Şimdi Ara

S3 SARJ OLMUYOR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar stock 4.3 kahretsin şarj olmuyor telefon bıktım bu illetten koyuyorum sabah %18 takıyorum gene dolmuyor. port kitkat romunu yükledim sorun cözüldü stocka döndüm gene aynı yardımlarınızı bekliyorum bu illetten nasıl kurtulabilirim düzelmiyor lanet samsung bir daha alırsam beni vurun!

• orjinal kabloyla değil başka kabloyla deneyin düzelir. alternatifiniz yoksa kabloyu çekip takın yine düzelecektir.

en azından ben bu iki yöntemle sabaha kadar dolmama problemini çözüyorum.
  • Hayir hocam duzelmiyor arkadasin s4minisiyle kabloyu degistirdik onda hic bi sorun yok bende yine var. Evde samsubg vawe sarj cjhazj var oda etmiyor telefonu kiricam artik bi daha asla samsung almam beni ki uc ay idare etse yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb girisindeki ayaklar kopmustur...bir tamircide soketi degistirtiver

• uyduccu kullanıcısına yanıt
    aaklar koptuda port kitkat romunda niye şarj doluiyor pek?
  • Sarjdayken usb kabloyu asgiya bastur sarj kesiliyor yukari kaldirdiginda sarj oluyorsa soketten..bide usb soketin oldugu yeri ufleyerek yada bir igneyle pislik varsa icinde yuvayi temizle..bazen cepten pamuk toz dolabiliyor icine..soket tam oturmuyor ozaman..romla pek alakali olmaz sarj olayi

Adam Kitkat romda sarj oluyor diyor sen daha ısrar ediyosun Sorun yazılımdadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobraamca3883 -- 12 Haziran 2014; 23:01:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    alakalı resmen eşşek samsung bilerek yapmış! port kitkatta yaşamadım bu sorunu 4.1.2 ykende yoktu 4.3 de var sadece
  • 4.3 e geçtim sarj i resmen içiyor

• Yardım lazım arkadaşlar :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.