Şimdi Ara

S8 Vs Iphone 7 Plus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S8 ve iphone 7 plus arasında kaldım.Aslında android telefon istiyordum ancak bir türlü istediğim gibi bir android telefon bulamadım.S7 edge çok pahalı sony xz çok kaba son umudum S8'di ama onunda şarj durumunun s7 edgeye göre daha kötü olması ve kılıf-ekran koruyucu sıkıntıları olması cihazdan soğuttu.S8 3500'e I7P 3800'e hepsiburada'dan bulunabiliyor sizce hangisi tercih edilmeli benim için önemli olan kamera ve batarya ömrü.

• 3800'e kadar çıkabiliyorsan ve kameraya bu kadar veriyorsan tek tavsiyem HTC U11'i beklemen olacaktır. Kamerada DxOMark listesinde birinci durumda. Cidden güzel telefon yapmış adamlar. Batarya konusunda bir fikrim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

3800'e kadar çıkabiliyorsan ve kameraya bu kadar veriyorsan tek tavsiyem HTC U11'i beklemen olacaktır. Kamerada DxOMark listesinde birinci durumda. Cidden güzel telefon yapmış adamlar. Batarya konusunda bir fikrim yok.

Katılıyorum,bence de u11'i bekleyin
  • Kamera yönünden iyi olsada ekran kalitesi batarya ömrü gibi yönlerden sınıfta kalıyor malesef

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Ekran olarak ne yönden sınıfta kalıyor? Ekranının baya kaliteli olduğunu belirtildi. Donanım Haber ön incelemesine bir bakın derim. Aksi takdirde ya S8 ya da 7P alacaksınız başka yol yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ekran ne iphone gibi ips ne de s8 gibi amoled.Lcd 5 diye bir ekran kullanıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mate 9 u bi dü?ün. Kamerasından kullananların çoğu memnun. Batarya 4000 mah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Kira -- 10 Haziran 2017; 22:1:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Kamera yönünden iyi olsada ekran kalitesi batarya ömrü gibi yönlerden sınıfta kalıyor malesef

Aslında sınıfta kalır bir yanı yok,batarya htc10'a göre biraz daha iyi bir seviyede,ekran da gayet iyi super lcd5 kullanılıyor.
  • Çok kötü demiyorum zaten sadece amoled ve ips'in yanında zayıf kalıyor.
  • kamera ve batarya konusunda 7+ iyidir.Şarjı geç bitiyor.S8 hiç kullanmadım.O konu da bişi diyemeyeceğim.Ancak 2 si arasında bi seçim yapmak zorunda kalsam ip 7+ alırdım
  • s8 tabikide 10 nm islemci ve gorilla glass 5 ekran var s8de

• Jquair kullanıcısına yanıt
    İlk başta s8'e niyetlenmiştim ama forumda okuduğum sorunlar soğuttu valla.Ayrıca edge ekrandan dolayı yanlışlıkla ekrana dokunma sıkıntısı çok oluyomuş
    .

• quote:

İlk başta s8'e niyetlenmiştim ama forumda okuduğum sorunlar soğuttu valla.Ayrıca edge ekrandan dolayı yanlışlıkla ekrana dokunma sıkıntısı çok oluyomuş
    .

bunu söyleyen tamami ile rakip firma calisanidir oyle bişi yok edge ekranın çıkması icin kullanilan cizgiyi ekranin istedigin yerine ve istedigim kalinliga ayarlayabiliyorsunuz

ki 2016 yılında yilin telefonu s7 egde secildi i7 varken

hesabınızı ona göre yapın sonra pişman olursunuz

• Jquair kullanıcısına yanıt
    Bizim forumu geçtim yabancı sitelerde bile kırmızı ekran sorununudan şikayet eden çok insan var.Bir de hoparlör sorunu varmış tabi.
  • quote:

Bizim forumu geçtim yabancı sitelerde bile kırmızı ekran sorununudan şikayet eden çok insan var.Bir de hoparlör sorunu varmış tabi.

kronik rahatsizliklari varmı bilgim yok yalan söylemeyim ama hoporlor harman kardonun hoparlorleri frekans aralığı olarak yine tartismasiz lider samsung s8

emin ol apple sayfalarinda bukadar incele appleninda sorunlari illaki vardır dünyaya telefon satiyor 2 markada illaki cok satilanin cokca geri dönüşü olur bu ürünün kötü olduğu anlamina gelmez ben kendim de telefon alicam xiomia mi6 da karar kildim bence hic bir telefon 4 bin tl etmez

yinede ne alirsan al hayirli olsun bu arada samsung cihazlarda 500 tl hediye ceki kampanyası var

• En azından p10 plus al.

• Güncel

• quote:

Güncel

Hocam illa bir telefona 3800vermeniz mi lazım?Elbet para sizindir,kendiniz kazanmışsınızdır ama bence 3800tlyi 3800tl olan bir telefona harcamazdım...En azından 2500 3000tl lik telrfonlara yönelip bol özellikli olanını seçilebilir.Illa s8 le i7 plus olmak zorun damı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.