Şimdi Ara

Saat Dünyasi | Replica Saatler.| Sürekli Güncel (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
30
Favori
60.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsbgrc

quote:

Orijinalden alıntı: tcuctug

quote:

kardes tam karar vermistik almaya ancak neden tag heur saatlerin alttaki kucuk yer bos :(

anlamadım Tag heuerlerin nasıl alttaki küçük yeri boş??

resimdeki kısım

O model tourbillon modeli olduğundan o şekilde buyrun link vereyim tourbillonsuz model için.

http://www.sanalpazar.com/Tag-Heuer-Carrera-Calibre-36-Deri-Islem-Kirmizi-Dikis__isp4227516

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardes tam karar vermistik almaya ancak neden tag heur saatlerin alttaki kucuk yer bos :(

resimdeki kısım

O model tourbillon modeli olduğundan o şekilde buyrun link vereyim tourbillonsuz model için.

http://www.sanalpazar.com/Tag-Heuer-Carrera-Calibre-36-Deri-Islem-Kirmizi-Dikis__isp4227516

Saati ben satın almış bulunmaktayım :(
    Bu modelin resminin olduğu resmi bir link var mı yoksa dizayn uydurma mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdson

quote:

quote:

quote:

quote:

resimdeki kısım

Saati ben satın almış bulunmaktayım :(
    Bu modelin resminin olduğu resmi bir link var mı yoksa dizayn uydurma mı?

Satın Alan Arkadaşım Üzülmüş Gibi bir haliniz var bunu açıkcası anlamadım?

O saatin modeli büyük kasa ve tourbillon olması.

• Bu modelin birebir karşılığını aramama rağmen bulamadım, link verirseniz sevinirim.
    Açık konuşmak gerekirse saatin waterproof özelliği olmayışı, sol alttaki düğmenin çalışmaması gibi bazı olumsuz ayrıntıları farkedince saatten soğudum ve satışa çıkardım.
    Saat şık duruyor, satılmaz ise kullanırım sorun değil ama ben bu saati 'birinci kalite, kusursuz replika' diye satmam.

Ekleme: elden alışveriş yaptığım için satıcı arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama saat(ler)in kalitesi konusunda hemfikir değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdson -- 16 Ağustos 2012; 19:57:07 >
  • quote:

quote:

quote:

resimdeki kısım

Saatin tourbillonlu olmasını gereksiz tartışmalarla sanki Saatte Bir Kusur Varmış Gibi Gösterilmek İstenmiş.

Yeni Arkadaşımıza Tourbillonsuz modelin linkini de atmam rağmen ilanı kirletip gitti. Enteresan. İlanı baltalamak gerçekten tuhaf. Demek ki İnsanoğluna İyilik yapmayacasın diğer satıcılar gibi netten üzerinden yüksek fiyata satıp geçeceksin. Mesaj atınca cevap vermeyeceksin arayınca telefonu meşgule atacaksın. Sanırım böyle ticaret yapmak istiyor bir çok kişi. Ben hala idda ediyorum aksini söyleyen varsa benim verdiğim fiyatta aynı modelden alsın gelsin izmirde tüm izmirli form sakinleri davetli karşılaştıralım. Eğer benim ürünüm o ürünün altında ise gelenlere 1 er saat benden hediye. Öyle atmakla laf söylemekle piyasadaki saatleri görmeden yorum yapmak kolay. Kalkıp ETA saatlerle karşılaştırmak kolay gerçek ETA alın arkadaşım ozaman 1000 TL verip replicasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 17 Ağustos 2012; 1:52:54 >

• pm
  • quote:

quote:

Bu modelin birebir karşılığını aramama rağmen bulamadım, link verirseniz sevinirim.
    Açık konuşmak gerekirse saatin waterproof özelliği olmayışı, sol alttaki düğmenin çalışmaması gibi bazı olumsuz ayrıntıları farkedince saatten soğudum ve satışa çıkardım.
    Saat şık duruyor, satılmaz ise kullanırım sorun değil ama ben bu saati 'birinci kalite, kusursuz replika' diye satmam.

Ekleme: elden alışveriş yaptığım için satıcı arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama saat(ler)in kalitesi konusunda hemfikir değilim.

