Şimdi Ara

S7 EDGE HAFIZA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. S7 Edge kullanıcısıyım. Cihazıma 128 GB Samsung Evo+ hafıza kartı alıdm. Resimlerini de ekleyeceğim ama benim şöyle bir sorunum var.

    Burada cihaz hafızamın 22,26GB lık kısmının kullanımda olduğu bunun sadece 9,74GB lık kısmının boşta olduğu görünüyor. Ancak telefonumda ne varsa sd karta taşıyorum. Cihaz hafızasında hiçbir şey bırakmıyorum. Özellikle cihaz hafızasının az olması için dikkat ediyorum.
    S7 EDGE HAFIZA SORUNU

    Buradan da görüldüğü gibi ise ; cihazın, hafızasında 13,87 GB lık uygulama olduğunu anlaşılıyor.
    S7 EDGE HAFIZA SORUNU

    Bu uygulamalar nedir bu kadar cihaz hafızasında duruyor diye merak edip açıyorum ve belli başlı birkaç uygulama görüyorum.
    S7 EDGE HAFIZA SORUNU

    Bu uygulamalardan mesela No Limits ile Dawn Of Titans' ı ben zaten sd karta (harici depolama) taşımıştım.Bunun gibi taşınabilen tüm uygulamaları taşımıştım zaten.
    S7 EDGE HAFIZA SORUNU
    S7 EDGE HAFIZA SORUNU

    Şimdi benim anlamadığım şey, ben No limits isimli uygulamayı sd karta taşımama rağmen o uygulama neden cihaz hafızasında kalıyor ve bu no limits gibi birçok uygulama var. telefondaki yüklü tüm uygulamaları sd karta aktarıyorum. Ancak cihaz hafızasından silinmiyor. Tek çare uygulamayı silmek oluyor. Uygulama sd karta taşınıyor. Ancak cihazın hafızası azalmıyor. Uygulamanın özellikleri kısmına baktığımda uygulama sd kartta gibi görünüyor. ancak yukarıdaki resimdeki gibi de uygulama aslında cihaz hafızasında gibi görülüyor. Bu bir android veya samsung açığı mıdır ? Ben bu sorundan dolayı cihazı birkaç kez formatladım. Sorun düzelmedi. Sorunuma yardımcı olacak var mıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pol_alper -- 14 Aralık 2016; 22:28:17 >







  • Hafıza kartına taşıdığınız zaman uygulamanın küçük boyutlu kısmı (maks 100 MB) hafıza kartına taşınıyor, geri kalanı telefonda durmaya devam ediyor.
  • Çok saçmaymış o zaman 128 gb lik sd kart gereksizmis. Boyle bir cihazi neden 32 gb yaparlar anlamadim. Birde android de sd karta tasi diye secenek acmislar ama tamami tasinmiyor.
  • Root yapip tamamini tasiyabilirsin
  • Aynen böyle bir cihazı neden 32gb yaparlar.Bende de s7 edge var ve aynı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.