Şimdi Ara

S4 i9500 küçük sorunları var 320tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 S4 i9500 küçük sorunları var 320tl
    Cihazı daha önce bir telefoncudan aldım imeisi yurtiçi kayıtlıdır. küçük sorunları vardır

-Yüklediğim rom ile diğer S4'ler den daha hızlıdır (Custom Rom yüklüdür Root atmıştım)

-Yanında Powerbank (Mopal marka 2600mah ) ve 3 adet (biri orjinal spigen marka) Kılıf verilecektir.

-Bluetooth u çalışmamaktadır bluetooth kullanmadığımdan yaptırmadım.

-Wifinin çekim gücü düşmüştür tahmini 3metre-3,5metreden sonra çekmiyor istenirse 100 liraya yaptırılabilir bana sorun yaratmadığından yaptırmadım.S4 i9500 küçük sorunları var 320tl

-Ana tuşa basınca basma sesi çıkarıyor fakat bir sıkıntı yaratmıyor 1 hafta sonra alışıyorsunuz

-Kutusu vardır faturası yoktur.

-Şarj aleti ve Kulaklığı yoktur.

-Fotoğraflarda gördüğünüz gibi yanları soyulmuştur

-İphone 5s ile takas olur üstüne para verebilirim.S4 i9500 küçük sorunları var 320tlS4 i9500 küçük sorunları var 320tlS4 i9500 küçük sorunları var 320tlS4 i9500 küçük sorunları var 320tlS4 i9500 küçük sorunları var 320tlS4 i9500 küçük sorunları var 320tlS4 i9500 küçük sorunları var 320tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.