Bildirim
S4 mini servise gitti, nasıl takip ederim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
Teknosadan alınma s4 mini'yi servise yolladık kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor diye. Bugün mesaj geldi telefona. ''**** takip numaralı mağazaya bırakmış olduğunuz......''
Cihaz hangi aşamalarda bunu hangi siteden takip edebiliriz. Teknosanın kendi sitesinde göremedim.
samsung ürün takipten bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: turkerhocaoglu
quote:
Teknosadan alınma s4 mini'yi servise yolladık kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor diye. Bugün mesaj geldi telefona. ''**** takip numaralı mağazaya bırakmış olduğunuz......''
Cihaz hangi aşamalarda bunu hangi siteden takip edebiliriz. Teknosanın kendi sitesinde göremedim.
samsung ürün takipten bakabilirsin
Hocam sitede ilgili bölümü bulamadım -
quote:
quote:
quote:
Hocam sitede ilgili bölümü bulamadım
Size verilen kağıtta Ürün takip no yazar hemen altına da bakarsanız :
4445599 Teknosa Asist Merkezimizden Ürün Takip Numaranız ile 7/24 bilgi alabilirsiniz.
ibaresini görürsünüz :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam sitede ilgili bölümü bulamadım
Size verilen kağıtta Ürün takip no yazar hemen altına da bakarsanız :
4445599 Teknosa Asist Merkezimizden Ürün Takip Numaranız ile 7/24 bilgi alabilirsiniz.
ibaresini görürsünüz :)
Buradan anlaşılıyor ki internet sitesinden takibi mümkün değil sadece arayıp öğrenebiliyoruz... 😞😞😞😔😔😌
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X