Şimdi Ara

SAATLER (1189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: IF

Jacques Lemans Otomatik saatin mekanizması Miyota 8247.

Bu saat için 600 - 700 tl çok. Aşağıdaki linkte 199 USD'a düşmüş fiyatı. Muhtemelen bizimkilerde bu indirim furyasından faydalanıp 2-3 katına kaptırmaya çalışıyorlar.
    Pek çok yerde mevcut çünkü. Konyalı Saatte de amazon.com'da 150 USD'a satılan eta 2842'li Nacar otomatikler 1000 tl'nin üzerinde satılıyor...

http://www.worldofwatches.com/index.asp?d=0

Bu nedenle bu Jacques Lemans'ı tavsiye etmem. Ama diğer Camel'ı da tavsiye etmem. Her ne kadar swiss made saatleri olsa da indirimli fiyatı 650 tl pilli bir saat için fazla. Yani bence 750 tl'ye kadar iki modeli de düşünmeyin.

Otomatik saatler için Türk Saat Forumu satış bölümüne bakın. 750 tl'ye uygun bir otomatik bulabilirsiniz.

Seiko, Orient Citizen düşünürseniz burada @bytepire'da da var. Özellikle şu Orient Racing otomatiği tavsiye edebilirim.

SAATLER

Jacques Lemans 475 tl. Mekanizması kötü mü? Değmez sizce?

Pilli bir saat almaktansa otomatik bir saat alıp, saat taktığımın belli olmasını istiyorum.
    Koluma takmadan da yaşıkıp yakışmadığını anlayamıyorum. Bir kaç pahalı (7-8bin tl'lik) saatler de taktım saatçide ama yakışmadı.
    Bu konuda (aslında her konuda ) çok seçiciyimdir. %1'lik tereddütü kaldıramam
    Baktıklarım bunlar. Bu günlerde birini seçmek zorundayım.

Bir de bugün de bir saat gördüm. Adriatica 1066 modeli
    işte şu saat sizce bu nasıl? Fiyat 400 tl
    Özellikleri, performans, Adriatica markası vs. nasıldır?

SAATLER

SAATLER

Sizce bu iki saatten hangisini alayım?

• Armani nasil arkadaslar bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Armani nasil arkadaslar bilen var mi

Çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

İşte bütçem yaklaşık o size söylediğim Tissot modeli kadar.Ve bir tek de onu beğendim daha spor duruyor.Markafoni'de 400 TL.Sizce bekleyip daha çok para biriktirip daha iyisini almak mı yoksa direkt bunu alayım mı?İyi mıdır siz ne dersiniz?
    O modeli sectim burada soruyorum dediğiniz gibi.:)

Markafonide Tissot modelleri nerede, ben göremedim?

Tercih meselesi. Onu alabilir veya bekleyip daha iyi birşey alabilirsiniz. Tissot'un daha güzel modelleri var. Mağazalardan bakıp peşin indirimle alma yoluna da gidebilirsiniz Tissot'lardan.
  • quote:

quote:

İşte bütçem yaklaşık o size söylediğim Tissot modeli kadar.Ve bir tek de onu beğendim daha spor duruyor.Markafoni'de 400 TL.Sizce bekleyip daha çok para biriktirip daha iyisini almak mı yoksa direkt bunu alayım mı?İyi mıdır siz ne dersiniz?
    O modeli sectim burada soruyorum dediğiniz gibi.:)

Markafonide Tissot modelleri nerede, ben göremedim?

Tercih meselesi. Onu alabilir veya bekleyip daha iyi birşey alabilirsiniz. Tissot'un daha güzel modelleri var. Mağazalardan bakıp peşin indirimle alma yoluna da gidebilirsiniz Tissot'lardan.

Hocam kampanya adi Adidas Mix.O kapmanyaya giriyor ve erkek ürünlere tıklıyorsunuz.Karşınıza saatler çıkıyor siz mouse ile kaydirarak bütün saatleri görüyorsunuz.Saatler arasında karışık olarak Diesel,Tissot,Armani,Adidas bulunuyor.
    Ayrıca siz ne tavsiye edersiniz o model iyi midir alayım mı yoksa başka bie saat tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 12 Ağustos 2011; 16:06:03 >

• @ IF

Pilli yerine otomatik olsun istiyorum demişsiniz, sonra gidip Ronda 6203 mekanizmalı pilli bir model seçmişsiniz

