Şimdi Ara

SAATLER (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.901.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miko_93

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

armanileri neden tercih etmiyorsunuz?

Armani saat satmıyor çünkü...

biraz açıklarmısınz?

Gayet açık aslında Armani bir saat üreticisi değil. Sadece markasını satıyor yani asla o değeri etmeyecek saatleri...

• e-bay de seiko satan güvenilir satıcılar var, banada bir kaç isim önermişlerdi sizede önereceklerdir.
    O satıcılardan sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

e-bay de seiko satan güvenilir satıcılar var, banada bir kaç isim önermişlerdi sizede önereceklerdir.
    O satıcılardan sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.

Satış yüzdesine bakarak alım yapayım olmazsa sorun sahte ürünle başbaşa kalmıyım :)

ozan2017 Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Peki Singapurda seiko satanlara güvenebilirmiyiz sizce ?

Yer olarak bilemiyorum, ama e-bay'de Pokemonyu, Premierworld, Skywatches isimli satıcılar oldukça güvenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Peki Singapurda seiko satanlara güvenebilirmiyiz sizce ?

Yer olarak bilemiyorum, ama e-bay'de Pokemonyu, Premierworld, Skywatches isimli satıcılar oldukça güvenilir.

teşekkürler onlara bakayım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52067868/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52070544

BU KONU ALTINDA SAATİM VAR NE KDR ETTİĞİNİ MERAK EDİYORUM YARDIM
  • CASIO EF-550D-1AV saatini almayı düşünüyorum yurt dışından hangi siteden alabilir ve sorunsuz bir şekilde temin edebilirim.
    Bir arkadaş

http://www.skywatches.com.sg/reviews/new-casio-edifice-mens-chronograph-watch-ef-550d-1avdf-ef550d.htm

linkini koymuş burdan daha önce alışveriş yapan var mı?
    Varsa kargosu Türkiye istanbula ortalama ne kadardır.
    Gümrük girişinde vs bir sorun çıkar mı?
    herşeyden önce saat orjinal midir?

Bunları yanıtlayabilecek arkadaşlar varsa cok memnun olurum.
    Saygılar.

• arkadaşlar bayramda istanbula gidiyorum.saatime nato/zulu tipi kayışlardan almak istiyorum.bulabileceğim bir yer varmıdıdr bildiğiniz?

• bu saat ne kadar eder??
    buda açtığım konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_52067868/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52073130

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 25 Ağustos 2011; 20:17:32 >

• Para etmez.
  • 90 larda modaydı bu modeller, bknz. camel tropy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2017 -- 25 Ağustos 2011; 22:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bu arada ben de Hamilton'u satınca yeni bir saat alma niyetine girdim sanırım.

1.5 yıllık Milgauss tecrübem bana gösterdi ki temiz kadranlı tematik saatler gerçekten bana göre.

Halihazırda Milgauss olunca tematik saat seçeneğim iki şık üzerinden gidecek: Dalgıç ve pilot.

Aslında bir kronografa da niyetim var ama şu anda fiyat olarak kronograf seviyesine çıkmak istemiyorum.

Dalgıç saatleri arasında son zamanlarda iki büyük favorim BP FF ve Rolex Submariner şu anda bana çok uzaklar. Bunlar dışında çarpıcı ve makul fiyatlı bir dalgıç göremedim diyebilirim.

Bu durumda pilot saatlerine yönelmem gerekiyor. Pilot saati denildiği zaman pek çok kişinin aklına Breitling gelecektir. Okunmayacak kadar süslü kadranları ile derhal elediğim bir tarza sahip kendileri.

Rolex GMT Master 2 gibi modern, GMT'li bir pilot saati de son zamanlarda gözüme ilişmedi. GMT Master 2 de çok güzel olur ama fiyat olarak şu anda o da imkansız benim için.

Bu durumda tam da bana uygun bir pilot saati tipi ortaya çıkıyor: Flieger.

Steinhart bence yine çok iyi bir iş çıkarmış:http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=441&Sel_ID=18#441

Bence harika bir saate imza atmışlar. Aslında ciddi bir eksiği var, saat otomatik. Flieger'ler kurmalı oluyor diye biliyorum. Günther Steinhart'a e-posta yoluyla bu saatin kurmalısını üretip üretmeyeceklerini soracağım.

Gözünüze güzel Flieger modelleri ilişirse paylaşmaktan çekinmeyin arkadaşlar.

