Şimdi Ara

S8 Ekran Değişimi mi? Yoksa Cam değişimi mi? Mantıklı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
35.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mert-1453 M kullanıcısına yanıt
    serviste komple ekran dokunmatik ve ön cam takım halinde değiştiği için pahalı
  • selam yaklaşık 3 ay önce s8 imin ön camını 35 inci düşürmede köşeden kırmayı başardım. öyle kullandım. sonra bidaha düştü biraz daha kırıldı, sonra bir daha düşürdüm bu sefer üstten kırıldı ama ne hikmetse dokunmatik gavur gibi çalışıyordu. servise gittim 1600 tl. biraz daha araştırdım 300 - 500 e yapıyorlar merdiven altında ama ne olduğu belli değil iyi araştırma yapmak gerekiyor. sonra m.köyde lider elektronik diye bir yer buldum. kavacıktan 30 dk. da adrese ulaştım. çayımı içtim iki tur attım döndüğümde makinem hazırdı. biraz şüpheliydim tabi acaba uyacakmı orjinalmi performansı düşecekmi diye düşünürken kullanmaya başladım. yaklaşık 3 4 saat oldu canavar gibi bide pie sürümünü yükledim. makine manyak oldu. he bide gitmişken arka camında ufak tefek çizikler vardı onuda değiştirdim. fiyat da gayet makuldu telefon sıfır gibi oldu edge uzmanı diye aratınca çıkıyor. çalışan arkadaşlara teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.




  • Az önce ben de düşürdüm ( 150250205. düşürme ) ve sol alt taraftan ekran kırıldı ( çatlamış da olabilir ).

    Cok büyük değil, ama görüntüsünü bozdu tabii. Bunun için camın mı değişmesi gerekiyor, yoksa ekranın mı?
  • Hep sol alt koseden gidiyor.sanirim tuhaf gerci koruyucu kullanmazsak olacagi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ekran çatlaktı zaten demin bi parça cam çıkardım geveşmiş küçük ondan sonra bi dokundum ekranda çizgi oluştu noluyorrr dedi bidaha dokundum çatlak yare 1 tane daha oluştu beyler ne yapmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: web programcısı

    benim ekran çatlaktı zaten demin bi parça cam çıkardım geveşmiş küçük ondan sonra bi dokundum ekranda çizgi oluştu noluyorrr dedi bidaha dokundum çatlak yare 1 tane daha oluştu beyler ne yapmalı
    Bende de aynısı oldu hocam . Dokunmatikte sıkıntı var . Kaça degiştirdiniz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neroXIII

    Bende de aynısı oldu hocam . Dokunmatikte sıkıntı var . Kaça degiştirdiniz acaba ?

    Alıntıları Göster
    dokunmatik sağlam benim hala leke az büyüdü hala kullnaıyorum değiştirmedim
  • Samsung telefonlarda ekran ve üstteki cam bütündür. Tek parça halinde üretilir. Sadece üst camın sağlıklı bir şekilde değişmesi mümkün değil. Rastgele, gelişigüzel bir şeyler yapıyor olabilirler ama düzgün bir işlem olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz çıktığında 3500 e vatandan gece indirimi ile almıştım. Gel gör ki 6 ay içinde ekran kırıldı. Tabi bu arada şarj nem uyarısı ile baş etmek için kablosuz şarj kullandım uzun süre çünkü o zaman samsung yetkili servis 2000 TL istedi ekrana. En sonunda kablosuz şarj cihazı da bozulunca mecbur 2000 TL bayıldım. Tabi bu arada ekran koruyucular kılıflar falan derken ne kadar koruma altına da alsam cihaz düştü ekran yine kırıldı. Bide onlara verdiğim paranın haddi hesabı yok yok. Küçük kırık ve ufak bir yanık halinde kullanıyorum sıkıntı yok. Ama bu edge ekrana kırılmaz cam dayanmıyor ya kenardan toz girer açılır ya yaz sıcağında kırılmaz ekran ekrandan kayar bi türlü hayrını göremedim bu ekrandan. Şimdi ekran fiyatına bakayım dedim samsung yetkili servis 1050 TL yazmış. Zaten bu cihazı alırken devlete 1 tane telefon aldık bi de 1050 TL daha vererek 2 yılda yine sıfır S8 parası harcamış olurum. 2017 den beri kullanıyorum telefon özellikleri ile fazlasıyla kullanmayı sevdiğim cihaz. Fakat bir daha edge ekran olan cihaza tövbe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekranı pahalı haklısınız fakat çok karizmatik ve hızlı seriler bu edge serileri
    kimse kolay kolay vazgeçmek istemiyor.
    bende 9 plus var bu da edge kenar iki defa kırdım edge uzmanı diye bir yer var
    ikinci defa ekranımın camını değiştirdi 550 tl ye hala kullanıyorum .
    bir yakınıma s8 ekran gerekli idi ve 1100-1200 gibi rakamlar ödemek istemiyordu
    onuda edge uzmanına yönlendirdim ikinci el temiz bi ekran takmışlar 700 tl civarı hatta 500 e bile fonlu ekranlar varmış ellerinde.
  • Bu edge uzmanı kimse artık kendi çalıp kendi oynamış. Tek mesajli iletilerden paslaşmalar felan. Herkesi kendiniz gibi geri zekalı sanıyorsunuz sanırım. Tavsiyemdir edge uzmanı ismini duyarsanız uzaklaşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corbusier

    Bu edge uzmanı kimse artık kendi çalıp kendi oynamış. Tek mesajli iletilerden paslaşmalar felan. Herkesi kendiniz gibi geri zekalı sanıyorsunuz sanırım. Tavsiyemdir edge uzmanı ismini duyarsanız uzaklaşın.
    S8 ile alakalı konuları okurken Sırf bu iftiranız yüzünden, birebir iş yaptırıp mutlu memnun ayrıldığım Edge uzmanına attığınız bilinçsiz ve ahlak dışı yorumunuza cevap Yazmak için sisteme üye oldum, kaçtane iş yaptırdınız ? Hangisinden memnun kalmadınız ? Ben yaptırdığım iki işe ait faturaları tarihleri ile birlikte buraya koyabilirim, siz de alıp memnun kalmadığınız hizmetten ötürü mü yazıyorsunuz? Yoksa çamur at izi kalsın mı ? Boş insanlar boş yorum yapar, tıpkı sizin gibi.. Edge uzmanı firmasından aldığım hizmet ile alakalı dm atan herkese tecrübelerimi paylaşabilirim, adamlar işini uzman olarak yapıyorlar 2 saatte teslim ediyorlar, kimse bilmediği etmediği konularda yorum yapmasın, herkese iyi forumlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byfatexxx -- 15 Temmuz 2020; 21:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.