Şimdi Ara

Saat Dünyasi | Replica Saatler.| Sürekli Güncel (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
30
Favori
60.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlanımı baltalamak için yazılar yazan arkadaşımızın yazılarını bloklanmış bulunmaktayım. Sırf ialnımı kirletmek için uğranşan bir kaç arkadaş var ben A klaite derken ilanımın en başında belirtili ''Ürünlerim şuan piyasada satılan 200-500 arasındaki modellerdir. Lütfen Ürün Almadan Önce Piyasayı,Modeli, Replica saat kullanımı Hakkında Bilgi Sahibi Olup Ondan Sonra Saat Alışverişi Yapınız.''

Zaten sorun tourbillon deniyor aynı modelin tourbillonsuz modelini gösteriyorum ses yok ..

Neyse bu tartışma buradan bitsin arkadaşlar.

Herkese İyi Bayramlar.
  • 132: Tag Heuer Monoco Kırmızı - Beyaz Şerit eklenmiştir.
    133: U-BOAT ITALO FONTANA U1001 LIMITED EDITION GREEN eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 26 Ağustos 2012; 14:08:41 >
  • Chopard singapore GP 2009 temin edebilme şansınız varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim haber

Chopard singapore GP 2009 temin edebilme şansınız varmıdır ?

merhaba elimde siyah ve gri renk olmak üzere var anacak şuan açık artırmada ürünler satılmazsa iletişime geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcuctug

quote:

Orijinalden alıntı: donanim haber

Chopard singapore GP 2009 temin edebilme şansınız varmıdır ?

merhaba elimde siyah ve gri renk olmak üzere var anacak şuan açık artırmada ürünler satılmazsa iletişime geçerim

bekliyor olacağım , teşekkürler ...
  • quote:

Asıl vicdanı ile baş başa bırakılacak birisi varsa oda sizsiniz. Sahte hesaplarla konuyu başka boyuttan buraya taşıyan her gün farklı bahaneler üreterek mesajlar atan..
    Madem iftira atıyorsun, sahte hesaplarla mesaj attığımı kanıtlamanı bekliyorum.
    'Saatleri forumdan birisine devrettim, artık uğraşmayacağım' sözünü de hatırlatayım.
    Sadece şu iki özel mesaj saatin iadesi için 2 gün uğraştığımı ve değişimde ısrar ettiğini kanıtlar sanırım:

Saat Dünyasi | Replica Saatler.| Sürekli Güncel

• sanalpazar link atarmısin eskısı kapalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tag Heuer Grand Carera Calibre 36 var mı acaba ?

Düzeltme , şu saatten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 7 Eylül 2012; 22:42:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Tag Heuer Grand Carera Calibre 36 var mı acaba ?

Düzeltme , şu saatten

Merhaba şuan için bu modelden kalmamıştır. En kısa sürede yeni parti ürünlerim arasından yer almaktadır.

• quote:

quote:

Düzeltme , şu saatten

Merhaba şuan için bu modelden kalmamıştır. En kısa sürede yeni parti ürünlerim arasından yer almaktadır.

Bu üründen geldiğinde beni de haberdar eder misiniz, bir İzmir de satış yaptığınız yeriniz var mı gelip oradan görüp, deneyip alsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

quote:

quote:

Düzeltme , şu saatten

Bu üründen geldiğinde beni de haberdar eder misiniz, bir İzmir de satış yaptığınız yeriniz var mı gelip oradan görüp, deneyip alsam.

Elbetteki Nasip Olursa haftaya pazartesi haber ederim..

• Bugün İtibari İle Gelen Yeni Modeller Büyük Kampanya Fiyatlarımızı Kaçırmayınız.
    Resim Çekme İşlemi Bittikten Sonra Yüklenecektir.

135- Tag Heuer - Monaco Chronograph Limited Edition Turuncu Yelkovan - Akrep

136- Tag Heuer - Monaco Chronograph Limited Edition Açık Mavi Yelkovan - Akrep

137- Porsche Desing Desing P6780 Regulator Tourbillon Çelik Kasa - Silikon Kordon - Siyah Katran

138- Porsche Desing Desing P6780 Regulator Tourbillon Çelik Kasa - Silikon Kordon - Siyah Katran

139- Cartier calibre de cartier 3299 Beyaz Kordon - Beyaz Katran - Beyaz İnci.

