Şimdi Ara

Saat hakkında, ESC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA arkadaşlar., ESC0212-01 SAAT aldım. bu saat hakkında olumlu olumsuz fikirleriniz nelerdir?

fiyat 180 tl

]DH Sigara İçmeyenler Klübü[/center][/link]
  • quote:

Orijinalden alıntı: G ö z l e m c i

ARKADAŞLAR YARDIM.SİZCE İADEMİ ETSEMM
    böyle bir markayı senden duydum. neden iade etmek istiyorsun?

Orijinalden alıntı: haydar.

ESCAPE ÜRÜNÜYMÜŞ hocam, çakma çin malı mı diye değmez mi diye düşünüyorum. ykm den almıştım

quote:

ESCAPE ÜRÜNÜYMÜŞ hocam, çakma çin malı mı diye değmez mi diye düşünüyorum. ykm den almıştım

Alıntıları Göster
    senin yerinde olsam zaten hiç almazdım. 180 e swatch olur seiko, orient olur. hatta şu aralar g-shock lara merak saldım. ana-digi bi g-shock alınabilir. tabi zevkine kalmış.

• quote:

senin yerinde olsam zaten hiç almazdım. 180 e swatch olur seiko, orient olur. hatta şu aralar g-shock lara merak saldım. ana-digi bi g-shock alınabilir. tabi zevkine kalmış.

şöyle bişey var. seiko ve diğer kaliteli markalarda benimsaatin modeli 600 tl den başlıyor :) sırf marka içinverilirmi sizce?

quote:

şöyle bişey var. seiko ve diğer kaliteli markalarda benimsaatin modeli 600 tl den başlıyor :) sırf marka içinverilirmi sizce?

Alıntıları Göster
    aksine sırf marka için 180 lira veren sensin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saat Pili Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Kuzey Saat hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 180 lirayi hangi akilla bilmedigin bir markaya verdin kotu olmus. modelden yola cikarak knsini rahalatmaya calisma. iade imkanin varsa iade et. yoksa da iyi gunlerde kullan.

Orijinalden alıntı: conbay

180 lirayi hangi akilla bilmedigin bir markaya verdin kotu olmus. modelden yola cikarak knsini rahalatmaya calisma. iade imkanin varsa iade et. yoksa da iyi gunlerde kullan.
    çok teşekkürler,yarın iade edecem

çok teşekkürler,yarın iade edecem

Alıntıları Göster
    Rica ederim, siz iadeden sonra bir saat seçimi yapmak için mutlaka bir danışın ben de bu süreçten geçtim, elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.

Özellikle saatçilerde 0-500 fiyat aralığında pazarlık yapma şartıyla Seiko, Orient, Casio, Citizen, Lorus ve Pulsar gibi saat markalarını tercih edebilirsiniz, hiç değilse içinize siner.

Rica ederim, siz iadeden sonra bir saat seçimi yapmak için mutlaka bir danışın ben de bu süreçten geçtim, elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.

Özellikle saatçilerde 0-500 fiyat aralığında pazarlık yapma şartıyla Seiko, Orient, Casio, Citizen, Lorus ve Pulsar gibi saat markalarını tercih edebilirsiniz, hiç değilse içinize siner.

Hocam tekrar merhaba,nihayet saati iade ettim.

saat konusunda acemiyim. seiko veya swich almak istiyorum. ancak model olarak yuvarlak çerçeve, kaba ve deri kordonlu olacak ekli resimdeki gibi mesala,

sizden ricam bir satıcının dükkanagirerken beğendiğim saatte ilk arayacağım kriteler ne olmalı? kristal cam vss ? gibi

Saat hakkında, ESC

Saat hakkında, ESC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 2 Nisan 2012; 23:29:41 >

• quote:

quote:

Hocam tekrar merhaba,nihayet saati iade ettim.

saat konusunda acemiyim. seiko veya swich almak istiyorum. ancak model olarak yuvarlak çerçeve, kaba ve deri kordonlu olacak ekli resimdeki gibi mesala,

sizden ricam bir satıcının dükkanagirerken beğendiğim saatte ilk arayacağım kriteler ne olmalı? kristal cam vss ? gibi

Saat hakkında, ESC

Saat hakkında, ESC

Alıntıları Göster
    İade edebilmenize çok sevindim.

Öncelikle alacağınız saatte aradıklarınız çok önemli. Ben her zaman için otomatik ya da mekanik bir saat alma imkanınız varsa onları öneririm. Çünkü sizin hareketinizle ya da kurmanızla yaşıyan saatlerdir. Orient ve Seiko 5 modelleri bu noktada fikir verebilir. Lakin her otomatik saatte olduğu gibi günlük sapma oranları mevcuttur. Saatiniz yarım dakika ileri ya da geri gidebilir, bu süreç çok daha kısa da olabilir.

Verdiğiniz linkteki saat pilli bir model...Bu modellerde günlük sapma çok düşüktür (günlük max 1 saniye), marka olarak baktığımızda ise Orient'in güzel bir modeli. Kasa yapısı ve tarzı oldukça hoş gözüküyor. Bildiğim kadarıyla mineral cam.

Mineral camlar genellikle çabuk çizilir ama çabuk kırılmazlar, çok değerli bir cam değildir. Safir camlar ise daha çok üst modellerde kullanılır. Görünüm olarak daha şık bir havaları vardır, kolay kolay çizilmezler ama çabuk kırılırlar.

Acele karar vermeyin çünkü gerçekten çok güzel modeller var.

