Şimdi Ara

S6 vs Iphone 6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefon almayi dusunuyorum iki secenek var aklimda ama.bir turlu karar veremiyorum. Galaxy s6 her yonden kagit uzerinde inceledim iphone 6 zaten cikti belli ne durumda oldugu. Ama anlamadigim ve kararsiz oldugum konu su s6 kagit uzerinde hatta sadce s6 degil butun galaxy s serileri her zaman kagit uzerinde iyi iken hep iphone gercekte sanki bir adim onde. Bir ornekle aciklayayim hemen son zamanlar da ortaya cikan s6 ve iphone6 parmak izi ile acilmalari arasindaki hiz farki videosun youtubbe da dolasiyor. Yani s6 daki okdr ozellik 3 gb ram exynos islemci vs. Nasil olurda iphone one geciyor bu sadece iosla mi alakali her zaman yeni tel. ciktiginda acaba samsung mu diyorum ama hep bu tarz seyler yuzunden iphone a kayiyo gonlum. Kagit uzerinde s6 iken gercekte iphone mu acaba. Android ozgurluktur bi yandanda ios ozellestirilmeye pek izin vermiyor zaten android kadar bi de bu var aklimda. Daha telefon cikmadam cok bisey soylenemez belki ama gemede fikri olan arkadaslar soylerler ise sevinirim.

Edit : Ne iphone ne de samsung hayraniyim.
    Edit 2 : Bu zamana kadar hep samsung kullandim bu arada. Daha once iphone kullanmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasincreed -- 24 Mart 2015; 15:47:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

Beyler telefon almayi dusunuyorum iki secenek var aklimda ama.bir turlu karar veremiyorum. Galaxy s6 her yonden kagit uzerinde inceledim iphone 6 zaten cikti belli ne durumda oldugu. Ama anlamadigim ve kararsiz oldugum konu su s6 kagit uzerinde hatta sadce s6 degil butun galaxy s serileri her zaman kagit uzerinde iyi iken hep iphone gercekte sanki bir adim onde. Bir ornekle aciklayayim hemen son zamanlar da ortaya cikan s6 ve iphone6 parmak izi ile acilmalari arasindaki hiz farki videosun youtubbe da dolasiyor. Yani s6 daki okdr ozellik 3 gb ram exynos islemci vs. Nasil olurda iphone one geciyor bu sadece iosla mi alakali her zaman yeni tel. ciktiginda acaba samsung mu diyorum ama hep bu tarz seyler yuzunden iphone a kayiyo gonlum. Kagit uzerinde s6 iken gercekte iphone mu acaba. Android ozgurluktur bi yandanda ios ozellestirilmeye pek izin vermiyor zaten android kadar bi de bu var aklimda. Daha telefon cikmadam cok bisey soylenemez belki ama gemede fikri olan arkadaslar soylerler ise sevinirim.

Edit 2 : Bu zamana kadar hep samsung kullandim bu arada. Daha once iphone kullanmadim.

hocam iphonu dene derim zaten bir kullanırsan daha bırakamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tarotan55

quote:

Beyler telefon almayi dusunuyorum iki secenek var aklimda ama.bir turlu karar veremiyorum. Galaxy s6 her yonden kagit uzerinde inceledim iphone 6 zaten cikti belli ne durumda oldugu. Ama anlamadigim ve kararsiz oldugum konu su s6 kagit uzerinde hatta sadce s6 degil butun galaxy s serileri her zaman kagit uzerinde iyi iken hep iphone gercekte sanki bir adim onde. Bir ornekle aciklayayim hemen son zamanlar da ortaya cikan s6 ve iphone6 parmak izi ile acilmalari arasindaki hiz farki videosun youtubbe da dolasiyor. Yani s6 daki okdr ozellik 3 gb ram exynos islemci vs. Nasil olurda iphone one geciyor bu sadece iosla mi alakali her zaman yeni tel. ciktiginda acaba samsung mu diyorum ama hep bu tarz seyler yuzunden iphone a kayiyo gonlum. Kagit uzerinde s6 iken gercekte iphone mu acaba. Android ozgurluktur bi yandanda ios ozellestirilmeye pek izin vermiyor zaten android kadar bi de bu var aklimda. Daha telefon cikmadam cok bisey soylenemez belki ama gemede fikri olan arkadaslar soylerler ise sevinirim.

hocam iphonu dene derim zaten bir kullanırsan daha bırakamazsın
    Her şey şişirilmiş donanım değil, gerçekler kullanınca ortaya çıkar.

