Şimdi Ara

S3 S4 Note 2 Note 3 Kırık Ekran Tamiri Dokunmatik Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oca Yapıştıcı ve otoglav ile cam değişimini yapan ilk bilişim firmasında Cam Değişimleri
    Not: cam değişimleri orjinali gibi yapıldığı için uv yapıştırıcılarda yaşanan sorunlar asla yaşanmaz cam tekrar ısıtılarak sokulebilmesi mümkündür tekrar cam çatlaması durumunda!!!!

S3=159TL
    S4 Note 2= 179
    Note 3 = 199 TL

Full lcd Ekranlar
    s3 mini = 169TL s3=275 TL
    s4 ve note 2=375 TL
    Note 3 = 520 TL
    Mega =399TL

Tüm Değişimlerimiz Herhangi bir problemde Para İAde garantilidir

www.dokunmatikekrancamdegisimi.com
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 23 Şubat 2014; 22:59:40 >

• Senden sakliyorum arkadasim benin ilanlarikopyala yapistir yapmakdan bikmadinmi.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yil garanti veremezsiz birde abartmayalim lutfen 3 gun sonra senin uvler elinde patlayinca kacip gitmeyecegin ne malum:)

• Aynen kardeş biraz indirim yapmalısın aksi taktirde müşteri kazanmanın bir hayli zor olacağını zinhar müşteri bulma olsılığının olmadığını ve bu hadiseden mütevellit evvela fiyatlarda revize yapacağınızı siZe belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum

• Ayni mantikmi?
    Akvaryum caminda kullandiklari guzel teknik var ama bu elektronik cihazlar icin degil senin kullandigin bu. Bizimki vakumlu firin ve oca silikon arkadasim anlatamuyorum herhalde senin u is icin toplam harcadigin paea 100 dolar i gecmez biz sadece gumruge 1000 liradan fazla verdik bu firin için . Basimizin agrimasi sinir stres olmamiz ve denemelerde yaktigimiz ekranlari saymiyorum artik. Ikimiz ayni isi yapiyoruz diyemezsin dedirtmem. Senin yaptigin degisimde dokunmatik tum bozulabiliyor (ozellikle s4 ve note 2 lerde ) hadi bozulmadi diyelim musteri telefonu dusurdugunde ic lcd ekrani kiriliyor direk ust ekran kirilmasi olayi ile atlatamiyor insanlar. Bu uv denileni biz senden cokk once biliyorduk. Baktik basimiz agriyacak fabrikasyon nasil yapilir onun pesine dustuk. Senin benim yazdiklarimi takip edecegine oturda kendin biseyler gelistir o ic lcd ekrani kirilan insanlar oteki tarafda yakana yapisirlar belki bir sekilde kandiriyon insanlari bu tarafda da
    Anladın mi?
    Birde fark ettiysen google indeksinde bile yoksun yeni site oldugu icin sadece adwords ile ayakda durmaya calisiyorsun. Bizim ile ugrasicagina oturda bu otoglav neymis getirtde daha guEl bir hizmet ver millete bana forum.donanimdan laf yetiştirme ile olmaz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 25 Şubat 2014; 8:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr_tr

Ayni mantikmi?
    Akvaryum caminda kullandiklari guzel teknik var ama bu elektronik cihazlar icin degil senin kullandigin bu. Bizimki vakumlu firin ve oca silikon arkadasim anlatamuyorum herhalde senin u is icin toplam harcadigin paea 100 dolar i gecmez biz sadece gumruge 1000 liradan fazla verdik bu firin için . Basimizin agrimasi sinir stres olmamiz ve denemelerde yaktigimiz ekranlari saymiyorum artik. Ikimiz ayni isi yapiyoruz diyemezsin dedirtmem. Senin yaptigin degisimde dokunmatik tum bozulabiliyor (ozellikle s4 ve note 2 lerde ) hadi bozulmadi diyelim musteri telefonu dusurdugunde ic lcd ekrani kiriliyor direk ust ekran kirilmasi olayi ile atlatamiyor insanlar. Bu uv denileni biz senden cokk once biliyorduk. Baktik basimiz agriyacak fabrikasyon nasil yapilir onun pesine dustuk. Senin benim yazdiklarimi takip edecegine oturda kendin biseyler gelistir o ic lcd ekrani kirilan insanlar oteki tarafda yakana yapisirlar belki bir sekilde kandiriyon insanlari bu tarafda da
    Anladın mi?
    Birde fark ettiysen google indeksinde bile yoksun yeni site oldugu icin sadece adwords ile ayakda durmaya calisiyorsun. Bizim ile ugrasicagina oturda bu otoglav neymis getirtde daha guEl bir hizmet ver millete bana forum.donanimdan laf yetiştirme ile olmaz bunlar

