Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Eylül 2022; 14:30:14 >



  • O uygulamaları silemezsiniz. Silebilmeniz için telefonu root etmeniz gerekiyor. Root işlemi ise garantiyi bozar. Root işlemini geri almış bile olsanız S4'te gizli sayaç olduğu, yapılan her işlemin servisi tarafından tespit edildiği belirtiliyor. Bir zararı yok o uygulamaların kullanmıyorsanız menüden o uygulamaları gizleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 0:36:52 >
  • dostum hiç öyle işlere girme sen.zaten iostan geçmişsizn biraz özgürlüğün tadını çıkar oyun falan yükle o uygulamaları arkadaşın dediği gibi anca rootla silersin oda garantiyi bozar(ıphone daki jailbreak gibi).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    O uygulamaları silemezsiniz. Silebilmeniz için telefonu root etmeniz gerekiyor. Root işlemi ise garantiyi bozar. Root işlemini geri almış bile olsanız S4'te gizli sayaç olduğu, yapılan her işlemin servisi tarafından tespit edildiği belirtiliyor. Bir zararı yok o uygulamaların kullanmıyorsanız menüden o uygulamaları gizleyebilirsiniz.

    O gizli sayacda sifirlaniyordur

    Ha eger o gizli sayac dediginiz download moddaki sayac ise o zaten sifirlaniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim S4'te normal kullanıcılar tarafından görülebilen ve sıfırlanabilen bir sayaç yok. O yüzden S4'te gizli sayaç olduğu söyleniyor. Kullanıcılar tarafından görülemiyor ve silinemiyor. S2, S3 gibi telefonlarda sizin dediğiniz doğruydu, download modda görülebiliyor ve bir uygulama yardımıyla silinebiliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 0:46:43 >
  • Zarari yok usta root ile kaldirabilirsin ama daha yeni androide gecmissin heralde tam bilmeden deneme sonra acilis ekranininda kalir telefonunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar da google uygulamalarıdır ve silemezsiniz. Antivirüs kullanmanızda fayda var, ne olur, ne olmaz. Ya da arada kurup sistemi taratıp geri kaldırabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
    Uygulamalar için de appxk.com sitesini tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 0:53:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi apk sitesi apkmania hem tum uygulamalar orda ve ilk guncellemeyi onlar veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnemployedMan -- 2 Eylül 2013; 0:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Benim bildiğim S4'te normal kullanıcılar tarafından görülebilen ve sıfırlanabilen bir sayaç yok. O yüzden S4'te gizli sayaç olduğu söyleniyor. Kullanıcılar tarafından görülemiyor ve silinemiyor. S2, S3 gibi telefonlarda sizin dediğiniz doğruydu, download modda görülebiliyor ve bir uygulama yardımıyla silinebiliyordu.

    Teknik servis goruyosa kullanicida gorur bulurlar yakinda yada bulmuslardir coktan teknik serviste calisipda yabanci forumlara uye olanlar vardir onlar ogeetmistir millete

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece tek dosyadan oluşan apk. uzantılı dosyaları tıklayıp kurabilirsiniz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Ancak kurmadan önce güvenlik ayarları kısmından bilinmeyen uygulamalar seçeneği aktif olsun.


    Hem apk. hem da data dosyaları olan uygulamaları kurmak için ise: önce data ve apk dosyalarını indireceksiniz. Eğer dosyalar sıkıştırılmış ise zipten çıkartacaksınız. Sonra sonu apk uzantılı olan dosya ile başı com. ile başlayan klasörü telefon hafızasına atacaksınız. Başı com. ile başlayan klasörü telefon kendi dosya yöneticisinden sdcard/android/obb klasörü içine taşıyacaksınız. .apk uzantılı dosyayı dosya yöneticisinden bulup tıklayıp kuracaksınız. Sonra oyunu açacaksınız. Bu kadar.

    Tüm bu işlemlere rağmen oyun çalışmadıysa com. ile başlayan klasörü sdcard/android/data klasörünün içine taşıyıp tekrar deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sangello

    quote:

    Orijinalden alıntı: BLACKTARIUS

    dostum hiç öyle işlere girme sen.zaten iostan geçmişsizn biraz özgürlüğün tadını çıkar oyun falan yükle o uygulamaları arkadaşın dediği gibi anca rootla silersin oda garantiyi bozar(ıphone daki jailbreak gibi).

