Şimdi Ara

S5620 Monte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Monte ile aylardır batarya sorunu yaşıyorum 2 tane batarya aldım onlarda sorunlu aynı şekilde
    10 dakika 3g kullanıyorum ya kullanmıyorum düşük pil uyarısı alıyorum 3g açık iken konuşuyorum
    5 dakikada pil bitiyor 2g ile 12 dakika sonra pil aynı şekilde bitiyor

internetten şu bataryayı buldum

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GOLD-1930mAH-BATTERY-FOR-SAMSUNG-S5620-MONTE-C3510-/320658736843#shId

almayı düşünüyorum ama sahte gibi

ve telefona ilk aldığım zaman qwerty yazılımı attım
    bu yazılımda batarya sorunu varmı monte kullanan arkadaşlar
    lütfen yazılımınızı ve batarya bitme sürenizi yazarmısınız
    yoksa çıldırıcam

• Benim montede 3g bluetooth wifi acik bile olsa rahat en az 3 gun gidiyordu. Sonra s2 veya s4 e gecince batarya cabuk bitiyor diye sizlaniyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece linkteki bataryayı sipariş vereceğim
    piyasada orjinal diye çin üretimi batarya bulunuyor genellikle 10tl
    biraz daha kalitelisi 25 tl civarında ama güvenemiyorum
    aldıktan 1 ay sonra problem oluşuyor 15 dakika wifi ile video izlediğimde pil 2 çizgi düşüyor
    5 dakika web te geziniyorum sonra telefon ile arkadaşımı arıyorum 10 dakika yı görmeden pil bitiyor
    orjinal yazılımına döneceğim telefonun bide o şekilde deneyeyim bakalım fark edecek mi
    bundan önce de vodafone hat ile sorunum olmuştu ilk telefon çaldığında konuşup kapatıyordum
    daha sonra 2 ci bi aramada telefon pili bitmiş gibi kapanıyordu oda vodafone hattın akıllı kapsama zımbırtısı yüzünden
    telefona fazla yükleniyormuş ve birden güç (100mah) çekince telefon kapatıyor tabi doğal olarak

son olarak telefonu alan ve hiç yazılım atmayan arkdaşlar bana cihazınızdaki orjinal yazılımın kodu lazım
    lütfen yardımcı olun bana param olsa şu telefonu atıp adam gibi birşey alacağım ama param yok.

• ebay dan almadım pili internette detalı araştırmadan sonra piller fake çıktı

onun yerine şu pili adlım türk malı http://www.iteknoloji.com/L700-C3510-S5600-S5620-C3322-C6112-AB463651BU-Batarya-960-mAh,PR-80.html
    19tl kargo dahil 3 gün oldu alalı

1saat internetten 3g ile video izledim 15 dakika maps da gezindim sonra tekrar 3g ile internette gezindim 25 dakika kadar
    sadece 2 çizgi gitti 20 dakika da sadece 3g ile konuştum 10 dakika mesaj attım akşam saat 9 da 2 çizgi pil vardı
    bu ilk aldığım zaman şuan bundan biraz daha az gidiyor şarjı

bir eski samsung telefonunuz var ve orjinal pil bulamıyorsanız yada güvenemiyorsanız orjinalliğine
    SERTEC marka pil alın kafanız rahhat olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.