hadi profilini gizlemeyi bırakta işin gerçeklerini anlat kendi yaptıgın işlemleri bir daha sökemiyoruz de imkansız de cihazın ön camı çatladımı bir daha sökülme olmaz de..

daha öncede bu işlemi kendi firmanda yapıyordu daha sonra vakumlu işlem kolay oldugu için bu işlemi bıraktık de.

bizim yaptıgımız işlemde 100 defa söküp takabiliriz takılan ön camı eğer sökülüp takılmaz ise ben bu mesleği bırakırım bu kadar iddalıyım

biz sizin gibi sadece cam degişim servisi degiliz 1998 senesinden beri cep telefonu tamir yapıyoruz.

8 sene TELPA TEKNİK SERVİS te uzman teknisyenlilk yaptık.

madem senin yaptıgın işlem orjinal garantili 2 sene garanti versene !!!!

bak benim profilim gizli degil 2008 yılından eri onlarca kişi ile alışveriş yaptım bi tane olumsuz yazım alışverişim varmı incele ama maaşaallah senin hemen olmuş sende benim gibi ŞEFFAF OL !!!

• Benim neyim olmus arkadasim musteri gelmis iade edecem demis parasini verdik yolladik
    Bu arada vakumlu sistem kolay ve guzel ve fabrikasinda da bu sekilde yapiliyor cihaz fakat masrafli bir sistem senin kapasitenin ustunde bisey.
    Biz gayet seffafiz lcd ekran degisimlerini musterinin yaninda yapiyoruz ve kart veriyoruz ope garantimiz senin gibi 2 sene 5 sene sozde ufurmasyon degil kartimizin arkasinda yazili bir sekilde tarih atarak garanti veriyoruz tamammi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 25 Şubat 2014; 20:29:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Galaxy Note 3 Isınma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim neyim olmus arkadasim musteri gelmis iade edecem demis parasini verdik yolladik
    Bu arada vakumlu sistem kolay ve guzel ve fabrikasinda da bu sekilde yapiliyor cihaz fakat masrafli bir sistem senin kapasitenin ustunde bisey.
    Biz gayet seffafiz lcd ekran degisimlerini musterinin yaninda yapiyoruz ve kart veriyoruz ope garantimiz senin gibi 2 sene 5 sene sozde ufurmasyon degil kartimizin arkasinda yazili bir sekilde tarih atarak garanti veriyoruz tamammi
    Samsung Galaxy S3-S4-S5-S6-Note2-Note3 note4 Ekran Cam Değişimi

www.kırıkekran.com
    0555 5894449 dan ulaşabilirsiniz...
    ŞOK KAMPANYA FİYATLARIMIZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ !!!

Gurur duyuyoruz !!!
    DONANIM GSM ...dünyanın en iyi ve en ileri makina teknolojisiyle üretim yapmaktadır. Bu teknoloji ile kaliteyi biz DONANIM GSM ile yaşayabilirsiniz.!

Ekranınız kırıldıysa doğru yerdesiniz..

yoğun ilginize teşekürler 3 yılımızda 15000 taneye yakın lcd onarım gerçekleştirdik..
    lütfen yazımızı sonuna kadar okuyunuz..