Saatleri görerek ve deneyerek aldınız hemi de uzun süre deneyerek aldınız. Görmeden alsanız tamam diyeceğim belki görmeden aldı tatmin olamadı diyeceğim ama Tüm ürünleri deneyerek görerek ve bilgi sahibi olarak aldınız. Tag Heuer rs 36 nın waterproof özelliği olan 1 Tane replica bulun ben size hediye veregim. 6000 Tl saatle aynı özellikte saat istemek biraz garip. u gereksiz tartışma büyürse ilanı komple kapatacağım. Sıkıntısı olan mesajla ulaşsın sizdede cep numaram tüm bilgilerim vardı neden o zaman bana ulaşmadınız? Genelde öyle olur herkes alır ama sonra satışa çıkarır. A sınfı açıklamalarımda da sizin le oturup çay içerkende aynı konuyu aktardım. Şuan alış veriş sitelerinde 150-500 TL ile satılan saatlerin en iyisidir diye.

Konuyu kirletmemek adına cevap hakkımı saklı tutuyorum.
    Özel mesajları sonuçlandırırsak gereksiz gördüğünüz mesajları silebilirim, sorun değil.

• Madem artık özel mesajlarımı cevaplamaya tenezzül etmiyorsun o halde son yazdıklarından buraya alıntı yapayım:

quote:

....Siz bana sordunuz su alırmı bende normal günlük kullanımda almaz ancak bu demek değildir ki su ya maruz burakmak....

Cevap: saat günlük kullanımda yani elimi yıkarken su alıyor.
  • Cevap hakkı doğduğuna göre yaşananları kısaca özetleyeyim:
    Daha önce yine bir Tag Heuer modeli almıştım kendisinden ama kullanacağım zaman arka kısımdaki kendi ekseni etrafında dönen plakanın yerinden çıkmış olduğunu gördüm.
    Konuyu izah edene kadar biraz uğraşmak zorunda kaldım ama nihayetinde almayı kabul etti.
    Kendisine haksızlık yapmış olmayayım diye bende başka bir modelle değiştirmesini teklif ettim ve söz konusu saati aldım.
    Kendisi saatin günlük kullanımda su almayacağı güvencesini vermesine rağmen ilk elimi yıkamamda su aldı.
  • quote:

quote:

Cevap hakkı doğduğuna göre yaşananları kısaca özetleyeyim:
    Daha önce yine bir Tag Heuer modeli almıştım kendisinden ama kullanacağım zaman arka kısımdaki kendi ekseni etrafında dönen plakanın yerinden çıkmış olduğunu gördüm.
    Konuyu izah edene kadar biraz uğraşmak zorunda kaldım ama nihayetinde almayı kabul etti.
    Kendisine haksızlık yapmış olmayayım diye bende başka bir modelle değiştirmesini teklif ettim ve söz konusu saati aldım.
    Kendisi saatin günlük kullanımda su almayacağı güvencesini vermesine rağmen ilk elimi yıkamamda su aldı.

İsterseniz birde Laf kalabalığı yapmayın yazdığınız mesajımın tamamını yayınlayın ?

Saati buluştuk verdim hiçbir sıkıntısı yoktu 1 gün sonra aradınız bende dedimki hemen para iade edeyim sizde yok başka cihazla değiştireyim dediniz. Ben aksi demedim siz belki düşürdünüz vs demden direk paranızı vereyim isterseniz dedim siz bana silikon olanı alayım dediniz. Siz şehir dışana çıkmış olduğunuzdan dolayı 6 gün sonra anca buluşup görerek cihazı aldınız.

Hep merak ederdim profili gözükmeyen arkadaşlarla neden kimse ticaret yapmıyor güven duygusu olmuyor diye bunu öğrenmiş oldum.

Memnuniyetle:

Yolladığınız cevap ve verdiğim cevap:

• quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

quote:

Orjinal Saat Satışımız Başlamıştır.....

hocam orjinal dediğiniz saatlerde otomatik saatiniz varmı ?

bide şu a+ kalite replika yazısını lütfen kaldırın insanları kandırmaya çalışmayın lütfen kaliteli replika anlayışı kişiden kişiye değişir çinde satılan 5 dolardan başlayan replika saatler var (tecrübeye sabit) benim anlayışıma göre a+ kalite replika saatler çinin en büyük otomatik mekanizma üreticisi seaguldur bunu ilanımdada belirttim kendi mekanizmasınıda ham olarak dışarıya 75 dolardan satıyor ....

suda ek bilgi olsun "a" kalite dedigimiz zaman ETA nin replikasi gelir akla, yani 7750 vs degil ayni modelin eger tourbillion ise tourbillion eta replikasi. eta nin urettigi mekanizmanin replikasini tabi ki kullanmiyor bu saatler iclerindeki makinalarda fiyatina gore makinalar. replika eta makinalar zaten 300 400 dolardan basliyor bina birde replika kayis ve govde eklenince fiyat 1500 lere variyor ki bu kapsamda seiko u boat gibi markalarin degil daha ziyade 20000 in uzerindeki saatlerde goruyoruz.