Bu sebeple ios farklıdır.

İster kabul edilsin, ister edilmesin

• Android çok yüksek donanım ister fakat bir süre sonra kasar donar,çok fazla zarar ettirir satarken.ama widget,tema,rom gibi kişiselleştirme seçeneği çoktur.iphone düşğk donanım kullanır çok hızlı çalışır,çok az değer kaybeder,kamerası 8 mp olmasına rağmen hep en iyidir,çok net çeker.İkisininde artısı eksisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 24 Mart 2015; 19:58:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

iPhone 6'nın da donanımı oldukça güçlüdür aslında.''iPhone'ların donanımı çok güçsüz yazılımdan kazanıyor.'' böyle bir efsane ortalıkta dolaşıyor.iPhone 6'nın donanımı da yazılımı da çok güçlü ve uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

iPhone 6'nın da donanımı oldukça güçlüdür aslında.''iPhone'ların donanımı çok güçsüz yazılımdan kazanıyor.'' böyle bir efsane ortalıkta dolaşıyor.iPhone 6'nın donanımı da yazılımı da çok güçlü ve uyumlu.

Alıntıları Göster
    Eğer alacaksan iphone 6 al.Yani eğer basit bi kullanıcıysan iphone idealdir.burda basitten kastım sadece arama yapma mesaj yazma değil.akıllı telefonu olduğu gibi kullanıyorsan iphone sana göre.yok eğer room la root la özelleştirmeyle falana uğraşıyorsan android al.ama zaten room root atma peşindeysen neden S6 alasın değil mi ? gider nexus serisinden bir cihaz alır kafana göre özelleştirirsin.benim kendi görüşüm böyle.burda android özgürlüktür diyen elemanların çoğunun room root tan haberi yok.bluetooth ile veri alıp vermeyi özgürlük diye niteliyorlar :) seçim senin iyi düşün

• assasincreed kullanıcısına yanıt
    Samsung'un söylediğine göre S6 modelinde TouchWiz çok daha sadeleştirilmiş ve hızlandırılmış.Bu durumu videolardan da farkedebiliyorsunuz.Gerçekten de çok sadeleşmiş ve hızlanmış.

Galaxy S6'yı size tavsiye edebilirim.iPhone 6'dan Galaxy S6'ya geçmek isteyen birçok insan gördüm.

Aşağıda bulunan karşılaştırma videosunu izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinekli Bakkal -- 24 Mart 2015; 21:12:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Samsung'un söylediğine göre S6 modelinde TouchWiz çok daha sadeleştirilmiş ve hızlandırılmış.Bu durumu videolardan da farkedebiliyorsunuz.Gerçekten de çok sadeleşmiş ve hızlanmış.

Galaxy S6'yı size tavsiye edebilirim.iPhone 6'dan Galaxy S6'ya geçmek isteyen birçok insan gördüm.

Ben olsam IPHONE denerim
    İOS stabilitesini çok ovuyorlar
    Iphone dene bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ben olsam IPHONE denerim
    İOS stabilitesini çok ovuyorlar
    Iphone dene bence..

Alıntıları Göster
    S6 al rahatına bak derim S6 gelmiş geçmiş Samsung'un en başarılı telefonudur bence. Performans anlamında S5 i resmen ikiye katlamış dörde bölmüş, ayrıca iPhone ne kadar stabil dersen de kişiselleştirme yok bi kere, bu yüzden her şey kısıtlı falan, yinede sen bilirsin ama S6 rahat 3 sene ardına baktırmayacak bir telefon gibi gözüküyor (Z4 beklemek gibi bir niyetiniz varsa bekleyin derim hocam)

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Android çok yüksek donanım ister fakat bir süre sonra kasar donar,çok fazla zarar ettirir satarken.ama widget,tema,rom gibi kişiselleştirme seçeneği çoktur.iphone düşğk donanım kullanır çok hızlı çalışır,çok az değer kaybeder,kamerası 8 mp olmasına rağmen hep en iyidir,çok net çeker.İkisininde artısı eksisi var.

