Şimdi Ara

S5233 Star Wi-Fi Güzel bir telefonmudur ve diğer telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum beklentilerim şunlar : internete girmesi, q klavyesinin olması(dokunmatik olarak) ve müzik dinlemek için uygun bir telefon olmasını istiyorum.

Fiyat olarakda 400 ü geçmemesini istiyorum.

Teknosada inceledim ve 5233wi-fi güzel bir telefona benziyor.Bunu tavsiye edermisiniz ? artı ve eksileri neler ?

Monteyi düşündüm ama onun q klavyesi yok ve fiyat olarak daha pahalı.

Sizin önerileriniz varsa onlarıda söyleyin.

• arkadaşım s5233w kullanıcısı olarak şunu sölim bende almadan önce internette araştırdım herkes güzeldir falan dedi ama ben pek memnun değilim ve değiştirmeyi düşünüyorum. ama senin istediğin şeyler var internete giriyor, q klavyesi var müzikde dinleniyor tek bir yanını sevdim bu telefonun ismini bilmediğin bir parçayı 10 saniye dinletiyosun sana kim söylüyor şarkının adı ney onları veriyor. oyun desen zaten kısıtlı java tabanlı olduğu için. telefonun kendi tarayıcısı bi işe yaramıyor diğer tarayıcıları kurduğun zaman wi-fi ile bağlanamıyorsun illa operatör üzerinden bağlanman gerekiyor. ben uygulama manyağıyımdır o yüzdenkısıtlı uygulama olunca çıldırıyorum bir daha telefon alınca kesinlikle java tabanlı telefon almayacağım. sende iyice bir araştır internetten ona göre karar ver sormak istediğin bişe olursa sorabilirsin
  • Uygulama ve oyunları bir kenara bırakırsak :

Mesaj yazmak rahatmı

ve Donanım haber-Facebook gibi mobil sürümü olan siteelere rahatça girebiliyormusun ?
    Son olarak müzik kalitesi nasıl ? Sesi güzelmi (kulaklıktan)
  • mesaj yazmak rahat iki türlü yazabiliyorsun telefonu yan çevirirsen klavye gibi düz tutarsan normal tusla yazıyormuşsun gibi yazabiliyorsun. ses kaliteside güzel ama öyle müzik seti gibi ses çıkmasını bekliyosan hiç bekleme ama güzel
  • Bahsettiğin cihazın hafızasının olmadıgını unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Bahsettiğin cihazın hafızasının olmadıgını unutma

microSD ?

Daha fazla yorum beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 12 Mayıs 2010; 8:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneysınır

telefonun kendi tarayıcısı bi işe yaramıyor diğer tarayıcıları kurduğun zaman wi-fi ile bağlanamıyorsun illa operatör üzerinden bağlanman gerekiyor.

Yanlış biliyorsun arkadaşım telefonun tarayıcısı iyi değil tamam ama diğer tarayıcılarla wi-fi üzerinden rahatça internette gezinebilirsin. bunun için uygulamalar > oyunlar ve daha fazlası > diğer > bağlantılar'a girip bağlanacağın wi-fi ağını seçmen yeterli.
    ben 7 aydır kullanıyorum telefonu tamam uygulama açısından çok fazla tatmin etmiyor telefon ama, bana göre fiyat performans açısından hala çok iyibir telefon star wi-fi. arkadaşda zaten maddi imkanının kısıtlı olduğunu söylemiş o fiyata hala samsung star wi-fi'nin kesinlikle değerlendirilmesi gereken bi telefon olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesaj yazmak cok rahat
    2 turlu yazabılıyorsun
    ayrıca wifi rahat baglanaılıyorum
    facebook a rahatca gırebılıyorsun ama video izleyemiyorsun , uygulamalara erişemiyorsun.
    ses olarakta senın beklentilerini karsılar sanırım

edit ; ekranını sacma sapan bir şekilde çizdim..kullanıma engel değil ama sinir bozuyor.
    ekran değişimi mi yapılması gerekir ? ne kadara mal olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 12 Mayıs 2010; 14:34:22 >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.Bi kaç sorum daha var.

1-netten video izlemek için hangi proglar gerekir ?

2-Uygulama oyun v.b şeyleri nerden indirebiliriz ?

3-Sesi açtığımızda (kulaklıkla) dışarıdaki sesleri duyuyormuyuz(kalite anlamında) ?

4-Normal kulaklık girişi yok.Samsunglar için kaliteli kulaklık bulabilirmiyiz ?
  • Cevap varmı ?
  • Yukarı
  • Bu fiyata bu kadar ozellikle en iyi dokunmatik bu,fazla kurcalamana gerek yok,uygulama oyun falan dersen var dolu sey,internete de rahat girilebiliyor,wifisi iyi baya guzel cekiyor,kendi kulakligi da yeterli kalitede ses veriyor
  • Teşekkürler.Sende var galiba.

Koruma,kılıf v.b kullanıyormusun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.