Şimdi Ara

S3 telefonu masaüstü pc ye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta sorunumu tam olarak anlatamadım şimdi anlatayım.

Evde interneti kapattırdık 1 ay sonra açılacak internet. Yan komsumuzun wireless e bağlanmayı düşünüyoruz ama bilgisayar için usb modemimiz yok. ama s3 telefonum mevcut.

S3 telefonu bilgisayara bağlayıp,bilgisayardan telefon üzerinden internet erişimi sağlayabilirmiyim sizce ?

Nokia klavyeli telefonlarda bu mümkün dü. bu şey s3 tede mümkünmüdür acaba cevaplarınızı beklıyorum

• İyi de bunun için telefonu kullanmana gerek yok ki. Wireless Adaptörleri USB şeklinde satılıyor uygun fiyata. Çekim alanı güzel dandik olmadan al bir tane tertemiz kullan telefonu bilgisayarda wifi olarak kullanamazsin cevabını da vereyim onun da. Vatana git sana yardimci olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum 1 hafta kullanıcaktım ondan konuyu açtım. Şimdi gidip 1 hafta için 50 tl bayılamam.

Nokia nın klavyeli telefonlarında vardı o özellik bilgisayara taktığın zaman soruyordu internet erişimi sağlansınmı falan diye dedim maden nokia böyle birşey yapmış samsung un neyi eksiktir diye bi sorayım dedm
  • Biz Akıllı Tahta'da yapardık aynı mantık olabilir Android ise bir yerlerden aktifleştirme yapıyordun sonra da bilgisayarda wifi olarak görülüyordu şifreyi girip bağlanıyordum.
  • Telefonu modem gibi yapabiliyorum o ayrı zaten komşuda modem var ama kablo çekmek istemiyorum vede WIFI cihazı almak istemiyorum manuel bilgisayara telefonun kablosunu sokunca nokia klavyeli telefonda internet kullanılabiliyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.