Şimdi Ara

s4 i9505 4.4.2 kitkat wifi problemi çözüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
39.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özelden ve buradan mesaj yazan arkadaşlar kusura bakmayın pek fazla cevap veremedim size ,

Root nedir? Telefonunuzun bütün dosyalarına ( sistem dosyları olsun diğer dosyalar olsun) üzerinde değişiklik yapma ,silme ,oluşturma gibi izinler veren yönetici modudur diyebilirz. Bu işlerle uğraşanlar bilir linux sistemlerinde sudo, root , gibi yetki verme olayı. Bu işlerle pek arası olmayanlar için için söyleyeyim diyelim ki bir bina satın aldınız, size sadece belli bölümlere ulaşabileceğiniz anahtarlar verdiler, binanın heryerine ulaşma yetkiniz yok, root yetkisi size binanın bütün anahtarlarını veriyor , her yere ulaşabiliyorsunuz tam yetkili oluyorsunuz, yani android sistemi üzerinde tam yetkiye sahip oluyorsunuz , umarım açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memetcakil -- 12 Nisan 2014; 13:16:53 >

şimdiden teşekkürler..

http://www.hizliresimyukle.com/image/yLY

http://www.hizliresimyukle.com/image/yLv

YENİ KİA SPOERTAGE GT-LİNE PRESTİGE 1.6 T-GDI 4X4
    2016 / 177 Hp / METALİK BEYAZ
  • Allah senden razı olsun öylediklerirni aynen yaptım süper oldu.
    ellerine sağlık
  • arkadaşlar Note II de o satırları bulamıyorum. eklemem doğru olur mu? Ben de, babam da, Note II kullanıyoruz. Update ten sonra , kendisi bağlanmamaya başladı babamın ki. Benimki süper. Hatırlıyor. Bağlanıyor falan.
    Ama diğerinde yok. Kendin sürekli kendin tekrardan bağlanman lazım. Şifreleri hatırlıyor ama. Neyse. ne yapayım?
  • arkadaşlar yapan birisi bi bakabilirmi cihazı nasıl root edeceğimi bilmiyorumda yardımcı olabilir misiniz bana

Orijinalden alıntı: MOIRAINE

arkadaşlar yapan birisi bi bakabilirmi cihazı nasıl root edeceğimi bilmiyorumda yardımcı olabilir misiniz bana

http://download.chainfire.eu/316/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.zip

şu linkteki dosyayı indir rardan cıkar sonrada icinde odin.exe var onu calıstır telefonu ses kısma ana menu tusu ve power tuslarına basılı tutarak ac download moda girecek ve tuslardan elini cek ses yukseltme tusuna birkez bas ve telefonu usb ile pc ye baglaodin programında ıd com kısmı mavi olucak ve teli goruyor demek odin programındaki pda kısmına tıkla ve odinin oldugu klasordeki .tar uzantılı dosyayı sec ve odin programında star a bas biraz bekle pass yazıcak sonrada tel yeniden basayacak daha sonrada root browser i yukle ve ilk mesajdaki yonergeleri uygula tamamdır

SFO Bay Area, CA

• Hocam allah senden razı olsun
    abi sistemin icinde build dosyası yok tam olarak nerde acıklarmısın

1- root attım
    2- root browser ile true yi false yaptım kaydedip çıktım

ama halen sonuç alamadım ne halt etceğimi şaşırdıö fırlatcam telefonu birçok yol daha denedim olmadı Allah rızası için yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.