Unutmadan saatçilerde mutlaka pazarlık yapın, parekeden satış fiyatının üzerinden en az %20 indirim yaptırın, bu böyledir çünkü:) Özellikle nakitte hayal bile edemiyeceğiniz fiyatlara alabilirsiniz.

• quote:

İade edebilmenize çok sevindim.

Öncelikle alacağınız saatte aradıklarınız çok önemli. Ben her zaman için otomatik ya da mekanik bir saat alma imkanınız varsa onları öneririm. Çünkü sizin hareketinizle ya da kurmanızla yaşıyan saatlerdir. Orient ve Seiko 5 modelleri bu noktada fikir verebilir. Lakin her otomatik saatte olduğu gibi günlük sapma oranları mevcuttur. Saatiniz yarım dakika ileri ya da geri gidebilir, bu süreç çok daha kısa da olabilir.

Verdiğiniz linkteki saat pilli bir model...Bu modellerde günlük sapma çok düşüktür (günlük max 1 saniye), marka olarak baktığımızda ise Orient'in güzel bir modeli. Kasa yapısı ve tarzı oldukça hoş gözüküyor. Bildiğim kadarıyla mineral cam.

Mineral camlar genellikle çabuk çizilir ama çabuk kırılmazlar, çok değerli bir cam değildir. Safir camlar ise daha çok üst modellerde kullanılır. Görünüm olarak daha şık bir havaları vardır, kolay kolay çizilmezler ama çabuk kırılırlar.

Acele karar vermeyin çünkü gerçekten çok güzel modeller var.

Unutmadan saatçilerde mutlaka pazarlık yapın, parekeden satış fiyatının üzerinden en az %20 indirim yaptırın, bu böyledir çünkü:) Özellikle nakitte hayal bile edemiyeceğiniz fiyatlara alabilirsiniz.

ilginiz için teşekkür ederim.

Kaliteli olsunda fiyatı önemli değil diyenlerdenim, tabi makul fiyatlar seviyesinde kalmak şartıyla, camları kaliteli olupta kırılmayan özellikle camlar var mıdır acaba ? bir de çelik kasa durumları var ağırlık olarak dezavantaj sağlasada sağlamlık olarak ön planda olabilir diyebilirmiyiz

şimdiden bir iki modeli incelemeye aldım. Klasik saatlerden çok sportif tarzda bişey istiyorum aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 3 Nisan 2012; 10:45:01 >

• eger saglam kasa ve cam ariyorsaniz casio g-shock serisine bakabilirsiniz. cok saglam dayanikli saatlerdir. size birkac foto da gonderirim 1-2 saat icinde. fikir verir en azindan

eger saglam kasa ve cam ariyorsaniz casio g-shock serisine bakabilirsiniz. cok saglam dayanikli saatlerdir. size birkac foto da gonderirim 1-2 saat icinde. fikir verir en azindan
    Bu aşağıda fotoğraflar Casio G-shock serisine ait yeni modeller, bu kasalar çok sağlam olmakla birlikte güneş enerjisi (tough solar) teknolojisi ile çalışan makinelerdir.

Saat hakkında, ESC

Saat hakkında, ESC

• quote:

eger saglam kasa ve cam ariyorsaniz casio g-shock serisine bakabilirsiniz. cok saglam dayanikli saatlerdir. size birkac foto da gonderirim 1-2 saat icinde. fikir verir en azindan
    Aşırı sağlamlık olarak g-shocklar kesinlikle en iyi seçim. ancak g-shockların dış görüşünü sevmiyorum. Casio edificie, orient, seikoya bakmanı tavsiye ederim. Sırf marka diye saate para verme örneğin lacoste.

Ama gidip esc felan alma. Evet banada escape in yan markası demişlerdi ama büyük ihtimalle mekanizma yada saatin başka bir parçası kalitesiz. yoksa escape i ucuza satmazlar.

Bu aşağıda fotoğraflar Casio G-shock serisine ait yeni modeller, bu kasalar çok sağlam olmakla birlikte güneş enerjisi (tough solar) teknolojisi ile çalışan makinelerdir.

Saat hakkında, ESC

Saat hakkında, ESC

birinci resimdeki g-shock çok güzelmiş.

ilk defa bi g-shocku sevdim

• koldaki fotodaki modeli kullaniyorum o da pek guzeldir. mudman serisinin yeni yuzudur g-9300 modeli

Orijinalden alıntı: Andorid

quote:

Saat hakkında, ESC

Saat hakkında, ESC

aviator olarak kullanılan bir model harika saat. koluma taktım tek kelime harika. renkleri çeşitli oldukça. ancak benim tarzım değil :) çok beğeniyorum ama Quantum umdan asla vazgeçemem

bu arada Casio alacak kardeşlerimin pm ile bana ulaşmalarını rica ediyorum. model kararından sonra fiyat için benden de bilgi alınız. iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: rowdyseqo

quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

quote:

Saat hakkında, ESC

Saat hakkında, ESC

aviator olarak kullanılan bir model harika saat. koluma taktım tek kelime harika. renkleri çeşitli oldukça. ancak benim tarzım değil :) çok beğeniyorum ama Quantum umdan asla vazgeçemem

bu arada Casio alacak kardeşlerimin pm ile bana ulaşmalarını rica ediyorum. model kararından sonra fiyat için benden de bilgi alınız. iyi geceler

Alıntıları Göster
    Sizin sattığınız casio'lar garantili ve faturalı mı acaba ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.