yanlis anlasilmasin ilan baltalamakmi, hayir. arkadasin verdigi fiyat bir replikaya gore inanilmaz uygun bir fiyat. hele alacaginiz saat bir hublot, frank muller,jacob&co. vs ise ortalama fiyati 20000 in uzerindeki bir saati 100 liraya almis olursunuz ama "a" kalite deyip hicbir replikayla kiyaslamamanizi oneririm. replikalae kalite kalitedir. 5 dolarlik makina kullananida var 6 da 7 de 400de... kasalarda ayni sekilde. orjinal safir cam kullananida var, safir puskurtme olanida. yalniz tekrar belirteyim arkadasin fiyati gercekten sahane, bu isi yapan biri olarak fiyatlara sasirdim cok uygun gercekten, hayirli satislar, saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrica sunuda belirteyim, replika saat pazari orjinalinden cok daha buyuktur. waterproof ozelligi olan her marka replika saat mevcut, tag heuer grand carrera serisinde de her modelin waterproof ozelligi olani var. yok degil. ama bu fiyata degil. ayrica tourbillion ozelligi aslinda analog saat dunyasinda cigir acan bir ozelliktir arkadas neden begenmemis anlayamadim? goruntusunu begenmediyse zevk meselesidir ama tourbillion saatler normallerden her zaman cok daha pahali olmustur. saatinizi alirken dis gorunusunden sonra calisma prensibine bakiniz benim taktigim budur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cali4nication,
    Aradaki alıntılarda tourbillion ozelliğini başka bir üyemiz sormuştur. Ayrıca fiyat konusunda ben bir şey dile getirmedim.
    Ben, bana satılan saatin birebir karşılığını gösteren bir link rica ettim ama karşılık gelmedi.
    Öte yandan günlük kullanımdaki (elinizi yıkarken) su geçirmezliği konusunda satıcının verdiği taahhüt yerine gelmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

quote:

Orjinal Saat Satışımız Başlamıştır.....

hocam orjinal dediğiniz saatlerde otomatik saatiniz varmı ?

bide şu a+ kalite replika yazısını lütfen kaldırın insanları kandırmaya çalışmayın lütfen kaliteli replika anlayışı kişiden kişiye değişir çinde satılan 5 dolardan başlayan replika saatler var (tecrübeye sabit) benim anlayışıma göre a+ kalite replika saatler çinin en büyük otomatik mekanizma üreticisi seaguldur bunu ilanımdada belirttim kendi mekanizmasınıda ham olarak dışarıya 75 dolardan satıyor ....

suda ek bilgi olsun "a" kalite dedigimiz zaman ETA nin replikasi gelir akla, yani 7750 vs degil ayni modelin eger tourbillion ise tourbillion eta replikasi. eta nin urettigi mekanizmanin replikasini tabi ki kullanmiyor bu saatler iclerindeki makinalarda fiyatina gore makinalar. replika eta makinalar zaten 300 400 dolardan basliyor bina birde replika kayis ve govde eklenince fiyat 1500 lere variyor ki bu kapsamda seiko u boat gibi markalarin degil daha ziyade 20000 in uzerindeki saatlerde goruyoruz.

yanlis anlasilmasin ilan baltalamakmi, hayir. arkadasin verdigi fiyat bir replikaya gore inanilmaz uygun bir fiyat. hele alacaginiz saat bir hublot, frank muller,jacob&co. vs ise ortalama fiyati 20000 in uzerindeki bir saati 100 liraya almis olursunuz ama "a" kalite deyip hicbir replikayla kiyaslamamanizi oneririm. replikalae kalite kalitedir. 5 dolarlik makina kullananida var 6 da 7 de 400de... kasalarda ayni sekilde. orjinal safir cam kullananida var, safir puskurtme olanida. yalniz tekrar belirteyim arkadasin fiyati gercekten sahane, bu isi yapan biri olarak fiyatlara sasirdim cok uygun gercekten, hayirli satislar, saygilar.

