Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge Kaybolan Mobil Veri Simgeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben, bir yakin arkadasim ve S6 satmis oldugum bir musterim gun icinde dikkatimizi cekti. Bildirim panelinde mobil veri butonlari s6 serilerinde gun itibariyle kayboldu. Bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- RYZEN 5 3600 ALLCORE@4.2GHZ - MSI B550 TOMAHAWK - SAPPHIRE RX6800 16GB - CRUCIAL BALLISTIX 2X8GB 3800MHZ - SAMSUNG 250GB 970 EVO PLUS - WD BLUE 1 TB HDD - NOCTUA D15S HEATSINK - PHANTEKS P300A MESH - HIGHPOWER ELEMENTS BR 750W 80PLUS - PHILIPS 242E1GAJ 1080P@144HZ 24'' - LOGITECH G213 - LOGITECH G502 LIGHTSPEED - STEELSERIES RIVAL 600 -
  • Benimde s6 edgemin 30 dakika önce mobil veri simgesi kayboldu geride ekliyemiyoz,napıcaz anlıyamadım.
  • Samsung Canlı destek Sayfasında bi akıl özürlü var servise götürün diyip duruyor ne alaka . Türkiye genelinde internete bağlı tüm sansung Galaxy S6 ve S6 EDGe modellerinde Hızlı Bişldirim Panelindeki Kısayolalrın Yarısı KAyboldu ve eklenemiyor. Restore veya Format aın dediler olmuyor.

Eklenecek bir gelimşmiş ayarda bulunmamaktadır. Konu hakkında bilgisi olan varsa Desteğini Rica ediyoruz.
     S6 ve S6 Edge Kaybolan Mobil Veri Simgeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLacrymosa -- 12 Haziran 2015; 15:39:23 >

• aynı sorun benim S6 edge de de vardı. 1 hafta önce bir başka problem nedeni ile teknik servise verdim, ekran değişimi yapılacak bekliyorum. Bu sorun için de takipteyim.

bu arada s6 için orjinal Samsung Clear View Case kullanmayın!! ekranı deliyor.
    valla ben servise telefon falan vermem . Beklerim elbette bi çözümü olacaktır . 2 dk içinde ortadan kaybolan simgeler yüzünden bu fiyatlı bi cihazı servisde rezil edemem . İnşlh sizin cihazda sağsağlim gelir. Case olarakda Spigen Tavsiye ederim.
  • Arkplanda bi guncelleme mi geldi de boyle oldu ki ? Cok enteresan sabahtan beri 7 musterim irtibata gecti ayni sorundan oturu.

- RYZEN 5 3600 ALLCORE@4.2GHZ - MSI B550 TOMAHAWK - SAPPHIRE RX6800 16GB - CRUCIAL BALLISTIX 2X8GB 3800MHZ - SAMSUNG 250GB 970 EVO PLUS - WD BLUE 1 TB HDD - NOCTUA D15S HEATSINK - PHANTEKS P300A MESH - HIGHPOWER ELEMENTS BR 750W 80PLUS - PHILIPS 242E1GAJ 1080P@144HZ 24'' - LOGITECH G213 - LOGITECH G502 LIGHTSPEED - STEELSERIES RIVAL 600 -
  • Çözüm yokmu çok ilginç başka yerden açamazmıyız mobil veriyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende s6 kullanıcısıyım. tam format atıyordum telefona. google a bir yazayım dedim meyer bir çok insan aynı problemle karşı karşıya kalmış. 2 saattir bütün telefoncuları gezdim kimse bilmiyor ne olduğunu . dedigim gibi çözümü formatta bulacaktım ama herkeste aynı problem varmış bekleyip görücez demekki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermer_sener -- 12 Haziran 2015; 21:50:49 >
  • Bende bu olay hakkında konu açtım. Samsung mağazası çalışanıyım. Çok müşteri geri dönüş yaptı. Benim cihazımda da aynı problem var. Müşteri hizmetlerini aradım. S6 edge kullanıyorum dedim. Mobil veri mi kayboldu dedi bana çok kişi aramış aynı problemden. Sebebi bilinmiyor. Bayii olarak bize de bir çözüm sunulmamış durumda şuan. Merakla bekliyorum bende

Orijinalden alıntı: mermer_sener

bende s6 kullanıcısıyım. tam format atıyordum telefona. google a bir yazayım dedim meyer bir çok insan aynı problemle karşı karşıya kalmış. 2 saattir bütün telefoncuları gezdim kimse bilmiyor ne olduğunu . dedigim gibi çözümü formatta bulacaktım ama herkeste aynı problem varmış bekleyip görücez demekki..

Format atinca duzeliyor demin formst attim suan duzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: mermer_sener

bende s6 kullanıcısıyım. tam format atıyordum telefona. google a bir yazayım dedim meyer bir çok insan aynı problemle karşı karşıya kalmış. 2 saattir bütün telefoncuları gezdim kimse bilmiyor ne olduğunu . dedigim gibi çözümü formatta bulacaktım ama herkeste aynı problem varmış bekleyip görücez demekki..

Format atinca duzeliyor demin formst attim suan duzeldi

Hocam format çok can sıkıcı oluyor. Uygulamaları baştan indir, resim müzik videoları yedekle sonra tekrar yükle. Menü ve ana ekranı düzenle. Belki kiesle tek tuşla yapılıyor fakat yine de farklı çözüm olması lazım. Çoğu kullanıcının cihazı formattan sonra da düzelmemiş. Düzelenlerinde sonradan aynı duruma geri dönmüş. O yüzden uğraşmaya değmez sanırım formatla.

• Arkadaşlar sizde de İnternete bağlıyken kesilme oluyor mu

Orijinalden alıntı: aga baba 2

Arkadaşlar sizde de İnternete bağlıyken kesilme oluyor mu

Bende 0 ceksede hicbir kesinti vs olmuyor

• bende s6 kullanicisiyim bende de bu sabahtan beri cikmiyor durduk yerde kayboldu geri getircegimiz bir yerde yok malesef..
    format olayina gelincde o da cok uzun is acikcasi ugrasmak yoruyor insasni umarim kisa zamanda guncelleme ile cozuler..

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: aga baba 2

Arkadaşlar sizde de İnternete bağlıyken kesilme oluyor mu

Bende 0 ceksede hicbir kesinti vs olmuyor

Bende neden oluyor yahu?

Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay81

Hemde nasil.3g internette zaman zaman yavaşlama ağdan kopma daha birçok şey.aslında millet genellikle wifi kullandiği için bu sorunun farkinda değil.servise gönderdim yine çözülmedi

Internet kesilme nedeni 4gnin açik olmasi ayarlar/mobil ağlara gir ordan şebeke modunu 2.ye ayarla düzelir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.