Şimdi Ara

s65 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar elimde bir s65 var yalnız ekrann yarısı donuyor. kilitleniyor. fabrika ayarlarına geri dönüyorum ama fayda vermedi. ekran koruyucu ve diğer ayarları kaldırıyorum. ama sonuc vermedı yardımcı olablecek arkadas varmı.
    tekrar yazılım yuklenebılırmı.
    teşekkürler...



  • evet yazılım yüklemek sorunu çözebilir. ama yazılımın % 100 sorunu çözebileceğini de söyleyemem. eğer yazılım çözüm olmazsa işlemcisinin değişmesi gerekebilir veya farklı bir sorunu olabilir. o durumda da tamire götürmen gerekebilir.
  • Öncelikle herkese merhaba,
    3,5 senedir kullandığım siemensime yazılım güncellemesi yapmaya karar verdim:)daha doğrusu böyle birşeyin olduğunu burda öğrendim.Arkadaşımdan aldığım sx1 data kablom ile s65 ime gerekli herşeyi yükleyip,atabildim fakat yazılım güncellemesi yapamadım:(hata olarak da kablonuz yazılımla uyumlu değil yazdı bu durumda ne yapmam gerekiyor??kablo mu alayım netten mi yükleyeyim ki siemens devredildiğinden sonra netten yazılım yükleniyor mu bilmiyorum?
    Bu arada teldeki sorunlarım bikaç mesaj ard arda okurken tel kapanıyor,bazen durup dururken kapanıyor,sol üst tuş ve 0 tuşu bazen çalışmıyor(temassızlık değil bikaç kez çok sinirlenip üzerine kuvvet uyguladım:)),hangi melodiyi seçersem seçeyim istediği melodiyi çalıyor.oyun oynarken donuyo bazen...Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez99 -- 13 Ocak 2008; 2:27:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.