Adriatica markasını tanımıyorum. Swiss made genelde Ronda mekanizma kullanan bir marka sanırım. Ama dediğim gibi benim için bilinirliği olmadığından birşey diyemeyeceğim. Ama Ronda mekanizmalı pilli bir saate 400 tl vermek yerine otomatik bir Japon saatine bu parayı vermek daha yerinde olur kanaatindeyim.
  • quote:

@ IF

Pilli yerine otomatik olsun istiyorum demişsiniz, sonra gidip Ronda 6203 mekanizmalı pilli bir model seçmişsiniz

Adriatica markasını tanımıyorum. Swiss made genelde Ronda mekanizma kullanan bir marka sanırım. Ama dediğim gibi benim için bilinirliği olmadığından birşey diyemeyeceğim. Ama Ronda mekanizmalı pilli bir saate 400 tl vermek yerine otomatik bir Japon saatine bu parayı vermek daha yerinde olur kanaatindeyim.

O jacques lemans marka otomatik saat, swiss made değil mi?
    ya da mekanizması mı japon(veya çin)?

acaba o saati neden önermiyorsunuz?
    ne gibi sıkıntılar yaşarım o saatle?

• quote:

@ Serhat_katliam

Seç beğen. Aşağıdaki linkte pek çok Seiko diver otomatik modeli var.

http://www.watches88.com/cat-seiko-divers.cfm

Neredeyse unutuyordum. Burada @Bytepire isimli arkadaşın satılık ilanlarında var bir sürü model. Hem de gümrük, yurtdışı kargo derdi yok.

teşekkür ederim,baktım ama bu modeller pek iç açıcı değil açıkçası.. yani pek beğenemedim diyelim..

Suda kullanım için kronometreli eski saatimi kullanırım,gün içinde kullanımlık seiko ne önerirsiniz diyelim,suyla pek teması olmayacak,kronometreye gerek yok.. kasa rengi gri olması önemli,şu model nasıldır örneğin..

http://www.aydinsaat.com.tr/modeller3-ic.php?marka_id=1&kategori_id=119&id=3745&online=

http://www.aydinsaat.com.tr/modeller3-ic.php?marka_id=1&kategori_id=119&id=2547&online=

http://www.aydinsaat.com.tr/modeller3-ic.php?marka_id=1&kategori_id=119&id=3555&online=

• quote:

Hocam kampanya adi Adidas Mix.O kapmanyaya giriyor ve erkek ürünlere tıklıyorsunuz.Karşınıza saatler çıkıyor siz mouse ile kaydirarak bütün saatleri görüyorsunuz.Saatler arasında karışık olarak Diesel,Tissot,Armani,Adidas bulunuyor.
    Ayrıca siz ne tavsiye edersiniz o model iyi midir alayım mı yoksa başka bie saat tavsiye eder misiniz?

Şimdi gördüm. Şunu söyleyebilirim saçmalamışlar. Tissot'larla ilgili koydukları indirimli fiyatlar, o saatlerin mağaza fiyatlarıyla benzer. Pilli düz ve kronografları 2000, 4000, 7000, 8000 tl'lerden 5'de 10'da birine inmiş gibi göstermişler. Bir iki tane de düz otomatik var. Onlarında normal fiyatlarını 6-8000 tl arası gösterip 1500 - 2000 tl'ye indirmişler.

Tissotlar iyi sonuçta ama sitedeki fiyatlar uygun fiyatlar değil. Mağazaya gidip farklı modelleri de deneyerek beğenip benzer fiyatlara alabilirsin.

• Sea Touch'a 8000 liralik, Velocci'ye 7000 liralik etiket koymak kimin aklina geldi acaba.Bir de buyuk indirim gibi gostermisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IF

O jacques lemans marka otomatik saat, swiss made değil mi?
    ya da mekanizması mı japon(veya çin)?

acaba o saati neden önermiyorsunuz?
    ne gibi sıkıntılar yaşarım o saatle?

Ben saatte de, sitesinde de swiss made ibaresi görmedim. Zaten mekanizması Japon Miyota. Miyota mekanizmaları Citizen üretiyor. Swiss made olsaydı kadrana yazmaktan imtina etmezlerdi zaten.

Saatin sorun çıkaracağı ile ilgili değil de, genel anlamda fiyat olarak mekanizma, kasa ve cam kalitesine bakarak 600 - 700 tl arası fiyatların yüksek olacağını düşünüyorum. Zaten benim önceki mesajlarımda linkini verdiğim yerde saat 200 USD'dı. 200 USD verilip alınabilir.

