Şimdi Ara

SAATLER (1188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar saatten mekanik olarak hic anlamiyorum angi marka iidir kuyumculardan saat bakmaya basladim cercevesi buyuk olanlardan sik bisey olsun istiyorum ama markalar hakkindada bilgim olmadigi icin saatin agirligina bakarak inceliyorum :-) butce max 250 tl bana onerebileceginiiz saatler var ve markalar var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire45 -- 12 Ağustos 2011; 13:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Benim saat beğenmem gördüğün gibi oldukça zor.

Gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Hocam Tissot düşünüyordum ama çok ucuz degil mi hocam?Dandiktir dedim ben de baktım internete.Fiyatının düşük olduğunu gördüm.Tissot'un kendi sitesinde bile yok.Yani Tissot ama 380 liralık Tissot mü kullanacağız?:)

Sade pilli bir modeli için normal fiyat. Ucuz değil.

Sade pilli dısında ne model var hocam?
    Markafoni'den üyeliğiniz varsa Tissot daha iyi bir saat belki onerebilirsiniz.
    Yoksa alınır mı sizce bu Tissot

Markafoniden üyeliğim yok. Başka pek çok model var. Google'a "Tissot Saatler" diye yazıp karşınıza gelen farklı modellerine bakabilirsiniz. Markafonide bugün indirim varsa oradan da bakabilirsiniz.

Onlardan beğeneceğiniz bir modeli burada sorabilirsiniz. Ama Tissot her halükarda Diesel'den iyidir, onu söyleyebilirim.

Herşeyden önce maksimum bütçeniz nedir bunu belirleyip, ona göre seçtiğiniz Tissot'lardan sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 12 Ağustos 2011; 14:12:27 >

• Guess marka siyah kayisli guzel bir model ariyorum fiyat ucuk olmamasi lasim onerileriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

Guess marka siyah kayisli guzel bir model ariyorum fiyat ucuk olmamasi lasim onerileriniz ?

Uçuktan kastınız ne? Ayırdığınız bütçe ne kadar? Guess önermem ama bütçeniz uygunsa Guess Collection'a bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Merhabalar arkadaslar saatten mekanik olarak hic anlamiyorum angi marka iidir kuyumculardan saat bakmaya basladim cercevesi buyuk olanlardan sik bisey olsun istiyorum ama markalar hakkindada bilgim olmadigi icin saatin agirligina bakarak inceliyorum :-) butce max 250 tl bana onerebileceginiiz saatler var ve markalar var mi

Invicta Russian Diver modellerine bakın. 200 lira bütçeyi biraz yukarı çıkarmanız gerekebilir ama.
  • Max kargo dahil 400 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Selam arkadaşlar...İlk pilli ve kronometreli saatim bugün geldi..saat&saat sitesinden hamilton

Hayırlı olsun

• quote:

Gördüm

Çok beğendiğim modeller de oluyor elbette, ama fiyat konusunda anlaşamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

Max kargo dahil 400 tl.

GC'den en yakın bulabildiğim aşağıdaki linkte. O da indirimli 600 tl.

http://www.hizlisaat.com/Guess-Collection-GC-GCI29006M2,PR-31097.html
  • yuh bu ne biçim konu lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Sık sık sizi rahatsız ettiğim için kusuruma bakmayın. Uzunca zamandır yazılan yorumları okuyup birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Saat almak için acelede etmim dedim dolar euro arttı şansıma ama artık yapıcak birşey yok. Yine birkaç sorum:

*İnternet üzerinden uygun fiyatla saat alabiliceğim güvenilir siteler nelerdir? Gümrük problemi yaşatmayan ve müşteri memnuniyeti yüksek.
    *ebay'deki güvenilir satıcılar kimlerdir?
    *Şu saat nasıldır kalite olarak bir fikir verebilir misiniz? Ve site güvenilir midir?
    http://www.worldofwatches.com/detail.asp?iq=1&bo_products_id=&bo_products_variance_id=105692
    *Bu modele benzeyen bu fiyatlara önerebiliceğiniz saat var mı?

Bildiklerimden yazayım.

E-bay'de Japon saatleri ile ilgili satış yapan "Pokemonyu", "Premierworld" ile "Skywatches" güvenilirdir. Gümrükle ilgili hususa birşey diyemeyeceğim. Değişkenlik gösterebiliyor.

Linkte verdiğiniz Stührling, avrupa ismiyle piyasaya çıkmış Çin menşeli marka. Tavsiye etmem.
    Sizce (sözüm ona) 900 USD satış fiyatı olan bir saatin 100 USD'a inmesinde bir gariplik yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 12 Ağustos 2011; 14:29:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Kronograf dalgıç saatlerinde çok aranan bir özellik değil, bu yüzden kronograflı dalgıç modelleri çok çeşitli olmayabilir.

Bence burbank'ın önerisi çok mantıklı. Yerinizde olsam şöyle bir hareket yapardım.

500 TL civarına ki bu maksimum bedel, otomatik bir dalgıç Seiko alırdım. Tepesi vidalı, bilezikli, döner bezelli bir dalgıç.

Artan bütçe ile de güzel bir pilli Seiko kronograf alırdım. Bu hareket ile 2.000 TL'den cebinize para da kalacaktır.

Çok iyi fikir

Ben Seiko diver'lardan direk tavsiye vereyim. Franken Monster (skz 249), Orange Monster (skx781), Black Monster (skx779), SKX007.

