Şimdi Ara

S80 aldık hata mı ettik(etmemişiz :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 model d4 advance s80 aldık arkadaşlar 14.000de ve 135.000e.

İyi mi ettik kötü mü biraz konuşalım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyeyolgosterenadam -- 20 Ağustos 2016; 11:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 135 bine 14 bin km'de,2 litre,dizel ve üstüne bir de E sınıfı bir araç almışsınız.En fazla olacağı ikinci el satışı yavaş olur,bakımları tuzlu olur(o da belki.).Bence çok çok uyguna gelmiş.Hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

135 bine 14 bin km'de,2 litre,dizel ve üstüne bir de E sınıfı bir araç almışsınız.En fazla olacağı ikinci el satışı yavaş olur,bakımları tuzlu olur(o da belki.).Bence çok çok uyguna gelmiş.Hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korusun.

Babam gayet temiz kullanır da hocam. 2.el tarafı beni korkutuyor.Babam böyle bir araba alırsa en az 5 sene biniyor.

Şu an vtec 2 var 2007de almıştık. 24.250ye. Şimdi 34-35 teklif edenler var gelip.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

quote:

135 bine 14 bin km'de,2 litre,dizel ve üstüne bir de E sınıfı bir araç almışsınız.En fazla olacağı ikinci el satışı yavaş olur,bakımları tuzlu olur(o da belki.).Bence çok çok uyguna gelmiş.Hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korusun.

Babam gayet temiz kullanır da hocam. 2.el tarafı beni korkutuyor.Babam böyle bir araba alırsa en az 5 sene biniyor.

Şu an vtec 2 var 2007de almıştık. 24.250ye. Şimdi 34-35 teklif edenler var gelip.

Binmek için alacaksanız bence en iyi tercihlerden birisi olmuş.Vtec 2 piyasasını hala anlayabilmiş değilim bende

• s80 güzel arabadır pişman etmez.
  • quote:

quote:

quote:

Binmek için alacaksanız bence en iyi tercihlerden birisi olmuş.Vtec 2 piyasasını hala anlayabilmiş değilim bende

Ben de anlayamadım fd6lar 50.000e bile satılanlar var

Sizce ikinci elde üzer mi bizi?

• En fazla geç satılır hocam.Fiyatı düzgün olduğu sürece her malın alıcısı vardır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

En fazla geç satılır hocam.Fiyatı düzgün olduğu sürece her malın alıcısı vardır bence.

Teşekkürler hocam inşallah sorunsuzlukta civicden sonra üzmez

Babam pazartesi gibi istanbula gidip aracı teslim alacak. Zaten uzun yol ne olduğunu belli eder.

• İnşallah hocam.Tekrardan hayırlı olsun .Aman diyeyim foruma fotoğraf filan atmayın,nazar var
  • quote:

İnşallah hocam.Tekrardan hayırlı olsun .Aman diyeyim foruma fotoğraf filan atmayın,nazar var

Biliyorum hocam o nazarı koymam emin olun

Bi eleman vardı kazasız fiat siena almış 13.500e biri kaza kaydına bakmıştı fiyatı kadar hasar kaydı vardı

• quote:

quote:

İnşallah hocam.Tekrardan hayırlı olsun .Aman diyeyim foruma fotoğraf filan atmayın,nazar var

Bi eleman vardı kazasız fiat siena almış 13.500e biri kaza kaydına bakmıştı fiyatı kadar hasar kaydı vardı

Çok fenaydı hocam o,Allah kimsenin başına getirmesin valla zor durum.Fena koyar adama.

• quote:

quote:

quote:

Çok fenaydı hocam o,Allah kimsenin başına getirmesin valla zor durum.Fena koyar adama.

Amin hocam. Konunun linki var mı sizde? Ben bulamadım da.

• Arayayım hocam.
    İkinci konuyu buldum da,birinci konuya da bakayım.
    https://forum.donanimhaber.com/m_114684719/tm.htm
    Edit:Adamın açtığı konulara baktım da,ilk konu silinmiş sanırım.Neyse,tekrardan geçmiş olsun ona.S80'den Siena'ya varış da bir garip oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 20 Ağustos 2016; 2:07:44 >
  • quote:

Arayayım hocam.
    İkinci konuyu buldum da,birinci konuya da bakayım.
    https://forum.donanimhaber.com/m_114684719/tm.htm
    Edit:Adamın açtığı konulara baktım da,ilk konu silinmiş sanırım.Neyse,tekrardan geçmiş olsun ona.S80'den Siena'ya varış da bir garip oldu

Boşuna aramayın hocam konu sahibi yazmış silindi diye. Link için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

s80 güzel arabadır pişman etmez.

Teşekkürler hocam siz hangi aracı kullanıyorsunuz?

• Önemli değil hocam,iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

son sahibi olursunuz

Nasip kısmet

• Araç alınmış zaten hocam daha neyini soruyosun, bin keyfine bak gemi gibi araba işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Araç alınmış zaten hocam daha neyini soruyosun, bin keyfine bak gemi gibi araba işte.

Doğru diyorsun

• hayırlı olsun güle güle kullanın.
    2. el konusunda civic ile karşılaştırmayı unutun :)
    volvo 2. eli zayıf fakat 5 yıl sonrasını düşünüyorsanız hata edersiniz.
    civic ile s80 i aynı gün ilana koyun civic e haftada 100 arama gelir s80 e 5
    1. si fiyatı pahalı o paraya mersedes alırım diye düşünürler ama s80 bence daha güvenli ve daha konforlu.
    2009 civic elegance var yağ değişimi için sanayiye gittiğimde satıyonmu 45 verelim noter 2 dakikalık yolda diyen de var yakıt alırken kaça satıyon diyen de var. s80 de bunları görmezsiniz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.