TAKLİTLİTLERİMİZDEN SAKININIZ

profilimiz açıktır şirketimiz hakkında bir adet olumsuz yorum yoktur. referanslarımıza bakabilirsiniz.

https://www.facebook.com/donanimgsm/?fref=nf

Telefonunuzun camimi kirildi..
    KORKMAYIN..!!!
    TELEFONUNUZ DÜŞTÜ VE CAMI MI ÇATLADI? BUNUN İÇİN KOMPLE EKRANINIZI DEĞİŞTİRMENİZE GEREK YOK.
    EĞER KIRILAN CAMIN ALTINDAKİ EKRANDA GÖRÜNTÜ VAR SADECE ÜSTTEKİ CAM ÇATLAK İSE YALNIZCA CAM
    DEĞİŞTİREREK TELEFONUNUZ ESKİ HALİNE DÖNDÜREBİLİRSİNİZ.(Eğer ekranda görüntü hiç yoksa komple ekran değişimi gerekmektedir)
    bu yazıları okuyorsanız doğru yerdesiniz... firmamız hakkında bir tane olumsuz yazı yorum bulamazsınız biz %100 müşteri mennuniyeti ile çalışan bir firmayız.
    Artik yuksek meblaglar ödemek zorunda degilsiniz ..
    Infrared Rework Station yötemi ile cam söküm işlemini yapıyoruz ve yenı cam işlemi için yurtdışından yüksek maliyetlerle getirttiğimiz özel makine ve ekipmanızla Oca glue silikon yöntemi ile cam değişimlerini yapıyoruz...
    ( dokunmatik dış cam degiştikten sonra içine toz giriyor,screen shot, sensör sorunu,mesaj yazarken donma vs vs gibi sorunlar KESİNLİKLE YAŞANMAMAKTADIR !!!! ) cihazı ilk gün aldıgınızda nasıl ise aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
    Ön cam değişiminden sonra Dokunmatiğinde, hassasiyetinde hiçbir sorun yaşanmayacağının %100 garantisini veriyoruz.

*** Bu fiyat sadece ön lens değişim fiyatıdır. Ekranda görüntü varsa ve dokunmatiğiniz çalışıyorsa. Ön lens değiştirerek sorununuzu çözebilirsiniz.

Uzman Teknik servisimizin titiz işçiliği sayesinde işlem sonrasında cihazınız orjinal gibi olacaktır

Mesai çalışma saatlerimiz 10:00 22:00 lütfen 22 :00 den sonra aramayınız.

whatsup tan iletişim kurabilirsiniz. Kontürünüz yok ise çaldırıp kapatınız biz ararız. 

Tel: 0555 5894449 SONER SÜRER
    www.kırıkekran.com

şirketimizi gelip yerinde görebilirsiniz. !!!

cep telefonu servislerine kasko şirketlerine toplu cihaz onarımı yapılır..

Cihaz geldigi gün yapilip tekrar aynı gün kargoya geri verilecektir.

Gelis kargosu sizden dönüş kargosu benden karsilanacaktir.

ekranınız degişirken çayınızı ve kahvenizi yudumlayıp iş yerimizde bekleyebilirsiniz

SIFIR EKRAN FİYATLARINI YAZAYIM SERVİSLERDE YÜKSEK FİYATLARA YAPTIRMAYIN !!!!

SIK SORULAN SORULAR..

SORU 1
    dokunmatik cam degiştirken ekran kırılırsa ne yapıyorsunuz?

CEVAP1
    yeni komple yeni ekran dokunmatik cam ücretine takılır yani .sizden ek bir ücret talep etmiyoruz.

SORU2
    dokunmatik cam degiştikten sonra sorun yaşarmıyım ?

CEVAP2
    Kesinlikle sorun yaşamıyacaksınız.Sorun yaşarsanız firmamız tarafından ücretiniz iade edilir.

SORU3
    firmanınıza nasıl güvenebilirim.