Merhaba;
    Dalgıç saatı olarak size seiko prospex serisini önerebilirim. Bütçeniz uygunsa sbdd001 modelini beğeneceğinizi düşünüyorum. daha düşük bütçe ile bir şeyler arıyorsanız prospex samurai modellerine bakabilirsiniz sbda001-002-003 diye gidiyor kadran rengine göre... Yine prospex sbdc007 (shogun diye bilinir) ilginizi çekecektir.Bunun dışında marathon marka saatleri önerebilirim bunlarda otomatik mekanizmalı (eta 2824) 300 metre wr olan saatler...
    http://www.marathonwatch.com/categories/products/watches
    http://www.saswatchco.com/
    Ball markasının diver modellerini beğenirim ancak tepe hoşunuza gitmeyebilir.
    Oris diverler çok güzel saatler ayrıca yurtdışından temin etme şansınız varsa fiyatlar nispeten kabul edilebilir oluyor.

Nav-B içinde zaten markaları yazmışsınız IWC gibi yüksek fiyatlı en üst segmenti dahil edersek tek seçenek big pilot :) bütçe sıkıntısı varsa o zaman sizde yazmışsınız gerçi ama bence en iyi alternatif steinhart kesinlikle ancak yinede fiyat olarak Laco, debaufre, stowa, archimede gibi markalar var ve aşağı yukarı aynı kalitedeler. Bunların içinde sanırım sadece steinhart c1 superlumnova kullanıyor, bu materyal mavi parlıyor ve çok fazla parlamamasına rağmen çok kontrastlı ve bildiğimiz yeşil lüminasyona göre daha beyaz duruyor gün ışığı altında...
    Birde son olarak chase durer nighthawk modelinin quartz chrono modeline bir bakın derim :) çok uzun süredir pilli saat almıyor olmama rağmen sanırım bunu alacağım :)

Selamlar...
    Ataman.

• Chase Durer Nighthawk benim tarzıma uygun bir kadrana sahip olmadığı için derhal eliyorum, ama bu tarz saat sevenler için bulunmaz nimet.

Şunu söylemem gerekli, bütçe sorun olmasa da güncel Big Pilot asla almayacağım bir saattir. Harika kasa, makine ve kollarla kombine edilen kötü ve konseptinin dışına çıkan kadranı bence saatin tüm güzelliğini alıp götürüyor. Nav. B Uhr'de tarihin ve özellikle güç rezervinin ne işi var? IWC şu saati Big Pilot makinisiyle üretseydi o zaman hayallerimin saati olurdu kesinlikle:

Laco ve Stowa'ya baktım. Laco fiyatları yüksek geldi, bir de saatlerinin boynuz yapısını beğenmedim. Stowa ise daha makul fiyatlı olsa da pahalı ve 40 mm'lik çapı ufak geldi. Debaufre ve Archimede'e ise henüz bakmadım.

Beni Steinhart'ta en çok etkileyen şey, vintage kadran oldu açıkçası. Bu tarz kadranlı başka bir Flieger bulursam düşünürüm, ama bulamazsam Steinhart'ı alacağım sanırım.

Şu sıra dalgıç modellerinden iyice uzaklaştığım için önerileriniz arasında güzel Seiko ve Oris'ler olmasına karşın yorum yapmıyorum. Onları da başka zaman konuşuruz.

• Chase Durer Nighthawk benim tarzıma uygun bir kadrana sahip olmadığı için derhal eliyorum, ama bu tarz saat sevenler için bulunmaz nimet.

Şunu söylemem gerekli, bütçe sorun olmasa da güncel Big Pilot asla almayacağım bir saattir. Harika kasa, makine ve kollarla kombine edilen kötü ve konseptinin dışına çıkan kadranı bence saatin tüm güzelliğini alıp götürüyor. Nav. B Uhr'de tarihin ve özellikle güç rezervinin ne işi var? IWC şu saati Big Pilot makinisiyle üretseydi o zaman hayallerimin saati olurdu kesinlikle:

Laco ve Stowa'ya baktım. Laco fiyatları yüksek geldi, bir de saatlerinin boynuz yapısını beğenmedim. Stowa ise daha makul fiyatlı olsa da pahalı ve 40 mm'lik çapı ufak geldi. Debaufre ve Archimede'e ise henüz bakmadım.

Beni Steinhart'ta en çok etkileyen şey, vintage kadran oldu açıkçası. Bu tarz kadranlı başka bir Flieger bulursam düşünürüm, ama bulamazsam Steinhart'ı alacağım sanırım.

Şu sıra dalgıç modellerinden iyice uzaklaştığım için önerileriniz arasında güzel Seiko ve Oris'ler olmasına karşın yorum yapmıyorum. Onları da başka zaman konuşuruz.

