Şimdi Ara

S4 Android 4.3 Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam , S4 ün güncellemesini yaptım , inanılmaz zayıfladı pişman oldum. Bu normal midir? Geri almak mümkün mü

• Knox geldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef dönüşü yok. Ancak yakın zamanda yeni bir güncelleme gelecektir.
  • Guncelleme yaptiktan sonra format attinmi atmadiysan at hard reset

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl atabileceğim ile ilgili bir kaynak var mı ?
  • figurefigure F kullanıcısına yanıt
    Telefon ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini seçeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Guncelleme yaptiktan sonra format attinmi atmadiysan at hard reset

Format attıktan sonra telefonda hızlanma görürmüyüz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her güncelleme sonra bence format şart daha kararlı bir sistem açısından. Daha hızlı çalışır mı bilemem, ancak daha kararlı çalışacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Guncelleme yaptiktan sonra format attinmi atmadiysan at hard reset

Format attıktan sonra telefonda hızlanma görürmüyüz ?

Hard reset at gorursun eger atmazsan eski yazilimdaki kalintilar kalir ve bunlarda kasmaya neden olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Her güncelleme sonra bence format şart daha kararlı bir sistem açısından. Daha hızlı çalışır mı bilemem, ancak daha kararlı çalışacağı kesin.

Ben bugünün ilerliyen saatlerinde bi format atarım o zaman teşekkürler bilgilendirme için iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

quote:

Her güncelleme sonra bence format şart daha kararlı bir sistem açısından. Daha hızlı çalışır mı bilemem, ancak daha kararlı çalışacağı kesin.

Ben bugünün ilerliyen saatlerinde bi format atarım o zaman teşekkürler bilgilendirme için iyi forumlar.

yaptıktan sonra buraya nasıl olduğunu yazarsanız çok seveniriz
  • Geri dönüş nasıl yok anlamadım ben. Eski sürümü indirip odinle atamıyor musunuz ki siz.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Knox yüzünden Odin ile yazılım yükleyince telefon garantiden çıkıyormuş. Telefon garantiliyse ondan çekiniyor olabilirler.
  • Bu knox olayı nedir? yüklememe gibi bir şansımız vs. yok mu?
  • Knox Samsung'un güvenlik yazılımı. Sanırım Galaxy S4'lere 4.3 güncellemesi ile birlikte geldi. S3 için çıkan 4.3 güncellemesinde henüz Knox yok. Yeni güncellemelerle gelir mi gelmez mi bilmem. Note 2 için çıkan 4.3'te Knox var mı yok mu bilmiyorum.
  • quote:

Knox Samsung'un güvenlik yazılımı. Sanırım Galaxy S4'lere 4.3 güncellemesi ile birlikte geldi. S3 için çıkan 4.3 güncellemesinde henüz Knox yok. Yeni güncellemelerle gelir mi gelmez mi bilmem. Note 2 için çıkan 4.3'te Knox var mı yok mu bilmiyorum.

Teşekkür ediyorum. Ben S3'te de olduğunu sanıyordum
  • Yanlış bilmiyorsam knox'un donanımsal tarafı da var oyüzden şuanda s4 ve note 3 te var sadece. Samsung kapalı sisteme yönelmek için yapıyordu ancak tizen çıkınca ne olur bilmiyorum

• Arkadaşlar dediğim gibi bugün format attım açılış süresi iyileşti ve bazen takılmalar oluyordu onlar düzeldi. Ama açıkçası format atmadan önceki haliyle arasında çok çok bir fark görmedim. Eğer format atmak sizi uğraştıracaksa atmasanızda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMKarahan -- 15 Aralık 2013; 14:49:46 >
  • quote:

Knox Samsung'un güvenlik yazılımı. Sanırım Galaxy S4'lere 4.3 güncellemesi ile birlikte geldi. S3 için çıkan 4.3 güncellemesinde henüz Knox yok. Yeni güncellemelerle gelir mi gelmez mi bilmem. Note 2 için çıkan 4.3'te Knox var mı yok mu bilmiyorum.

rom atınca knox gider update ile geri gelir ne alaka anlamadım
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Alıntıdır:

KNOX Bootloader'ı çözecek olan kişiye XDA'de ödül verilecektir ayrıntılı bilgi için tıklayınız

KNOX Samsung'un son cihazlarında kullandığı sözde bir güvenlik teknolojisidir.Lafı uzatmadan teknik bilgileri vermek istiyorum:

Eskinin aksine artık sayaç yok garanti iki değere bağlı.KNOX 0X2 veya 0x10 diye bir şey yok.

KNOX 0x0 : Garanti Geçerli
    KNOX 0X1 : Garanti Devre Dışı

Bootloader'a gitmek için - Ses Kısma, Menü ve Güç tuş kombinasyonunu kullanın.

● Cihazı KNOX'un olmadığı bir yazılıma düşüremezsiniz.4.3'ten 4.2'ye gibi,
    ● Samsung tarafından verilen resmi yazılımları ODIN'den yükleseniz bile KNOX, 0x1 olur,
    ● Samsung imzası olmayan herhangi bir parçayı ODIN'den yüklerseniz KNOX, 0x1 olur,
    ● Samsung, KNOX'un resetlenmesinin imkansız olduğunu söylüyor,
    ● KNOX kalıcıdır hiçbir şekilde tamamen kaldırılamaz (uygulamalardan değil ODIN'den söz ediyor),
    ● KNOX Bootloader, dosyaların imzalarını inceler custom herhangi bir şey kurduğunuz anda garanti devre dışı kalır,
    ● Bazı uzmanlar KNOX'un EFUSE olduğunu söylüyor, (EFUSE'un tek işlevi artışlı olmasıdır JTAG'le bile geri çeviremezsiniz)
    ● XDA'de bir kullanıcı KNOX'un EFUSE olmadığını söylüyor KNOX'un değerini bile değiştirebilmiştir tıklayınız

Linkler:

[RESEARCH] Samsung Knox: Warranty Void Behavior
    SAMSUNG - Teknik Detaylar

Kaynak:
    http://forum.donanimhaber.com/m_84913189/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.