Şimdi Ara

S4 mini yardim !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecenin bu saatinde bu islemleri yapmak mantiksiz ama benim vaktim olmadigi icin gece bu saatte anlatacagim islemleri yaptim. Daha once telefonuma odinle rusya romu kitkat kurmustum ve hic sorun yasamadim. Turkiyedede servisler csc kodunun tur olmamasi disinda garanti disi birakiyorlarmis cihazi. Benimde cihazla ilgili ufak tefek sorunlarim var ve garantiye yollamaya karar verdim ve icine yeniden turkiyede son surum olan 4.2.2 jelly bean atmaya karar verdim. Gel gelelimki sorunlarin bas gosterdigi yere tam 1 saatte romu indirdim pc ye rardan cikardim ve telefonu odin moda alip taktim usb ye sectim romu odinden ve baslattim kurulumu. 10 saniye gecmedi failed dedi ust sekmede. Cikardim cihazi acmaya calistim halfbrick olmus napicam ne edicem derken yeniden kitkati kurmaya basladim kurdum sorunsuz bi sekilde. Ancak gariplik vardi romu yeniden kurmama ragmen hersey biraktigim gibiydi hatta sarj seviyesi bile. Okudugunuz icin tesekkurler arkadaslar. Asil sorunuma donecek olursak ben bu cihaza jelly beani yeniden kurmak istiyorum ama olmuyor yardim edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• btrvysl B kullanıcısına yanıt
    JellyBean'a dönemezsiniz artık ne yazıkki. Knox bootloader engelliyor bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btrvysl -- 29 Ocak 2015; 14:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.