Orient'den Orient Mako, Citizen'den de promaster otomatik modellerine bakın. NY0040, NY0054, NY2300 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 12 Ağustos 2011; 14:47:21 >

• quote:

Evet aynı cümleyi polemik'te kurdu. Swiss chronograph quartz yazıyo bende onu görünce acaba mı dedim. Peki site hakkında bir bilginiz var mı site güvenilir mi? Yada başka bildiğiniz uygun fiyatlı güvenilir site var mı? Bide bu linkteki saate benzer saatler üreten önerebiliceğiniz markalar varsa çok hoş olucak.

Sitenin güvenilirliğini bilmiyorum. Ben e-bay'de güvenilir bildiğim siteleri yazdım önceki mesajda. Bunun dışında watches88.com'da model çeşitliliğini gömeniz açısından iyidir. Güvenilirdir ama fiyatları bazen uygun, bazen normal bazen biraz yüksek olabiliyor. Ama öyle çok uçuk fiyatları yoktur.

Yani linkteki kronograf saatin binlerce benzeri vardır. Onlara biraz zevkinize göre siz bakacaksınız. Bütçe ile de alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 12 Ağustos 2011; 14:58:08 >

• @ Serhat_katliam

Seç beğen. Aşağıdaki linkte pek çok Seiko diver otomatik modeli var.

http://www.watches88.com/cat-seiko-divers.cfm

Neredeyse unutuyordum. Burada @Bytepire isimli arkadaşın satılık ilanlarında var bir sürü model. Hem de gümrük, yurtdışı kargo derdi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 12 Ağustos 2011; 14:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IF

Arkadaşlar biraz uzun ama cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bugün bu saate baktım.
    Otomatik saat.
    http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=31379&urun=Jacques+Lemans+JL1-1526A
    http://www.jacques-lemans.com/site2010/?Site=Collection&SubSite=Classic&Kategorie=200096&Product=1-1526A&Suchwert=526A
     SAATLER

http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=31379&urun=Jacques+Lemans+JL1-1526A

RESMİ SİTESİNDE YAZAN ÖZELLİKLERİ
    quote:

Case : solid stainless steel
    Size/Diameter : 41 mm
    Crystal : hardened crystex crystal
    Movement : Automatic Movement
    Waterproof : 10 ATM
    Strap : high-grade leather strap

Multi-Function-Watch: 24-hour-indication and small second

diğer sitelerde yazanlar

case: solid stainless steel 
    size: 41 mm
    crystal : Crystex mineral crystal
    movement: Automatic Movement
    waterproof: 10 atm
    strap: high-grade leather strap

SAATLER

• Sizce nasıldır? Kalite, performans açısından ?

• ve bu tip başka otomatik saat önerebilir misiniz bana
    saat için ayırdığım para azami 750

• Sizce bunun yerinehttp://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=26361&product=Camel-A618.5571.LGPA bunu mu almalıyım?
  • Pilli bir saat yerine otomatik bir saat daha mı iyidir?
  • Jacques Lemans bir saat markası mıdır?
  • Kolumuzda taşıdığımıza değer mi?

Saygılar...

• güncel

• Yanlış hatırlamıyorsam sayın burbank sorunuza cevap vermişti. Bir önceki sayfada olması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Tissot düşünüyordum ama çok ucuz degil mi hocam?Dandiktir dedim ben de baktım internete.Fiyatının düşük olduğunu gördüm.Tissot'un kendi sitesinde bile yok.Yani Tissot ama 380 liralık Tissot mü kullanacağız?:)

Sade pilli bir modeli için normal fiyat. Ucuz değil.

Sade pilli dısında ne model var hocam?

Markafoniden üyeliğim yok. Başka pek çok model var. Google'a "Tissot Saatler" diye yazıp karşınıza gelen farklı modellerine bakabilirsiniz. Markafonide bugün indirim varsa oradan da bakabilirsiniz.

Onlardan beğeneceğiniz bir modeli burada sorabilirsiniz. Ama Tissot her halükarda Diesel'den iyidir, onu söyleyebilirim.

Herşeyden önce maksimum bütçeniz nedir bunu belirleyip, ona göre seçtiğiniz Tissot'lardan sorabilirsiniz.

İşte bütçem yaklaşık o size söylediğim Tissot modeli kadar.Ve bir tek de onu beğendim daha spor duruyor.Markafoni'de 400 TL.Sizce bekleyip daha çok para biriktirip daha iyisini almak mı yoksa direkt bunu alayım mı?İyi mıdır siz ne dersiniz?
    O modeli sectim burada soruyorum dediğiniz gibi.:)

• quote:

Şu yazdığınızdan bugün Markafonide Tissot kampanyası var sandım, heveslenip başkasının üyeliğinden baktım. Meğer kampanya Camel saatlerdeymiş.
  • quote:

quote:

Şu yazdığınızdan bugün Markafonide Tissot kampanyası var sandım, heveslenip başkasının üyeliğinden baktım. Meğer kampanya Camel saatlerdeymiş.

Yok hocam Adidas mix diye bir kampanya var onun icinde Adidas,armanı,Tissot saatler var bir de diesel.
    Yukarıda soru sordum bir bakabilirsen hocam senin mesajin üstünde:)
  • 
Sayfa: önceki 11861187118811891190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.