Şimdi Ara

S60 takasa verdik crv aldık (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
4
Favori
14.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiguan öyle Tucson içinden geçecek falan gibi bir durum yok, gayet güzel ve keyifli bir araç. 0-100 hızlanması 9 sn'nin altında olan hantal bir araba falan da değil. Virajlarda savurmaz (CRV'nin ne kadar savurduğunu göreceksiniz) ama yakıtı çok diyen çıkar ama kıyas yaparken bu segmentteki benzinli araçlar ne yakıyor ona bakarak kıyas yapalım. Hatta benzinli Corolla ile neredeyse aynı değerlerde diyebiliriz. Liste uzar gider, yurtdışı araç kıyaslamalarına bakınız (malum Türkiye içindekiler taraflı deniyor), bu araç kıyaslamalarında hangi araç nerelerde çıkmış. Neyse, keskin sirke küpüne zarar ama Tucson'u aldığınızda resimleri burada paylaşırsınız, merakla bekliyoruz :)
  • Ben şunu anladım. Allah kimseye bu forumda tükürdüğünü yalattırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Araci alan uyemizin agabeyi oldugundan yarin oburgun kendisinden yine tekzip açıklaması görebiliriz,hazırlıklı olalim

Cihan'in abisinde Range Rover sport var yalnız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

S60 takasa verdik crv aldık

https://eksisozluk.com/cihanair--3819103

Hayret ekşiciler benim adıma başlık falan açmamışlar. İlginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşine alacağını belirtmiş arkadaşımız.zannederim eşi için daha çok düşünülmüş.Ondan ötürü,bayanlar istedikten beğendikten sonra alınmış,zaten sorun alınmasında değil,crv güzel bir araç,sadece crv yi överken başka araçlara çamur atılması yanlış.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    öyle bir yazmışssın ki, volvo çok sıkıntılı ve kötüymüş de sen rahat ettigin bir araba almışssın gibi..

daha arabayı alıp binmemişssin bile. neyin keyfini yaşıyorsun?
  • Öncelikle hayırlısı olsun araba işi almadan direksiyona oturunca sana hissetiğidir. önemli senin içine siniyorsa gerisi hikaye. Bir ara bende bakındım illa bir dizel olsun die hevesin yoksa ki 9 lt litre dizel için çok bir rakam bu devirde. Ben olsam bmw X1 ve audi Q3 alırım evet benzinli ama 145 bin cıvarı alabiliyorsun ve baştan aşağı kalitesi tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Ben şunu anladım. Allah kimseye bu forumda tükürdüğünü yalattırmasın.

Bende dun patronla konustum dedim otomobil forumu var takildigim iste oradaki adam sunu almis,maaslara bi el atsanda bizde hic yoktan onu almasakta b segmentinde yuksek modelli birsey alalim diye.Patronum kaslari catildi,o adam onu nasil aldi ? Once onu sorayim,zam isini sonra anlarsin.Dedim nasil ? Sizin gibilerin maaslarina zam yapmayarak...patronda da mercedes c180 amg var.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Şener hocam ekşi sana layık değil,cihan ekşiye girmişse senin olman gereken yer vikidir...

• Ben ne kadar cihanair'in konularına denk geldiysem hep alman arabaları kötülenir,japon arabaları övünülürdü adam şimdi japon arabası almış yine kötülüyorlar :D:D
  • forum ahalisi hondaya laf atıyor
    cihanair hondayı savunuyor
    bu forumda bunu göreceğimi hiç beklemezdim
  • 8 sayfa goygoy yapılmış yahu baya eğlendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Şener hocam ekşi sana layık değil,cihan ekşiye girmişse senin olman gereken yer vikidir...

• Ah be reyiz.

• Cihanair ve senersongur Voltran olusturmuslar

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bize zimmetli bir s60 vardi satamadik arabayi kurtulmanin tek yolu takastı
    2012 model 89.000 km de
    Advence paket sunroof 17 jant kor nokta vardi aracta
    2 ay ilanda kaldi ciddi alici cikmadi arayanlar mezarciydi

Yeni crv 1.6 dizel otomatik executive aldik resimdeki lakete ek yan kapi citasi egsoz ucu var
    Plus alamadim 10.000 lira fark istediler
    Plusta kampanya yokmus
    145.000 arti 2500 paket 147.500 geldi
    Araba yok nisanda gelicek arabaya kapora verdim
    72.500'e takasa aldilar volvoyu 105.000 liraya almistik araci 2012 yilinda
    Hayirlisi olur insallah

Bir daha volvomu tövbe

After/before cihan.
    Sen değil miydin crvyi yerin dibine sokan.
    Allahin sopası yok işte.
    Bu mesaja eklenen görseller:

S60 takasa verdik crv aldıkS60 takasa verdik crv aldık

• Çizgi roman takip eder gibi takip ettim. İyi ki arabadan anlamıyorum yoksa insan sinir hastası olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Ben plazada incelediğimde bu alttaki arabaya 50 bin tl fazladan para verecek bir fark göremedim,siz karıştırmış olmayasınız?

Bana daha çok resimlerden incelemişsiniz gibi geldi.

Dizel- Otomatik kombinasyonu, çok daha iyi bir iç mekan, çok daha iyi ikinci el, çok daha az değer kaybı, daha iyi marka algısı, çok daha iyi şanzıman, çok daha az tüketim,

Daha ne olması gerekiyordu?

Gerçi 70 Bin Tl'ye Jaguar alıp yürütebileceğini düşünüp de arabadan anlıyorum diye gezen birisine çok laf anlatmamak gerek kusura bakmayın, bir çok kişinin forumdan soğuma sebebi siz ve sizin gibi insanlardır.
    Polemiğe girmem, bu saçma ortamda havanda su döverek boşa vakit geçiremem, varsa bir cevabınız, polemik yaratmayacak şekilde yazarsınız.

• Ortada polemik yaratilacak bir durum yok.araba bir senede 12bin zarar yazmis neyin ikinci eli?crv bizzat arkadasimda var isuzu plaza sahibi kendisi.tucsonuda bayide inceledim.kesinlikle arada oyle bir fark yok.honda acik net adam kazikliyor.herkesin zevki kendinedir.ben bakimli temiz bir jaguara 70k veririm,150k yi ise o hondaya vermem.bukadar basit.bu japon alman esnaflik galericilik merakini birakin.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.