Şimdi Ara

saat 3:50 civarı ( gece) Astral seyahat denedim ve gerçekleşti (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
17.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim senin dediğin meditasyon,hipnoz hali yani beynini bilinçaltına yöneltiyorsun.ve gerçek bir hadise hayal dünyanda gezintiye çıkıyorsun yoga vs bu tarz şeyler insanın
    yalnız kalmasını sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 14 Nisan 2011; 17:30:57 >
  • Astral seyahat, Astral seyahat teknikleri.

Astral seyahati kısaca ruhun bedenle irtibatını koparmadan bedenin dışında dolaşabilmesidir diye açıklayabiliriz.

Ruh bedenle irtibatını koparmadan istediği yere gidip dolaşabilir isterseniz Türkiyeden Amerikaya bir kaç saniye içerisinde gidip gelebilir hatta uzak gezegenlere yüzlerce binlerce ışık yılı uzaklıktaki galaksilere bile gidebilirsiniz.

Astral seyahat nasıl yapılır?

Astral seyahat için birinci şart cesaret ve sıhhattir astral seyahat sırasında korkuya kapılanlar astral seyahatı tamamlayamaz hayal kırıklığına uğrarlar.Astral seyahata başlayacakların kalp hastalıkları ile ilgili bir sorunları olmamalıdır.Astral seyahat sırasında özellikle ilk tecrübe esnasında doğal olarak insanda aşırı bir heyecan olacağından bu tür bir çalışma kalp hastalarının kalp krizi geçirmelerine sebep olabilir. Aslında korkulacak hiç bir yönü olmayan bu deneyim yine de kalp sorunu olanlara tafsiye edilmez.

Astral seyahate acele ile başlamaya çalışmak başarısızlık ve yılgınlık verir,ilk yapılacak iş astral seyahate başlamadan beyni şartlandırmaktır.Mesela astral seyahate çıkmak isteyen kişi ayın birinde astral seyahat kararı verdiyse kendi kendine şöyle bir telkinde bulunmalıdır bu gün ayın biri ayın dördünde yani dört gün sonra astral seyahat yapacağım bu seyahatimde korkmayacak ve deneyimi başarıyla tamamlayacağım diye kendine telkinde bulunmalıdır.

Her gün kişi bu telkini kendine yapar yine telkin yaparken bir saat seçilmelidir örneğin gece saat 03'de astral seyahata başlayacağım diye kişi kendini şartlandırmalıdır.

Beklenen gün ve saat geldiğinde kişi çıplak vaziyette yatağına yatar.Yatak kişiyi rahatsız etmemeli çok sert veya çok yumuşak olmamalıdır. Oda sıcaklığı normal olmalı kişi çıplak olacağından üşümemelidir.Oda iyi havalandırılmış olmalı aşırı rahatsız edici parfüm sigara dumanı gibi etkilerden ve gürültüden uzak olmalıdır gecenin sessiz saatlerini tercih etmek bu açıdan da kişinin işini kolaylaştırır.Astral seyahata çıkacak kişi rahatsız edilmemelidir rahat etmek için oda kapısı kilitlenmelidir.Astral seyahat transına girmiş olan bir kişiyi aniden uyandırmak son derece sağlıksız ve zararlı neticeler doğurur.

Astral seyahate başlamak için kişi transa başlar ilk iş hiç bir şey düşünmemeye çalışarak zihni dinlendirmektir.Daha sonra hafif bir vınlama sesi duyulacağı düşünülür uzaktan duyulan bir hızar sesi veya bir vantilatör sesi gibi.Astral seyahata başlayacak kişi vücudunda ufak ufak karıncalanmalar hissetmeye başlar.Bunlar işlerin yolunda olduğunun astral seyahate başlanacağının ilk sinyalleridir.Kişi sanki üzerinde ince bir örtü varmış da o örtü yavaş yavaş yükselmeye başlıyor gibi hisseder bu örtünün ruhunuz olduğunu kendinize telkin etmek faydalı olacaktır.Gerçekten de bir vınlama sesi duyulmaya ve vücut karıncalanmaya başlar.Kişi ne oluyor bana diye heyecanlanmamalıdır.Bilakis işte başarıyorum astral seyahate başlıyorum diye düşünüp kendi kendine telkin de bulunmalıdır.

Genellikle bu ses ve karıncalanmadan sonra gözlerin önüne hafif yeşile kaçar küçük ışık kümeleri gelmeye ve vücut kıpırdayamaz şekilde katalepsiye girmeye başlar bunlarda korkmadan atlatılırsa astral seyyah yavaş yavaş bedeninin yattığı yerden tavana doğru yükselmeye başladığını hisseder.Odanın içinde fosforlu bir renk çümbüşü vardır adeta ,sonra astral seyyahımız gayri ihtiyari yatağa bakar burası astral seyahatin en önemli kısmıdır.Yatakta biri yatmaktadır biraz dikkatli bakan seyyah yatakta yatanın kendisi olduğunu görür şaşkın ve korkmuştur bir an için eyvah ben öldüm ruhum yatakta yatan ölü bedenimi görüyor diye bir korkuya kapılırsa ani bir sarsıntıyla bedenine geri döner ,artık o gün için astral seyahat imkanı kalmamış sayılır.

