Şimdi Ara

S3 ve s3 mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni üye oldum bu siteye. Ve bişey danışmak istiyorum. Ve daha öncede bi foruma üye olmadım yanlış bi yerde konu açtıysam vs özür diliyorum şimdiden. Benim samsung galaxy pocket diye bi telefonum vardı. Bi seneye yakındır kullanıyordum. Defalarca düşürdüm vs ama ekranındaki ufak çizikleri ve dışındaki kapağındaki çizikleri hariç pek bi sorun olmadı. Ama geçenlerde bi düşürdüm ve ekranın yarısı beyaz yarısı çizgili gibi bişey oldu.. Ve aşırı küçük bende değiştirmeye karar verdim. Asıl sorum şu ki galaxyi kullandığım için baya alıştım ve hoşumada gidiyor o yüzden galaxy istiyorum yine. Ve s3 mü yok s3 mini mi alayım? Telefonum kırıldığında internette bakıyordum ve s3 ün falan ekranı gorilla glass değilmiymiş neymiş o yüzden kırılıyormuş. Bende elimden telefon düşürmeyen biriyim durmadan kullanırım falan. Ya düşürürsemde onca para boşa giderse? s3 mininin ekranı nasıldır acaba dayanıklı mıdır? bide bütçeme daha uygun sayılır s3 mini. siz tavsiye eder misiniz? özellikle dayanıklılığı açısından? şimdiden teşekkürler

• S3 Mini'de Gorilla Glass yok ama S3'te var. Yalnız Gorilla Glass bir garanti değildir. Çizilmeye darbeye karşı oldukça dayanıklıdır ama oldukça geniş bir yüzey olduğundan, her şeyin bir sınırı var sonuçta; sivri sağlam bir darbe yedi mi kırılmayacak diye bir şey yok. Yeni S4'ün camı daha iyi bir materyal ama üzerinden araba geçiriyorlar; cam kırılmıyor, altındaki ekran ölüyor vs.

Ben de geçende eski telefonumu anneme vermiştim. Telefon eski Samsung Omnia i900, ekranın üzerinde sadece çift kat naylon rezistif dokunmatik yüzey var. Yani ne Gorilla ne Glass. :) 2010'dan beri kullandığım telefonu bisikletle hızla giderken düşürmüş, yerde taklalar tuklalar atıp iyice parsalanmış ama ekranda hiçbir şey olmadan atlatmıştım. Bunun haricinde de sık sık düşüyordu oradan buradan tabi, ama kırılmamıştı hiç. Bugün annem pazara giderken dizi hizzasından düşürmüş telefonu, ekran direk bir taşın sivri yerine gelerek güzel bir darbe yemiş. Telefonu açtım, sol alt kısmı titreşimli ve çizgili olarak çalışıyor; geri kalan yerleri de siyah ve arada çizgili vs. Eski telefonum, zamanında bozulsuz kırılsın da yenisini alayım diye az hırpalamadım ama bir şey olmamıştı. Şimdi ağlayasım geldi. :) Eski bir ikinci el alıp tamir etmeyi düşünüyorum. :D

Diyeceğim tabii ki Gorilla Glass iyi bir şey ama ciddi darbelere karşı garantisi yok. Adamlar telefonu havalara yerlere atıyor, camda tık yok. Millet cebimde boşta dururken kırıldı vs. diyor. Biraz şans işi. Bir de iyi bir kılıfla korumak var, direk olarak korundu mu kolay kolay bir şey olmaz.

• Biraz forumda yazılanlara baktım s3 mini ile ilgili samsung ile görüşen görüşen kişiler varmış kesinlikle gorilla glass mış.. bana çok güven veriyor öyle olması neden bilmiyorum ama. o kadar para veripte bi düşmeyle mafolmasını istemem :( bide amoled falan filan diye bişeyler gördüm o nedir tam anlamadım super amoled yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: norapatch

Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni üye oldum bu siteye. Ve bişey danışmak istiyorum. Ve daha öncede bi foruma üye olmadım yanlış bi yerde konu açtıysam vs özür diliyorum şimdiden. Benim samsung galaxy pocket diye bi telefonum vardı. Bi seneye yakındır kullanıyordum. Defalarca düşürdüm vs ama ekranındaki ufak çizikleri ve dışındaki kapağındaki çizikleri hariç pek bi sorun olmadı. Ama geçenlerde bi düşürdüm ve ekranın yarısı beyaz yarısı çizgili gibi bişey oldu.. Ve aşırı küçük bende değiştirmeye karar verdim. Asıl sorum şu ki galaxyi kullandığım için baya alıştım ve hoşumada gidiyor o yüzden galaxy istiyorum yine. Ve s3 mü yok s3 mini mi alayım? Telefonum kırıldığında internette bakıyordum ve s3 ün falan ekranı gorilla glass değilmiymiş neymiş o yüzden kırılıyormuş. Bende elimden telefon düşürmeyen biriyim durmadan kullanırım falan. Ya düşürürsemde onca para boşa giderse? s3 mininin ekranı nasıldır acaba dayanıklı mıdır? bide bütçeme daha uygun sayılır s3 mini. siz tavsiye eder misiniz? özellikle dayanıklılığı açısından? şimdiden teşekkürler

s3mini kullanıcısıyım kullandıkca daha büyük ekran talep ediyorsunuz bide renkleri güzel veriyor ama beyaz rengini sarımsı bi renk veriyor o yüzden memnun degilim önerim general mobile discovery s3 büyüklügünde hd ekranı var islemci harika 600 lira araştırın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.