140- Tag Heuer Grand Carrera 36 Silikon Kordon - Büyük Kasa - Koyu Renk Katran -Arka Şeffaf Kapak

141- Tag Heuer Grand Carrera 36 Çelik Kordon - Çelik Kasa -Beyaz Renk Katran -Tourbillon

142- Tag Heuer Grand Carrera 36 Silikon Kordon - Çelik Kasa - Beyaz Renk Katran Tourbillon

143- A.Lange&Sohne İskeleton Model

144- Tag Heuer Carrera GV2A10 RWT1177 Çelik Kasa - Çelik Kordon - Beyaz Katran - Arka Şeffaf Kapak

145- Tag Heuer Carrera GV2A10 RWT1177 Çelik Kasa - Çelik Kordon - Siyah Katran - Arka Şeffaf Kapak

146- Tag Heuer Grand Carrera Pendulum - Piano Siyah Kasa - Piano Siyah Kordon - Beyaz Katran

147- Tag Heuer Aquaracer Chronotimer Mens Watch CAF1010.BA082 Digital + Analog Saat - Silikon Kordon - Çelik Kasa - Beyaz Katran

148- Tag Heuer Aquaracer Chronotimer Mens Watch CAF1010.BA082 Digital + Analog Saat - Silikon Kordon - Çelik Kasa - Siyah Katran

149- Tag Heuer Aquaracer Chronotimer Mens Watch CAF1010.BA082 Digital + Analog Saat - Çelik Kordon - Çelik Kasa - Beyaz Katran

150- Tag Heuer Aquaracer Chronotimer Mens Watch CAF1010.BA082 Digital + Analog Saat - Çelik Kordon - Çelik Kasa - Siyah Katran

151- Tag Heuer Calibre Carrera 36 Yeni Model 2012 - Piano Black Kasa - Piano Black Kordon - Tourbillon

152- Tag Heuer Grand Carrera 36 - Kırmızı Deri Kordon - Büyük Kasa - Koyu Renk Katran -Arka Şeffaf Kapak

153- Tag Heuer Grand Carrera 36 - Kırmızı Deri Kordon - Büyük Kasa - Açık Renk Katran -Arka Şeffaf Kapak

154- U-Boat U 1001 Çelik Kasa - Kauçuk Kordon - Beyaz Göstergeler - Siyah Katran

155- UlysseNardin Limited To 32200 Çelik Kasa - Silikon Kordon - Açık Renk Katran

156- UlysseNardin Limited To 32200 Çelik Siyah Kasa - Silikon Kordon - Açık Renk Katran

157- Breitling Bentley Motors Special Edition Mavi Kadran Mavi kauçukKordon A25362

158- Porsche Design Indicator by Externa Limited Edition Gri Dial Black Rubber Strap Details 2012 Yeni Model Siyah Kasa - Silikon Kordon 

159- Tag Heuer Mp4 12C Çelik Kasa - Çelik Kordon - Tourbillon - Beyaz Katran Yeşil Gösterge

Resimler Kısa Süre sonra.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 18 Eylül 2012; 13:42:53 >

• Resimleri Bekler...
  • Sitede Sorun var sanyrym yükeme yapamyyorum:(

http://www.facebook.com/pages/Saat-D%C3%BCnyas%C4%B1/154746467952380

sayfamdan takip edebilirsiniz buraya yükleyene kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 18 Eylül 2012; 18:46:27 >
  • Yetişemedik herhalde.Beğendiklerim satılmış hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Yetişemedik herhalde.Beğendiklerim satılmış hep
    quote:

Orijinalden alinti: TimeBoy

Yetisemedik herhalde.Begendiklerim satilmis hep

Evet hocam.Sadece Beyaz Katran Olan Modelden Kaldy Göndermi? oldugunuz 1. resin

Bu sayfaya Halen resim ekleme yapamyyorum fikri olan varmy?

The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.

Hatasy veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 19 Eylül 2012; 9:47:41 >
  • Hocam yeni partide lutfen haber verin. Modelleri kacirdikca kahirlaniyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

Hocam yeni partide lutfen haber verin. Modelleri kacirdikca kahirlaniyorum :)

Yeni parti geldi hocam dün akşamdan itibaren satışa başladım.

İsimleri ekledim buraya ama resim eklenmiyor site hata veriyor oyüzden link eklemiştim resimler için oradan bakabilirsiniz.

http://www.facebook.com/pages/Saat-D%C3%BCnyas%C4%B1/154746467952380
  • Merhaba,

Elinizde Tag Heuer Monaco 24 ün birebir replikası var mıdır?

http://www.youtube.com/watch?v=cUsEOGW1iEk

Yurtdışında 150 USD sanırım. Arka kısmı çok benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.