Şimdi Ara

s3 uygulama sayisi ve zararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    S3 umde 9 uygulama yani indirdigim seyler mevcut
    Ama bir o kadarda indirip sildim
    Bunun telefona bi zararı olurmu yavaslatirmi vs.

Ve uygulama sayim cok mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Iyi gunler
    S3 umde 9 uygulama yani indirdigim seyler mevcut
    Ama bir o kadarda indirip sildim
    Bunun telefona bi zararı olurmu yavaslatirmi vs.

Ve uygulama sayim cok mu acaba

Arka planda çalışmayanlardan zarar gelmez. Ben bir aralar 60 tane kurmuştum, telefon hala normal çalışıyordu.

• Herhangi bir zarar etmez fakat arada bir yeniden başlatmanız iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Herhangi bir zarar etmez fakat arada bir yeniden başlatmanız iyi olacaktır.

yatarken kapatıyorum sabahları açıyorum yeterli olur mu.her gün geceleri kapatıp sabahları açıyorum..çok şarj ediyorum çünkü..sabahtan akşama şarjı bitiyorum ve akşamdan geceye bir daha bağlayıp bitiriyorum gece şarjda duruyor ama kapalı olarak.arada bir şarjını doldurup gece kapalı telefon dinlensin diye bırakıyorum çok kullanmadığım zamanlar
  • Bir uygulamayı mutlaka Ayarlar>uygulamalar sekmesinden kaldırın, marketten kaldırmayın. Ayrıca da kaldırma işleminden önce mutlaka ama mutlaka ilk önce "durmaya zorlayın" sonra da "verileri temizleyin".. Bundan sonra uygulamayı kaldırın, doğrudan kaldırırsanız uygulamanın izin alıp, hafızanızda oluşturduğu veya depoladığı bilgiler cihazınızda kalabilir. Eğer bir uygulamayı bu adımları takip etmeden sildiyseniz yeniden indirip, sonra bu şekilde silmenizi tavsiye ederim..

Ayrıca ek indirme yapan -mesela Titanium Backup ya da Yandex haritalar gibi- bir uygulamayı yukarıda anlattığım şekilde kaldırdıktan sonra bir dosya yöneticisiyle ana dizinde kendi adına klasör oluşturduysa silin. Örneğin SMSBackupRestore adlı uygulama aynı isimde bir klasör oluşturuyor. Uygulamayı ve gizli dosyalarını kaldırsanız da bu klasör silinmiyor, elle silmeniz gerekli.. Silmezseniz muhtelemen 1 Bayt yer kaplar (kayda değer değil kesinlikle, tabi bazı navigasyon uygulamaları gibi uygulamalar 100-200 Mb aralığında harita dosyaları vs. bırakabilirler) ama en kötü ihtimalle bilgisayara bağladığınızda gereksiz bir dosya kalabalığı görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Bir uygulamayı mutlaka Ayarlar>uygulamalar sekmesinden kaldırın, marketten kaldırmayın. Ayrıca da kaldırma işleminden önce mutlaka ama mutlaka ilk önce "durmaya zorlayın" sonra da "verileri temizleyin".. Bundan sonra uygulamayı kaldırın, doğrudan kaldırırsanız uygulamanın izin alıp, hafızanızda oluşturduğu veya depoladığı bilgiler cihazınızda kalabilir. Eğer bir uygulamayı bu adımları takip etmeden sildiyseniz yeniden indirip, sonra bu şekilde silmenizi tavsiye ederim..

Ayrıca ek indirme yapan -mesela Titanium Backup ya da Yandex haritalar gibi- bir uygulamayı yukarıda anlattığım şekilde kaldırdıktan sonra bir dosya yöneticisiyle ana dizinde kendi adına klasör oluşturduysa silin. Örneğin SMSBackupRestore adlı uygulama aynı isimde bir klasör oluşturuyor. Uygulamayı ve gizli dosyalarını kaldırsanız da bu klasör silinmiyor, elle silmeniz gerekli.. Silmezseniz muhtelemen 1 Bayt yer kaplar (kayda değer değil kesinlikle, tabi bazı navigasyon uygulamaları gibi uygulamalar 100-200 Mb aralığında harita dosyaları vs. bırakabilirler) ama en kötü ihtimalle bilgisayara bağladığınızda gereksiz bir dosya kalabalığı görürsünüz.

durmaya zorlayın yapmadım ama verileri temizleyin yaptım.ve telde gezinirken boş klasör görürsem ve klasörde lazım olmayan şey ise siliyorum arada zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.