Yoksa Miyota'lar da dirayetli mekanizmalardır. Düzenli bakımları yapıldığı sürece yıllarca sorun çıkarmadan çalışabilirler. Tabii istisnalar kaideyi bozmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam
    Suda kullanım için kronometreli eski saatimi kullanırım,gün içinde kullanımlık seiko ne önerirsiniz diyelim,suyla pek teması olmayacak,kronometreye gerek yok.. kasa rengi gri olması önemli,şu model nasıldır örneğin..

http://www.aydinsaat.com.tr/modeller3-ic.php?marka_id=1&kategori_id=119&id=3745&online=

http://www.aydinsaat.com.tr/modeller3-ic.php?marka_id=1&kategori_id=119&id=2547&online=

http://www.aydinsaat.com.tr/modeller3-ic.php?marka_id=1&kategori_id=119&id=3555&online=

Saatler kötü değil. Artık biraz da tercih meselesi. Ben kinetic ve pilli saatlere bu paraları vermem. Bu bütçelere mekanik bir saat almayı tercih ederim. 1500 tl seviyesine peşin pazarlıkla güzel bir Hamilton veya Tissot otomatik alınabilir. Türk Saat Forumunda da, bu bütçeye güzel isviçre otomatikler bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 12 Ağustos 2011; 17:03:14 >

• quote:

Suda kullanım için kronometreli eski saatimi kullanırım,

Bu saatinizin üzerinde kaç m wr yazıyor. Ya da sadece "water resist" ibaresi mi var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Selam arkadaşlar...İlk pilli ve kronometreli saatim bugün geldi..saat&saat sitesinden hamilton

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim...bytepire arkadaşın tavsiyesiyle aldık...ona da ayrıca teşekkür ederim...fırsat ürünüydü..
  • Kadranda Swiss, Japan vs ibareler aradim ama bulamadim.Seiko'da boyle kronografli saatler var.Kalite olarak da sizi daha cok tatmin edecegini dusunuyorum.
  • quote:

quote:

Şimdi gördüm. Şunu söyleyebilirim saçmalamışlar. Tissot'larla ilgili koydukları indirimli fiyatlar, o saatlerin mağaza fiyatlarıyla benzer. Pilli düz ve kronografları 2000, 4000, 7000, 8000 tl'lerden 5'de 10'da birine inmiş gibi göstermişler. Bir iki tane de düz otomatik var. Onlarında normal fiyatlarını 6-8000 tl arası gösterip 1500 - 2000 tl'ye indirmişler.

Tissotlar iyi sonuçta ama sitedeki fiyatlar uygun fiyatlar değil. Mağazaya gidip farklı modelleri de deneyerek beğenip benzer fiyatlara alabilirsin.

Sağolasın hocam iste bir saat önerin var mı?Ne alayım ne yapayım ben?Bir yol göster:)

• Suanda saatiniz varsa ve bunu cok begendiyseniz bekleyin derim.Sahsen ben oyle yapiyorum.Eger gercekten begendiyseniz elinize aldiginiz ve kolunuzda taktiginizda iyiki bekledim dersiniz.
  • 80 TL'ye kadar saat arıyorum.
  • Bence bu kadar dayandiysan, sabrettiysen biraz daha sabret.Ya da Swatch'ta hic hosuna giden, begendigin bir model yok mu.Bu fiyat araliginda onlarda da kronografli saatleri var diye biliyorum.Hem de kaliteli.
  • quote:

quote:

Suda kullanım için kronometreli eski saatimi kullanırım,

Bu saatinizin üzerinde kaç m wr yazıyor. Ya da sadece "water resist" ibaresi mi var?

water resist yazıyor.
    Dalgıç olarak değil,yüzücü olarak su ile haşır neşirim,girdiğim günün tamamını suda geçiririm.

Kinetic veya pilli model almam demişsiniz,kinetic olayına içim pek yatmadı zaten ama diğer bütün saatler pilli olmuyor mu?
    Hamilton yada tissot mekanik önerileriniz neler olabilir ve pilliden farkı nedir,benim istediğim altın olmayan yuvarlak kasa ve çelik kordon. Şık duracak şekilde içinde bir takım ibreler olsa hoş olur

• 
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.