Teşekkür ederim Kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

ayrica sunuda belirteyim, replika saat pazari orjinalinden cok daha buyuktur. waterproof ozelligi olan her marka replika saat mevcut, tag heuer grand carrera serisinde de her modelin waterproof ozelligi olani var. yok degil. ama bu fiyata degil. ayrica tourbillion ozelligi aslinda analog saat dunyasinda cigir acan bir ozelliktir arkadas neden begenmemis anlayamadim? goruntusunu begenmediyse zevk meselesidir ama tourbillion saatler normallerden her zaman cok daha pahali olmustur. saatinizi alirken dis gorunusunden sonra calisma prensibine bakiniz benim taktigim budur :)

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abhaz23

pm

cevaplandı
  • Orijinalden alıntı: tcuctug

İlanımı baltalamak için yazılar yazan arkadaşımızın yazılarını bloklanmış bulunmaktayım. Sırf ialnımı kirletmek için uğranşan bir kaç arkadaş var ben A klaite derken ilanımın en başında belirtili ''Ürünlerim şuan piyasada satılan 200-500 arasındaki modellerdir. Lütfen Ürün Almadan Önce Piyasayı,Modeli, Replica saat kullanımı Hakkında Bilgi Sahibi Olup Ondan Sonra Saat Alışverişi Yapınız.''

Zaten sorun tourbillon deniyor aynı modelin tourbillonsuz modelini gösteriyorum ses yok ..

Neyse bu tartışma buradan bitsin arkadaşlar.

Herkese İyi Bayramlar.

Tartışmanın bitmesi için cevap vermelisiniz.

...Siz bana sordunuz su alırmı bende normal günlük kullanımda almaz ancak bu demek değildir ki su ya maruz burakmak.... diyen sizsiniz.

Ben ise saatin günlük kullanımda yani el yıkamada dahi su aldığını bir kaç kez belirttim.

Hakaret ettiğimi iddia ettiniz, özel mesajları burada yayınlayarak böyle bir şey olmadığını da kanıtladım.

• 'İsterseniz birde Laf kalabalığı yapmayın yazdığınız mesajımın tamamını yayınlayın?' cümlesi hakaret ettiğime dair imadır, bunun böyle olmadığını özel mesajları olduğu gibi buraya ekleyerek yazdım.
    Özel mesajlarımı blokladığınız için bunları istemeyerekte olsa buradan yazmak zorunda kaldım.

bende dedimki hemen para iade edeyim sizde yok başka cihazla değiştireyim dediniz. cümlesi abartılıdır.
    Saatin resmini çekip yolladım ama buna rağmen durum normal dediniz. 8 adet mesaj attım, 2-3 kez telefonla aradım açmadınız, bu süreci biliyorsunuz.
    Daha sonra başka bir saatle değişimde ısrar ettiniz. En son görüştüğümde nihayet para iadesini kabul ettiniz.
    İade için geleceğim gün (ki yoldaydım hatta) iyiniyetimden 'Arkadaşım sana da haksızlık etmiş gibi olmayayım, tamam istersen başka bir Tag ile değiştir' dedim.

Hep merak ederdim profili gözükmeyen arkadaşlarla neden kimse ticaret yapmıyor güven duygusu olmuyor diye bunu öğrenmiş oldum. diyerek inceden laf sokmaya çalışmanız hoş değil.
    Sizin profiliniz açık ve ...Siz bana sordunuz su alırmı bende normal günlük kullanımda almaz ancak bu demek değildir ki su ya maruz burakmak.... lafınızın arkasında durmadınız.

İlk sattığınız saat ve size gönderdiğim resim, bakalım sizin ilk bakışta göremediğiniz hatayı başkaları görebiliyor mu?

Herkese iyi bayramlar.

• Gerekli cümleleri yazdım, gerekli cevapları verdim. Yazdıklarım ortadadır.
    Yanlış veya yönlendirmeli kurduğunuz cümleleri düzeltmekle uğraşmayacağım çünkü görmemezlikten geliyorsunuz.
    Bir süre forumda olmayacağım için sizi şimdilik vicdanınız ile başbaşa bırakıyorum.
  • quote:

Gerekli cümleleri yazdım, gerekli cevapları verdim. Yazdıklarım ortadadır.
    Yanlış veya yönlendirmeli kurduğunuz cümleleri düzeltmekle uğraşmayacağım çünkü görmemezlikten geliyorsunuz.
    Bir süre forumda olmayacağım için sizi şimdilik vicdanınız ile başbaşa bırakıyorum.

Asıl vicdanı ile baş başa bırakılacak birisi varsa oda sizsiniz. Sahte hesaplarla konuyu başka boyuttan buraya taşıyan her gün farklı bahaneler üreterek mesajlar atan..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.