CEVAP3
    referanslarıma bakabilirsiniz.
    Bilgilerim Silinir Mi?

Kesinlike Servis Sonrası Hiç Bir Bilginiz Silinmeyecektir. Ekran Tuş Kilidi Dahil Açılmayacaktır. İşlem Sonrası Cihazınızın Dokunmatik Hassasiyetinde, Ekran Parlaklığında, Canlılığında... vs. Hiç Bir Kayıpla Karşılaşmayacaksınız

Aklınıza Takılan Veya Sormak İstediğiniz Tüm Soruları Aşağıdaki "YORUM YAZ" Kısmından, Sağ Alt Taraftaki "ÇEVRİMİÇİ" (Canlı Sohbet) Bölümünden Veya Sol üst Taraftaki "SORU SOR" Bölümünden Bize cihazınız Hakkında Her Türlü Soruyu 7/24 Sorabilirsiniz. SAYGILAR...
    DONANIM GSM

Türkiye Geneli "ÜCRETSİZ KARGO" Hizmeti Vermekteyiz.

Kargo ile Bize Gönderilen Cihazlar Bize Ulaştığı Gün içinde Onarımı Ve Testleri Yapılıp Tarafımızdan Aranmaktasınız. ücret Banka Hesap Numaralarımızdan Birine Aktarıldığı Taktirde Aynı gün içinde Kargoya Verilip Size gönderilmektedir. Banka Hesap Numaralarımız Ve KargoGönderi Kodlarımız iletişim bölümünde Mevcuttur. KARGO HİZMETİMİZ "ÜCRETSİZDİR". Tüm Ekran Veya Cam Değişimi Yapan Müşterilerimize ÜCRETSİZ BAKIM ONARIM TEST TEMİZLİK YAPILMAKTADIR ".

Size Nasıl Güvenebilirim

DONANIM GSM Olarak Bizi "Google"den Araştırabilirsiniz. 13 Yıllık Tecrübemiz, Donanımlı Teknik Servis Ekibimile Ve Sabit Mağazamızla Cep Telefonu Ekran Değişimi, Tamir bakım Ve Onarım Hizmeti Vermekteyiz. 3 Yıllık Vergi Levhamız ve Vergi numaramızla (12721681222) GAZİOSMANPAŞA Vergi Dairesine Bağlı Resmi Olarak Çalışmaktayız. Google'den "DONANIM GSM " Olarak Bizi Araştırabilirsiniz. Mağazamız Ve Teknik Servisimiz kapalı devre Kamera Kayıt altındadır. Telefonuz Mağazamıza Girip,Onarımı Yapılıp Size Teslim Edilene Kadar Herşey Kamera Kayıt Altına Alınmaktadır, Biz Cep Telefonu Tamirati Hassasiyetinin Farkındayız. Çünkü Güvenilir, Müşteri Memnuniyeti, %100 Orjinal Parça Desteği, Profesyonel Teknik Servis Hizmeti Vermekteyiz, Beğenmeme Durumunda Sorgusuz ücretiniz iade Edilmektedir. Dilerseniz Yeniden Ekran Değişimi Sağlanmaktadır. %100 Müşteri Memnuniyetini Ve Sürekliliğini Dikkate Almaktayız.

Çalışma Saatlerimiz, Sabah 09:00 Akşam 20:00

0212 5643900 calan telefon 05555894449

Size Nasıl Gelebilirim. ULAŞIM Çok Rahat Noktadayız.

magaza önünde araç için park yeri vardır( ÜCRETSİZDİR ) kendi aracınız ile gelebilirsiniz.

DİKKAT : MAĞAZAMIZ SARIGÖL CAMİİ "TAM" KARŞISINDAKİ MAĞAZADIR.
    GAZİOSMANPAŞA Belediye binasına Ve Evlendirme Dairesine Çok Yakınız. KIZILAY TIP MERKEZİ (ALİ KÜLÜNK TIP MERKEZİ ) Durağının Tam Yanındayız. İSKİ GAZİOSMANPAŞAYA 50 metre mesafedeyiz.

