Şimdi Ara

S3 Titanyum Gri (YurtDısı Tertemiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun dış görünümdeki tek kusuru usb soketinin ordaki plastik çatlaklığıdır..Sanırım olmayan s3 yok..Kenarlarda soyulma vs kesinlikle yoktur telefon cillop gibidir..Yurtdışı olduğu için malum yolla şebekesi açıktır.Fakat ben telefoonu aldığımda 4.1 yüklüydü 4.3 yükleyince şebeke gitti.Arızapatch mi ne ondan kurmak gerekiyormuş imei gözüküyor ama ağda kayıtlı değil diyor..Hiç uğraşmak istemeyende telefooncuda malum yöntemle açtırmalıdır.İsteyen uğraşıp kendi evinde yapar..Donanımsal hiçbir sorunu yoktur..Kutu kulaklık yoktur yanında sadece orj.samsung şarj aleti verilecektir..fiyt 400TL dir
     S3 Titanyum Gri (YurtDısı Tertemiz) S3 Titanyum Gri (YurtDısı Tertemiz) S3 Titanyum Gri (YurtDısı Tertemiz) S3 Titanyum Gri (YurtDısı Tertemiz) S3 Titanyum Gri (YurtDısı Tertemiz) S3 Titanyum Gri (YurtDısı Tertemiz)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 18 Haziran 2014; 23:58:19 >

• Ufak bi ikram varsa almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata verme telefonu o senin dedigin sey sorun degil ben sana patchleri atayim yukle 500 e verirsin her turlu kenarlari temiz

• quote:

Orijinalden alıntı: BanaMıDediniz

Ufak bi ikram varsa almak isterim

Yaninda ikramda verebilirm hocam

• Anlamadığım 2 defa pm attm almak için satıcı arkadaş cevap vermio okuyupta satmak için koymadı herlde ilana enteresan

• Aynısını banada yaptı sanalpazardan ilan açarmısın dedim kabul etti,sonra bi daha mesajlara cevap vermedi , yazıklar olsun sana metin sana hiç yakışmadı,insan sözünün eri olur biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

Aynısını banada yaptı sanalpazardan ilan açarmısın dedim kabul etti,sonra bi daha mesajlara cevap vermedi , yazıklar olsun sana metin sana hiç yakışmadı,insan sözünün eri olur biraz

Hocam saydırmıssın hemen ama bildiğin gibi değil şimdi uzun uzunda anlatmim..Kısaca olay şu benim çok samimi çoçukluk arkadaşım benm üyeliğimden şifre kod çek alıp satıyor..günde 10larca pm gelip gidiyor..Bende genelde onadır diye bakmıyorum..Konuya cevap geldiğinde ancak anlıyorm bana pm geldiğini..K.bakmayın valla abiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knoll

Anlamadığım 2 defa pm attm almak için satıcı arkadaş cevap vermio okuyupta satmak için koymadı herlde ilana enteresan

İlanı açtığı ilk gün 420 liraya anlaştık. Daha sonra attığım mesajlara cevap vermedi. Şimdi 400 liraya indirmiş satamıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.