Şimdi Ara

S4 MINI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR SAMSUNG GALAXY S4 MINI ALMAYI DUSUNUYORUM, KAMERA,İNTERNET,MÜZİK KALİTESİ NASIL? TAVSİYE EDİYO MUSUNUZ?

• aslında tavsiye ederim yada edemem diyemem ancak ben de galaxy s4 kullanıcısı olarak çok öneremem yani. tamam o fiyata gerçekten çok çok iyi bir cihaz hız olarak batarya performansı . internet performans çok iyi fakat söyle bi sey var kasası inanılmaz kalitesiz. çok alcak bi yerden düşürdüğün anda eziliyor. ve kaasayı değiştirmek istediğin zaman ekranla yapışık oldugu için dünyanın fiyatını çıkartıyorlar. kılıf tak çıkart yaparken bile soyulma yapıyor kasa oldukca adi s4 tede bu böyle. alcaksan kabullen buna. ama cihaz gerçekten tam performansta çalışıyor. lakin samsungun amiral gemilerinden biri olmadığı için büyük ihtimalle yazılım güncellemesi vermiyeceklerdir. yazılım hastasıysanız almayın ama zaten yazılım güncelleştirmeye ihtiyacıda yok 4.2.2 1.7 cift çekirdek 1.50 gb ram gayet iyi

KARAR SİZİN. SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI CEVAPLAYYABİLİRİM.
  • atlantis325 A kullanıcısına yanıt
    Ben de bu cihazı düşünüyorum yorum icin de tesekkürler ama 4.4.2 gelecek deniyor samsung türkiye tarafindan. Ha sonrası gelmeyebilir ama çok önemli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata eğer ekranın TFT olması sorun olmayacaksa Xperia Sp çok daha iyidir bana göre
  • +1 xperia sp cok daha saglam ve arayuzu samsung gibi sismiyor,islemci ve gpu daha ustun keza bataryada oyle,spde 4.4 alacak,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 mini o fiyata çöptür.
  • Her markanın mini modellerinden uzak durun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 28 Mayıs 2014; 22:40:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alcaksan lg g2 alin derim ben
    Xperia sp cok berbat bi telefon

• Bütçeyi 1100'e getirirsen G2 çok iyi bir seçim olur ha getiremezsen Sp al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.