Burada daha önce de belirttiğimiz gibi korkmamalıdır ortada ne ölen biri ne de bedenden irtibatını koparan bir ruh vardır.Yatakta yatan sadece seyyahın bedenidir seyyahın kendisi ruhun içini ve özünü oluşturmaktadır.Ruh bedene astral bir kordonla bağlıdır bir tür bebeğin annesine göbek bağıyla bağlı olduğu gibi bu bağ kopmadan bedenden geri dönüşsüz bir ayrılık olmaz bu açıdan korkmamalıdır.Bu bağ inanın ki bebeği anneye bağlayan göbek kordonundan binlerce kat daha sağlamdır.Kopacak diye korkuya kapılıp seyahatinizi ertelemeye değmez.Bu seyahat size çok şeyler kazandıracak ruhunuzu olgunlaştıracak karşılaştığınız günlük hayata dair sorunların ve de şu dünyanın ne kadar küçük olduğunu göreceksiniz.

Şayet kendi bedeninizi görüpte korkuya kapılmaz yolculuğunuza devam ederseniz artık önünüzde bir engel kalmayacaktır,önce evinizin içinde uçarcasına dolaşır sonra sokağa çıkar isterseniz kilometrelerce uzağa gider isterseniz ay yüzeyindeki kraterleri çok yakından seyredebilirsiniz.Bu arada sizi kimse görmeyecek ve farkında olmayacaktır.ilk astral seyahate çıkan acemi seyyahlar sokakta insanların kendisini çıplak vaziyette göreceklerini zannederek çekinir utanırlar,sokak da dolaşan ruhunuzdur çıplak bedeniniz halen odanızda yatakta yatmaktadır bunu unutmayın.

• arkadaşlar nette araştırdım ve usteki bilgiye ulaştım ilk defa şimdi duyuyorum boyle bişey yukarda bahsedildiğine gore kulak çınlaması ve kalp atışının artması bn geceleri geç yatarım bide hemn yatamam sırt ustu yattığımda oluyordu kulak çımlaması başlayınca bide kalp atışı aşırı derece hızlanınca bn bunu karabasan olarak biliyordum tabi korktuğumdan kalkmak istiyordum fakat kalkamıyordum bir 1 dk sonra kalkabiliyordum acaba bunla bir baglantısı olabilirmi yani bn korkmasam ve bole bir seyahatım olduğunu bilseydim ve zihniimi o seyehata koşullandırsaydım gezebilirimiyim ??
  • ???
  • derin bi rüya aşamasındasındır.muhtemelen rüya görmüşsün fakat farkında bile değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM

quote:

quote:

Arkadasim denedim ve ilk denememde yaptim.çok fena mutluluk hissi veriyo ilk 2-3 saat. ayrıca astral seyahate uyurken değil tam uyumak üzereyken geçebiliyosun.Yatağıma baktım ben vardım ya kendimi gördüm sok oldum.İlk basta kalbim çok çok hızlı atmaya başladı.gözlerim kendi kendine açılıp kapanıyodu.Sonra göbeğim cok sıcak olmustu ates gibi yanıyodu. ..odamda dolastım sonra mesaj sesine sarsılarak uyandım

ruhun mu bedenden çıktıda kendini görebildin

ne olduğunu bilmiyorumda yemin ederim yatakta kendimi gördüm

tamam renkdaş inanıyorum sana... Peki bunu denemenin tehlikeli yada riskli bir şeyi var mı?

Öncelikle @KéRéM yapman neredeyse imkansız arkadaşım çünkü bunu 2-3 yıl deneyenler zor yapıyor ayrıca çakralarının açık olması lazım sen büyük ihtimalle rüya gördün.Ayrıca tehlikeli yanları var ölü insanlar veya hayvanlar görülebiliyor onlarla iletişime geçersen ne olacağını bilemezsin!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasim denedim ve ilk denememde yaptim.çok fena mutluluk hissi veriyo ilk 2-3 saat. ayrıca astral seyahate uyurken değil tam uyumak üzereyken geçebiliyosun.Yatağıma baktım ben vardım ya kendimi gördüm sok oldum.İlk basta kalbim çok çok hızlı atmaya başladı.gözlerim kendi kendine açılıp kapanıyodu.Sonra göbeğim cok sıcak olmustu ates gibi yanıyodu. ..odamda dolastım sonra mesaj sesine sarsılarak uyandım

ruhun mu bedenden çıktıda kendini görebildin

ne olduğunu bilmiyorumda yemin ederim yatakta kendimi gördüm

tamam renkdaş inanıyorum sana... Peki bunu denemenin tehlikeli yada riskli bir şeyi var mı?

