Şimdi Ara

S7 kullanıyorum değiştirmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2 seneden fazla oldu s7 alalı.Bataryası artık çok az gitmeye başladı.Geçen gün bataryasını değiştirecektim ama ekranında çatlaklar olduğu için ekranın kırılma ihtimali olduğunu söylediler.Yeni telefon da almak istemiyorum çünkü fiyatlar çok pahalı hem de istediğim gibi batarya ve performans olarak iyi bir telefon çok fazla yok olanlar da 5000+ fiyata satılıyor. Bataryasından dolayı Redmi note 7 felan baktım ama performans olarak s7 den kötü sanırım (s7 bile pubg felan oynarken kasıyor).Sizce ekranın kırılma riskini göze alıp batarya değiştireyim mi? Yoksa 2500 3000 arası orta seviye bir telefon mu alayım?

• Eğer tek sorunu bataryası olsaydı; bataryayi değiştirip ömrü doluncaya kadar kullanın derdim. Ancak ekrandaki sorunları sebebiyle, ekran değişim durumunda kalırsanız bu masrafa değmeyecektir. Bütçeniz dahilinde Lg G7 Thinq de tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryası daha büyük bir telefon daha iyi olur hocam.günlük 12 13 saat çalışıyorum işteyken günü çıkarsın istoyrum açıkcası s7 nin bataryası hiç memnun etmemişti beni
  • egun. E kullanıcısına yanıt
    pocofone f1 bakabilirsin o fiyat aralığında 4bin batarya sd 845 ile hem oyun hem şarj anlamında üzeceğini düşünmüyorum. tek sorun 1 jenerasyon eski olduğu için kamerada 3 lü değil 2 li sistem kullanması ama kamerasının da kötü olduğunu sanmıyorum.
    batarya konusunda huawei modellerine de bakabilirsin onlar da iyi optimizasyonlu telefonlar sunuyor sarj konusunda. ama işte işlemci orta seviyede pubg de tatmin etmeyebilir. honor play hariç ona bi bak derim. gene 1 nesil eski cihaz.
    işlemciden ödün veririm dersen mate 20 lite vs de bakabilirsin. ama poco al geç derim.
  • benimde 6s plus var bataryası çok eskidi. Bende orta segmentte bataryası iyi cihazlara bakınıyorum a50 gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.