Şimdi Ara

s4 mü s3mü note 2 mi one mı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Kardesim gel sözümü dinle yaptır telefonu ne güzel cihazın varmis kullan iste babana da yazık

hocam bilmiyorum ya aslıda o en mantıklısı
  • arkadaşım sp al...+galaxy tab al
  • quote:

Orijinalden alıntı: fickle

arkadaşım sp al...+galaxy tab al

o da olur ama note 2 en mantıklısı hem telefon hem tablet
  • note2 nin ekranı bence çözünürlük olarak hiç kaliteli değil ppi değeri düşük! ablamda gördüm ve beğenmedim. klasik samsung tasarımı...Ve o telefonla konuşmak kulağa götürüp kötü duruyor. Bluetooh kulaklıkla halledilebilir ama ben note2 yi almazdım... Asıl tablet olan galaxy tabı alır Sp ile de farklı olurken ekranının keyfini çıkarırım

NOT: BENCE NOTE2 GALAXY TABIN YAPABİLECEKLERİNİ YAPABİLECEK KAPASİTEDE DEĞİL ...
  • quote:

note2 nin ekranı bence çözünürlük olarak hiç kaliteli değil ppi değeri düşük! ablamda gördüm ve beğenmedim. klasik samsung tasarımı...Ve o telefonla konuşmak kulağa götürüp kötü duruyor. Bluetooh kulaklıkla halledilebilir ama ben note2 yi almazdım... Asıl tablet olan galaxy tabı alır Sp ile de farklı olurken ekranının keyfini çıkarırım

NOT: BENCE NOTE2 GALAXY TABIN YAPABİLECEKLERİNİ YAPABİLECEK KAPASİTEDE DEĞİL ...

babamda da note 2 var çok test edemedim onlar tarışılır.ama şimdi galaxy tab diyince yanlış bir algı oluşuyor herhalde siz galaxy note 10.1 i kast ediyorsunuz ?

• aynen 10.1 i kastediyorum 10.1+sp bence mükemmel olur
  • quote:

aynen 10.1 i kastediyorum 10.1+sp bence mükemmel olur

10.1=950 tl sp=1200 tl toplam 2220 e almış olurum ama bir seferde 2 şey almazlar. şimdilik sadece telefon alayım.ilerleyen zamanlarda tablet de alırım.ama şöyle birşey de var film falan izlemek için indiririm telefona sonra micro usb - hdmi la tv ye falan bağlarım yani aslında tablete çok gerek yok.tabi okul derslerime falan yardımcı olabilir not tutarken.

telefon olarak yakın zamanda alacağım kesin olarak s4 düşünüyordum ama s4 den beni soğutan özellik 8gb kadarının dolu olarak gelmesi. bu yüzden 32gblık htc one istiyorum ama daha önceden saydığım nedenlerden dolayı kararsızım ama büyük ihtimalle one alıcam

• bencede one iyi seçim olur tabi kamera sizin için çok önemli değilse işlemci daha önemli ise ONE alın. buradan one nın kamerasının kotu olduğunu düşünmeyin bi abim One aldı güzel çekiyor ama bi XPERİA Z gibi değil yada S4 gibi fotoğraf çekimi sunmuyor. Xperia Z yi bir gün kullandım kamerası çok iyi ve hiç donma kasma yapmadı...
  • quote:

bencede one iyi seçim olur tabi kamera sizin için çok önemli değilse işlemci daha önemli ise ONE alın. buradan one nın kamerasının kotu olduğunu düşünmeyin bi abim One aldı güzel çekiyor ama bi XPERİA Z gibi değil yada S4 gibi fotoğraf çekimi sunmuyor. Xperia Z yi bir gün kullandım kamerası çok iyi ve hiç donma kasma yapmadı...

yani ben olaya tarafsız bakan biri olarak söylüyorum benim favorim de one.zaten htc de açıklama yaptı 1 yıl boyunca amiral gemisi one olacak diye ama bak samsung a hemen note 3 çıkardı sonra mega 2 çıkaracak birsürü iş .yani benim tek endişem arkadaşlarımda iphone 5 falan var onların yanında biraz mahçup kalırım diye endişe ediyorum.
  • ıphone 5 ülkemizde bence abartılmakta tamam apple gerçekten yapıyor ama ıphone 5 abartılıyor. Vw muamelesi görüyor. Sanki ıphone alınca sınıf atladım zannediyorlar!!! Siz bence Xperia Z alın şimdi alacaksanız almayacaksanız HONAMİ çıkacak ona bakmanızı tavsiye honami yakında tr'de
  • quote:

ıphone 5 ülkemizde bence abartılmakta tamam apple gerçekten yapıyor ama ıphone 5 abartılıyor. Vw muamelesi görüyor. Sanki ıphone alınca sınıf atladım zannediyorlar!!! Siz bence Xperia Z alın şimdi alacaksanız almayacaksanız HONAMİ çıkacak ona bakmanızı tavsiye honami yakında tr'de

hocam mağazaya gidince elimde inceleyeceğim ve ona göre karar vericem size cevaplarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeBryant

quote:

ıphone 5 ülkemizde bence abartılmakta tamam apple gerçekten yapıyor ama ıphone 5 abartılıyor. Vw muamelesi görüyor. Sanki ıphone alınca sınıf atladım zannediyorlar!!! Siz bence Xperia Z alın şimdi alacaksanız almayacaksanız HONAMİ çıkacak ona bakmanızı tavsiye honami yakında tr'de

hocam mağazaya gidince elimde inceleyeceğim ve ona göre karar vericem size cevaplarınız için teşekkür ederim

Note 2 Alacağınıza +200 TL verin.

LG Optimus G Pro Alın işte telefon hem daha iyi ekranı,işlemcisi,kamerası.

• Xperia Z + Xperia Z tablet al.İkiside suya dayanıklı tasarım harikası cihazlar.Elimde xperia Z var her gören telefona agzı açık bakıyor tavsiye ederim, plastik samsung modellerden hem daha saglam hemde daha şık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Xperia Z + Xperia Z tablet al.İkiside suya dayanıklı tasarım harikası cihazlar.Elimde xperia Z var her gören telefona agzı açık bakıyor tavsiye ederim, plastik samsung modellerden hem daha saglam hemde daha şık.

sizin dediğiniz benim için çok pahalı olur ama sadece xperia z alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi louiswilliams09 -- 6 Eylül 2013; 15:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrock61

quote:

quote:

bilmediğim telefonu almak istemiyorum kağıt üzerindeki değerlere aldanmamak lazım bende optimus 4x hd vardı 1.5 ghz dört çekirdek işlemci ama çoğu oyunda kasıyor ona ne diyeceksiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilmediğim telefonu almak istemiyorum kağıt üzerindeki değerlere aldanmamak lazım bende optimus 4x hd vardı 1.5 ghz dört çekirdek işlemci ama çoğu oyunda kasıyor ona ne diyeceksiniz

lg optimus g pro konusuna bakabilirsiniz kullananlar hiç donmuyor diyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lg optimus g pro konusuna bakabilirsiniz kullananlar hiç donmuyor diyor

optimus 4x video incelemesinde mesut çevik de öve öve bitirememişti

• konuşabiliyosan 3310
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

konuşabiliyosan 3310

pardon ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

konuşabiliyosan 3310

pardon ?

donanıma önem veriyosan note2 uygulama kralıdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.