Şimdi Ara

Saat Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.


    Genel olarak kararsız ve seçim yapmakta çok zorlanan biriyim. Bir kaç tane saatim vardı fakat en sevdiğim model 2 sene önce bozuldu o tarihten beri neredeyse saat kullanmıyorum. Tavsiye almak istedim.


    Saatler hakkında pek bilgili değilim ama eğer bulabilirsem Omega x Swatch Moonswatch almayı düşünüyorum. Sebebi seçim karmaşasına girmeden pahalı da olsa tercih edilmiş bir model alıp geçmek.


    Eski saatimi tasarım olarak beğeniyorum resmini aşağıya ekledim. Bütçe olarak 5 bin üzerine çıkmak istemiyorum, tavsiyeniz olursa çok memnun olurum.



    Saat Tavsiyesi







  • Bahsettiğiniz model üzerinde Omega yazdığı ve şekil şemal olarak speedmaster modelini baz aldığı için herkeste büyük heyecan yaratmıştır.

    Ancak yarattığı heyecan saat piyasaya çıkınca hayal kırıklığına dönüşmüştür. Kullanılan kasa malzemesi biyoseramik olarak geçer ancak bildiğiniz plastiktir.

    Kordon kalitesi çok kötü. Mekanizma deseniz zaten içinde bir şey yok, en ucuz swatch Quartz.

     

    Evet görsel olarak albenisi olan saatler ve herkes kendi zevkine göre bir modelini bulabiliyor. Ancak saat severler tarafından pek de tavsiye edilen bir model değil.

    Mevcut fiyatı 7-8 seviyesinde diye biliyorum, yanlışsam düzeltin lütfen.

     

    Yerinizde olsam 2. El bir Orient kamasu’ya yönelerim. Ya da 2-3 bin daha koyarak sıfırını alırım. Görsel ve tarz olarak çok farklı bir model önerdim ama en azından mekanik, kendini ispatlamış ve saat diyebileceğiniz bir model.





  • sanatairum kullanıcısına yanıt

    Hocam yorum için teşekkür ederim, yazdıklarınıza katılıyorum çok doğru. Yukarda yazdığım gibi ben seçim yapamayan biriyim o sebeple seçilmiş olan bir ürün almak daha risksiz geldi bana. Tasarımı da hoş fakat mekanizma ve malzemesini hiç bilmiyorum. Sarı sitede 6 bin lira civarı satılıyor sahte olma durumu var mı bilmiyorum tabi.


    Orient Kamasu olarak önerebileceğiniz bir model var mı. Orijinalliğinden şüphe ettirmeyecek bir satış yeri var mıdır

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Türkiye saat forumunun ikinci el bölümünden bütçenize göre bulabilirsiniz. Donanım haber ikinci el bölümü ile benzer mantıkta çalışmakta.

  • sanatairum kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bakacağım.


    Farklı önerilere de açığım

  • Yillardir Smartwatchlerle bastirdigim Klasik Saat sevgimi yeniden geri donus yaparak saliverdim. Kullandigim Smartwatchlerde klasik saat gorunumunde guzel saatler idi ancak dijital saatler Analoglarin yerini tutamiyor. Otomatik kurmali saat alarak geri donus yaptim ancak bende olan eski hastalik nuksetti.

    Suan almayi planladigim iki saat daha var. Bunlardan biri Tissot Le Locle digeride Seiko SRPH89K1.

    Seikonun ozellikle Siyaha bakan Smaragd Yesil rengi beni cezbetti. Her ikiside iyi saatler Tissot biraz daha tuzlu. Ne varki ömürlük saatler olduklari icin ikisinide almayi dusunuyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Yorum için teşekkürler Seiko SRPH89K1


    Bu model gerçekten çok hoş. Tasarımı güzel ve minimal. Bunu uygun fiyata ve orijinalliğinden şüphe etmeyeceğimiz alım seçenekleri var mı yurtdışı da olabilir.

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Bunarada Citizenin Citizen Watch NH8390-03XE modelinede aklim takildi. Renk ve dizayn cok hos 1965 Model tasarim yenilenip tekrardan satisa sunulmus. Buda otomatik.

    Bu saatleri Amazon uzerinden alacagim, orjinaller saticikari Seiko ve Citizen ayrica Sertifikalarida icinde olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Nisan 2023; 17:30:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer bütçede problem yoksa, Jacques Philippe’in, JPAGC021111 modelini önerebilirim. ETA 7750 başka bir olay.

  • bu forumun 2. el bölümünde satılık saatlerim var, yakın zamanda aldığım kullanmadığım yada 1-2 sefer koluma taktığım saatler, orjinallik konusunda ben garanti veriyorum, istediğiniz saat ustasına gösterebilirsiniz, benim saatleri aldığım arkadaşım replika konusunda çok hassas, orjinallikte en ufak sıkıntı olursa direk geri alırım saati.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.