seiko'ya da bakmayı unutmayın derim, ama zaten Seiko ile içli dışlısınız.

• Markafonide Orient kampanyası tekrar başladı. Ayda en az bir kere Orient kampanyası oluyor.
    Aşağıda linkini verdiğim modelin değişik kadran ve kordon seçenekleri ile oldukça yüksek fp oranına sahip olduğunu söyleyebilirim. Bildiğim kadarıyla forumdan bazı arkadaşlar önceki kampanyalarda bu modelden elde etmişti.
    http://www.markafoni.com/product/1115696/
     SAATLER

Benim en beğendiğim Orient modeli olan Planet Orient ise daha sabahın köründe tükenmiş üstelik inanılmaz bir fiyata. Neyse başka bahara kaldı artık.
    http://www.markafoni.com/product/1115934/
     SAATLER

edit:resim ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 14 Eylül 2011; 12:46:07 >

• Beyler var mı markafoni kampanyasından tavsiyeleriniz ? Teşekkürler.
  • Markafoni fiyatları nasıldı ki şu Orientlerin?? Linkleri tıklayınca üyelik sayfasına atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Markafoni fiyatları nasıldı ki şu Orientlerin?? Linkleri tıklayınca üyelik sayfasına atıyor.

Hocam üyelik linki gönderebilirim isterseniz.

Bir de aldığınız son Orient'ten memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xapheon -- 14 Eylül 2011; 13:18:54 >
  • Son aldığım Orient'in çelik kordonunu siyah deriyle (beyaz dikişli-orjinaline yakın duruyor) değiştirdim. Kullanımı çok rahatladı. Sapması 24 saat için -10 saniye civarlarında dolanıyor. Ancak daha çok yeni, mekanizmasının oturması için bir 6-7 hafta gerekli sürekli kullanımla birlikte. Genel olarak memnunum. Full lume olayı akşamları bazen abartılı oluyor, cayır cayır yeşil parlaklık dikkat çekiyor. Bunun haricinde olumsuz bir yönü yok. Tavsiye olunur.
  • markafonideki orientler fiyat olarak uygun görünüyorlar.Tabiiki bu fiyatlar bile yurtdışından saat getirenler için pahalı ancak böyle bir şansı olmayanlar için ideal bi kampanya olmuş. Şahsen power rezerv göstergeli olan birkaç model hoşuma gitti. Bu özellik gerçekten önemli bir ayrıntı. Moda markaları saat alacağınıza yada casio alacağınıza alın bir japon orient yıllarca sorunsuz kullanın.
  • Meşhur turuncu power reserve'li model 220 TL'ye satılmış ve tükenmiş ki çok çok iyi fırsatmış üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Son aldığım Orient'in çelik kordonunu siyah deriyle (beyaz dikişli-orjinaline yakın duruyor) değiştirdim. Kullanımı çok rahatladı. Sapması 24 saat için -10 saniye civarlarında dolanıyor. Ancak daha çok yeni, mekanizmasının oturması için bir 6-7 hafta gerekli sürekli kullanımla birlikte. Genel olarak memnunum. Full lume olayı akşamları bazen abartılı oluyor, cayır cayır yeşil parlaklık dikkat çekiyor. Bunun haricinde olumsuz bir yönü yok. Tavsiye olunur.

hocam orient saat satan site biliyormusunuz?
  • iyi günler iki soru soracağım
    1-tomy hilfigernin saatleri nasıldır(giyimdeki kadar iddaalı mı)
    2-300 tl lik bütçeye önerebileceğiniz saatler nelerdir
  • 1. Tommy saatler geneli itibarıyla çöp.

2. 300 liraya Seiko öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öneride bulunamıyorum çünkü saat işi tamamen zevk ve model sayısı yüzbinleri geçer.

Siz biraz kurcalayın, beğendiğiniz modelleri buraya ekleyin, o modellere yakın modeller biliyorsam elimden geleni yaparım.

Model önerisi yerine birkaç marka önerisi işinize yarayacaktır diye düşünüyorum: Tissot, Certina, Hamilton, Mido, hatta Longines ve Oris. Bu arada Seiko'ya da bakmayı unutmayın derim, ama zaten Seiko ile içli dışlısınız.

Tamam incelerim bunlari. Seiko velatura ve seiko archtura'da pahali ve kaliteli saatler. Archtura biraz daha sade ama velatura kolda iddali duruyor. Ben oyle cok kaliteli bir saat istemiyorum aslinda. Zaten iki tane mevcut. Bu yuzden diesel'in saatlerine bakmistim. Bir de armaninin porselen saati cok meshur,onu begenmistim.

Ama diesel,lacoste,tommy gibi markalarin iyi saat yapmadiklari konusunda da hemfikirim.

• 
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.