Evet bu klasik android sorunudur. Ilk adiginda cok iyi bir ay sonra hantallasir cihaz ama s6 da da bole olur mu ki. Cunku ornek.olarak s6 da touchwiz de istenilen her program silinebiliyo hatta bazi programlar bile yani android de bulunanlar bile kaldirilmis sonradan yukleyebiliyorsun sanki s6 da bu sorun yasanmiycak gibi de gelmiyor degil bana.

• quote:

zaten onceki seriler gini ciksaydi bu cohaz kesin iphone der gecerdim cunku samsungun ve androidin hantalligindan bikmistim ama bu video baya aciklayici oldu cok tesekkur ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Eğer alacaksan iphone 6 al.Yani eğer basit bi kullanıcıysan iphone idealdir.burda basitten kastım sadece arama yapma mesaj yazma değil.akıllı telefonu olduğu gibi kullanıyorsan iphone sana göre.yok eğer room la root la özelleştirmeyle falana uğraşıyorsan android al.ama zaten room root atma peşindeysen neden S6 alasın değil mi ? gider nexus serisinden bir cihaz alır kafana göre özelleştirirsin.benim kendi görüşüm böyle.burda android özgürlüktür diyen elemanların çoğunun room root tan haberi yok.bluetooth ile veri alıp vermeyi özgürlük diye niteliyorlar :) seçim senin iyi düşün

Evet haklisin hocam bende cihazlarimi rootlar kullanirim zaten cyno dan yuklerim genelde de ama telefonu adam edicez diye bir suru yol izlenir belki ozman bi ios la kafa tutabilir ama bukadar ugrasmak yerine direk iphone alip gecmek daha mantikli sanki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Evet haklisin hocam bende cihazlarimi rootlar kullanirim zaten cyno dan yuklerim genelde de ama telefonu adam edicez diye bir suru yol izlenir belki ozman bi ios la kafa tutabilir ama bukadar ugrasmak yerine direk iphone alip gecmek daha mantikli sanki.

Alıntıları Göster
    hiç bekleme iphone6 al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hiç bekleme iphone6 al derim

Neden peki hocam eger kullandiysan izlenimlerini aktatabilirmisin?

hem ios hem android kullandım, s6 için düşüncem; iphone 6 alabilecek güçte birinin beklemesi gereken bir telefon değil, ikisi de aynı anda piyasada olsaydı stabilitesi için yine iphone 6 al derdim, çünkü s6 da micro sd ve çıkarılabilir batarya olmaması s serisi özgürlüğüne aykırı farklı bir telefon, o yüzden s6nın alternatifi şu an çok piyasada
    Hocam ille de android diyorsanız M9 veya Nexus 6 alabilirsiniz.Bu cihazlar stabilitede iPhone ile kapışmaktadır.Hatta M8 bile iPhone 6'dan daha hızlı bir cihaz.M9 çok daha hızlandırılmıştır.
  • 1. Hocam M9 bu savasi kizdirir ama pek hosuma gitmiyor arayuz ve tasarim olarak.
    2. S6 da bsd kart ve batarya sorunu var hatta batarya da kuculdu mah degeri olarak ama bunun yaninda da adamlar sistemin okadar iyi olacagini dusunurek bu bile pil omrunule zarar vermiyecek diyorlar ama.

Kararsizim hala herhalde en iyisi s6 da ciktiginda ikisini elime alip karar vermek olucak.

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    sadece kamera için samsung alanlar var,
    diğerlerini tartışırız ama "kamerası hep en iyidir kısmı hatalı" bence
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Sıkça telefon değiştiren ve pekçok telefon kullanmış biri oolarak youtube da karşılaştırmalı,2 li 4 lü kamera ve hız testlerini incelerim,sadece 1 değil 4- tane farklı testleri izlerim,lumia 1020 ve nokia 808 dışında testlerde iphone kamerası genelde iyi çıkıyor hatta birkaç teknoloji sitesinin testinde iphone 5s lumia 1020 den iyi görünüyordu.lumia 1020 de kullandım iphone 5s te.youtube da pek çok var bir inceleyin derim.iphone un en iyi yanları bence;kamera,hoperlör,kulaklık ve kulaklık çıkışı,kasa,dizayn ve yazılım.

http://www.youtube.com/watch?v=qaV5N_Zu9cg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 25 Mart 2015; 19:26:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 derim ama önce bir çıksın kullanıcı yorumlarına bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.