Öncelikle @KéRéM yapman neredeyse imkansız arkadaşım çünkü bunu 2-3 yıl deneyenler zor yapıyor ayrıca çakralarının açık olması lazım sen büyük ihtimalle rüya gördün.Ayrıca tehlikeli yanları var ölü insanlar veya hayvanlar görülebiliyor onlarla iletişime geçersen ne olacağını bilemezsin!!

sıkı bir araştırma yaptım cami hocalarına kadar sordum oyle bir ihtimal yokmuşş yani üç harflilerdir,olulerdir fln goremiyomuşun

• İnception da yapılan astral seyahat değil lusid rüya...

Ben de çıkamadım ancak siz aklınıza ölüleri filan getirip kendinizi korkutuyorsunuz. Böyle korkanların gerçekten çıkmak istediğinden emin değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusi -- 16 Nisan 2011; 0:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusi
    İnception da yapılan astral seyahat değil lusid rüya...

Lucid rüya diye bir seyden haberim yoktu. Burada öğrendim. Dediğiniz gibi bu daha olası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 16 Nisan 2011; 8:46:44 >
  • 14 yaşındayım. Ve bu gün astral seyahatla ilgili araştırmalar yapmıştım en iyi deneyim şafak vakti olur deniyordu hep. Bende sabahlamayı planladım ve kendime bir kahve yaptım. Saat 5.20 olmuştu, bilgisayarı kapattım ve yatağıma uzandım yavaş yavaş ayaklarımdan başlayarak vücudumu gevşettim sonda kafaya gelince gözlerimi kapattım. (Öğrendiğim kadarıyla böyleydi) 1. denemede olmadı 2.de olmadı 5 defa denedim ve 5.de sanırım sonuç aldım. Titrediğimi hissetim ama bu titreme içimden geliyordu fiziksel olarak hissetmiyordum. Daha hızlı nefes alıp vermeye başladım. Ve nabızımın çok yükseldiğini fark ettim ve 2. saniyede korkup gözlerimi açtım. Ve ağlamaya başladım. Ailemde İş görüşmesi için yurt dışındaydı. Ve kendimi çok yalnız hissettim ve korkmaya başladım. Şu an bu yazıyı yazarken titriyorum.

• Rullingss R kullanıcısına yanıt
    sen olayı anlamamışsın astral seyehat böyle birşey değil.

şafak vakti denilmesinin nedeni şu: bu tarz parapsikolojik olaylar uykuya dalma esnasında olur. senin eğer uykun varsa zaten uykuya dalma aşamasında sen direk uykuya dalarsın ve bu tarz olayları yaşayamadan mışıl mışıl uyumaya başlarsın. ama, sabah kadar 5 saat uyuyup saat 5'te tam uykunu almamış olarak uyanırsan, tekrar yattığında hem az-çok uykulu olursun, hem de hemen uykuya dalmayacak kadar uykunu almış vaziyette olursun. sen ise sabaha kadar uyumadım diyorsun. yani kendini uykuya muhtaç duruma getirmişsin.

yaşadığın titreme olayı ve korku çok normal çünkü kendi kendini zorla uyku felci konumuna sokmuşsun ki bunu ben de çok yaşadım. uyku felci dediğim de şu: vücut yorulduğu zaman uyumak ister. uyku ise iki ayrı eylemin aynı anda gerçekleşmesi ile olur:

1- beynimiz vücudumuzun kaslarını falan uyku moduna alır.
    2- beynimiz kendi kendisini uyku moduna alır (yani bilinç kapanır)

yorgun şekilde yatınca sen eğer kendini sıkıp da zihnini açık tutmak için ekstra çaba sarfetmeye kalkarsan, şöyle bir bozukluk gerçekleşebiliyo; beynimiz vücudu uyutuyo ama kendisini off moda alamıyor. bu durumda sen kendini uyanık gibi hissediyorsun ama aslında vücudun kasları uyku moduna geçmiş (yani kontrol edilemez duruma gelmiş) oluyor. bu da sende büyük panik ve korku yaratıyor.

ben astral seyehat yapmaya çabalarken bunu yaşadım zaman zaman. teknik bilmeyen çoğu kişi bunu yaşar.

özet: korkacak hiçbir şey yok. yaşadıkların %100 normal ve tehlikesiz şeyler. bu işlerin ruhani bir boyutu da yok yani herşey psikolojik. senin yaşadığının aynısını ben iki hafta önce yaşadım ama işin arka planını bildiğim için korkmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam durumu açıkladığınız için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.