Chase durer nighthawk diyerek yanlış yapmışım doğrusu warhawk olacak. Kusura bakmayın.
    http://www.chase-durer.com/features/warhawkmech_blk_fea.aspx
    bu sizin zevkinize biraz daha uygun gibi, ayrıca unitas 6497 mekanizmalı ancak luglar ve 50mm çap hoşunuza gitmeyebilir. steinhartları beğeniyorsanız özellikle debaufreler hoşunuza gidecektir. Aslında nav-b üreten çok sayıda alman veya nispeten küçük üretici var ancak işçiliği ne seviyede bilemediğimiz için, yabancı kaynaklarda sıkça rastlamadığımız için risk alınmaz diye düşünüyorum. Bunların arasında junkers, aristo, messerschmidt gibi diğerlerine göre daha bilinen üreticiler var ancak bende sizin gibi bu markaların ufak ayrıntılarına takılıp dönüp dolaşıp steinhart diyorum...

• FORTIS IQ Mathematical Wrist Watch

Arkadaşlar bu saatin orijinali 1050$ civarında ve sınırlı sayıda 999 tane üretilmiş
    türkiyede çakma olanı var mı acaba ?

• 1-2 saat önce Casio G Shock serisinde g 9000 1vdr aldımwww.hizlisaat.com dan. Kapıda ödeme ile. Normal fiyatından 70 lira ucuzdu sanırım. Zaten site garanti veriyor bu fiyata bu saat olmaz diyorsanız kapıda ödeme ile alın diye. Siparişim onaylandı. Umarım gün içinde kargoya verirler.

• Tüm hevesim kaçtı şimdi. Zaten sitede stokta olmayan hiçbir şey yok muhtemelen hepsini koyup siparişten sonra kontrol ediyorlardır. Halen kargolanmasını bekliyorum hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uataman

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Chase Durer Nighthawk benim tarzıma uygun bir kadrana sahip olmadığı için derhal eliyorum, ama bu tarz saat sevenler için bulunmaz nimet.

Chase durer nighthawk diyerek yanlış yapmışım doğrusu warhawk olacak. Kusura bakmayın.
    http://www.chase-durer.com/features/warhawkmech_blk_fea.aspx
    bu sizin zevkinize biraz daha uygun gibi, ayrıca unitas 6497 mekanizmalı ancak luglar ve 50mm çap hoşunuza gitmeyebilir. steinhartları beğeniyorsanız özellikle debaufreler hoşunuza gidecektir. Aslında nav-b üreten çok sayıda alman veya nispeten küçük üretici var ancak işçiliği ne seviyede bilemediğimiz için, yabancı kaynaklarda sıkça rastlamadığımız için risk alınmaz diye düşünüyorum. Bunların arasında junkers, aristo, messerschmidt gibi diğerlerine göre daha bilinen üreticiler var ancak bende sizin gibi bu markaların ufak ayrıntılarına takılıp dönüp dolaşıp steinhart diyorum...

Estafurullah, ne kusuru.

Gösterdiğiniz saat güzel, ama kasa benim için sizin de isabetle belirttiğiniz gibi büyük. Diğer yandan küçük saniye sevmeme karşın Flieger temasında küçük saniye yok diye bildiğim için merkezi saniyeli bir saat tercihim olacaktır.

Sizin de dediğiniz gibi çok sayıda butik üretici var ve bunlardan hangisi ya da hangilerine güvenilir sorusunun cevabını bulmak zor. Türkiye'de ise imkansıza yakın. Steinhart yerli ve yabancı kaynaklardan takip ettiğim kadarıyla fiyat kalite oranını iyi tutturan, kendisini kanıtlamış bir marka. Bu yüzden Steinhart üzerinde ısrarcıyım.

quote:

Orijinalden alıntı: MungaBunga

FORTIS IQ Mathematical Wrist Watch

Arkadaşlar bu saatin orijinali 1050$ civarında ve sınırlı sayıda 999 tane üretilmiş
    türkiyede çakma olanı var mı acaba ?

Fortis Türkiye'de banka olarak tanınıyor, saat markası olarak bilen kişi çok azdır.

Değil çakmasını, orijinalini bile bulamazsın ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

1-2 saat önce Casio G Shock serisinde g 9000 1vdr aldımwww.hizlisaat.com dan. Kapıda ödeme ile. Normal fiyatından 70 lira ucuzdu sanırım. Zaten site garanti veriyor bu fiyata bu saat olmaz diyorsanız kapıda ödeme ile alın diye. Siparişim onaylandı. Umarım gün içinde kargoya verirler.

kargo ne kadar ?

• 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.