    Evet bende bir dosya yapıp onları gizledim , peki chrome, google plus ve google messenger uygulamalarınıda silemezmiyim ? Androidin tadını nasıl çıkarırım ? yani .apk uzantılı uygulamalar full ve ücretsiz oluyormuş bildiğim kadarıyla, bu uygulamaları indirmem için önerdiğiniz bir site varmı acaba ? yüklemesini kendim araştıracağım. Birde illa antivirüs yüklemek gerekiyormu, antivürsün cep telefonunda kullanıldığını duyunca çok şaşırdım :) şimdiden teşekkür ederim

    dostum apk yüklemen için site veremem bu forumun kurallarına aykırı ama özelden pm atarsan birşeyler yazabilirim.antivirüs yüklemen gerekiyor önereyim;trend micro antivirüs,dr.web,norton antivirüs bunun dışındakiler zaten palavra.androidin tadını istediği yaparak çıkarırsın mesela launcher yüklersin anamenü falan değişir.bkz; NOVA LAUNCHER.İSTEDİĞİN GİBİ MÜZİK YÜKLE VİDEO YÜKLE OYUN YÜKLE.Dosya yöneticisi yükle Es file manager yükleyerek dosyaları oraya buraya taşıyabilirsin vs vs.birçok şey var.root atarsan zaten özgürlüğün aslını yaşarsın ama garanti gider hemde göründüğü gibi androidde bayağı bir acemisin.




  • XDA forumda çok ünlü bir geliştirici olan Chainfire'in bu konu üzerinde çalıştığı, ancak sayacı tespit edip silemediği belirtiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 0:59:22 >
  • Dr.Web'in ücretsiz sürümünü arada bir indirip telefonu taratıp tekrar kaldırıyorum. Sürekli kullanmıyorum. Tavsiye ederim. Sürekli kullansanız bile pil ömründe çok büyük bir etki yapmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 1:01:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    XDA forumda çok ünlü bir geliştirici olan Chainfire'in bu konu üzerinde çalıştığı, ancak sayacı tespit edip silemediği belirtiliyor.

    E yokmuymus bunu bilen biri teknik servis elemani koskoca forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik yokmuş aşağıdaki forumda bu konu tartışılmış oradan bakabilirsiniz.
    http://yesilcin.com/index.php?topic=17858.0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Şimdilik yokmuş aşağıdaki forumda bu konu tartışılmış oradan bakabilirsiniz.
    http://yesilcin.com/index.php?topic=17858.0

    Tesekkurler inceliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran yerleşimi derken anlayamadım. Tam olarak neyi kastediyorsunuz.
  • Ayarlar- Uygulama Yöneticisi - Hepsi (Tüm uygulamaları bulun) - Touchwiz Ana sayfa - Durmaya Zorla + Veriyi sil. Bu şekilde olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 3:09:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sangello

    quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    sadece tek dosyadan oluşan apk. uzantılı dosyaları tıklayıp kurabilirsiniz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Ancak kurmadan önce güvenlik ayarları kısmından bilinmeyen uygulamalar seçeneği aktif olsun.


    Hem apk. hem da data dosyaları olan uygulamaları kurmak için ise: önce data ve apk dosyalarını indireceksiniz. Eğer dosyalar sıkıştırılmış ise zipten çıkartacaksınız. Sonra sonu apk uzantılı olan dosya ile başı com. ile başlayan klasörü telefon hafızasına atacaksınız. Başı com. ile başlayan klasörü telefon kendi dosya yöneticisinden sdcard/android/obb klasörü içine taşıyacaksınız. .apk uzantılı dosyayı dosya yöneticisinden bulup tıklayıp kuracaksınız. Sonra oyunu açacaksınız. Bu kadar.

    Tüm bu işlemlere rağmen oyun çalışmadıysa com. ile başlayan klasörü sdcard/android/data klasörünün içine taşıyıp tekrar deneyin.


    Tamamdır dediklerinizi yapacağım istediğim uygulamayı indirdikten sonra, siz hangi antivurusu kullanıyorsunuz, şarjı çok yermi acaba

    dostum ben şuan antivirüs kullanmıyorum.ama sen kullan daha acemisin muhtemelen google apssteki biçok uygulama indireceksin ki iosun apstoresi gibi değildir bu market virüslüler doludur.o yuzden sen yükle ve sakın yorumlara bakmadan yükleme en az 20 tane yoruma bak eğer 2 kişi yazdıysa virüs var diye yükleme.birde şarj demişsin kesinlikle şarjını yiyecektir ama ekranın parlaklığını yarıya getir,fonksiyonları kaldır.mesela araba modu gibi ,gözle çevirme gibi şeyleri kapa ana sayfanda boş widgetlar olmasın.birde güç modunaa al tamamdır sana nerdeyse bir günü çıkartır(kullanımına bağlı).Neyse Sana kolay gelsin.Hayırlı Olsun.Güle Güle kullan.İyi Forumlar...




  • IOS dan android e geçeceksen Sony alacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.