METROBÜS İLE NASIL GELEBİLİRİM

METROBÜS ile EDİRNEKAPI metrobüs durağında inip AKSARAY-GAZİOSMANPAŞA veya TOPKAPI-GAZİOSMANPAŞA minübüslerine binip SARIGÖL CAMİİ VEYA KIZILAY TIP MERKEZİ (ALİ KÜLÜNK TIP MERKEZİ ) Durağının Tam Yanındayız.

OTOBÜS İLE NASIL GELEBİLİRİM

37Y - YILDIZTABYA - VEZNECİLER
    37E - YILDIZ TABYA - EMİNÖNÜ
    55Y - GAZİOSMANPAŞA-YENİBOSNA METRO
    37A - YILDIZTABYA- AKSARAY

38G GAZİOSMANPAŞA DEVLET HASTANESİ - MECİDİYEKÖY

55B GAZİOSMANPAŞA - BEŞİKTAŞ

55T GAZİOSMANPAŞA - TAKSİM

99A GAZİOSMANPAŞA - EMİNÖNÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 12 Nisan 2016; 11:37:26 >

• Ekran değişimi konusunda yazdiklarina cevap vermek istemiyorum sen uv ile degisim yapan siradan bir telefoncusun o konuda konusmayalim lutfen 1000 dolar a filan kurulur demissin o kadar kolaysa getir kur ondan sonra buradan yaz ..........birde Sen bizi tek cam değişimi mi yapiyor saniyorsun samsung un power entegresini degistirenlerde turkiyede ilk biziz teknik servisi bile ilk zamanlar anakart degistiriyordu sonradan bu entegreyi değiştir oldular iphone 5 in ekranida en ucuz bizde suanda tum marka ve modellerin ekranlarida mevcut. Ve bunun disinda Turkiyede bulunmayan telefon modellerininde lg d801 , s4 9505 gibi bizde birçoğu mevcut(hatirladinmi sende ekrani kirik gt-9505 kendin degistirememissin buradan o sekilde buradan sattiginida gordum hatta mesajinin altina getir ben yapiyim diyecekdim ama ben senin gibi basit ve boş biri degilim kimsenin reklam topinin altinda reklam yapmaya calismam ...güldüm cevap vermeden geçtim ) eger turkiyede bulunmayan modelin parçasi bizdede yok ise hic sorun degil 15 gun icerisinde yurtdisindan getirtiyoruz musteri beklerim derse. ..... Sen kiminle dans ediyorsun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 8:44:02 >

• Küçük bir anekdot paylaşayım aklima gelmişken
    Mersinde parca satmaya gittigimde. Cam değişimide yapariz diye telefonculari geziyordum. Bir yere girdim benim cocuk yapiyor o isleri dedi cocukda 11 12 yaslarinda yaninda oturuyor bana abi silikonu var bizde ben degistiriyom lamba ilede kurutuyom dedi :)) aferin sana dedim ciktim
    Diyecegim o ki kirik ekran senin isi coluk cocuk yapiyor. Ama fabrikasyon değişim tek bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 8:22:54 >
  • quote:

Ekran değişimi konusunda yazdiklarina cevap vermek istemiyorum sen uv ile degisim yapan siradan bir telefoncusun o konuda konusmayalim lutfen 1000 dolar a filan kurulur demissin o kadar kolaysa getir kur ondan sonra buradan yaz ..........birde Sen bizi tek cam değişimi mi yapiyor saniyorsun samsung un power entegresini degistirenlerde turkiyede ilk biziz teknik servisi bile ilk zamanlar anakart degistiriyordu sonradan bu entegreyi değiştir oldular iphone 5 in ekranida en ucuz bizde suanda tum marka ve modellerin ekranlarida mevcut. Ve bunun disinda Turkiyede bulunmayan telefon modellerininde lg d801 , s4 9505 gibi bizde birçoğu mevcut(hatirladinmi sende ekrani kirik gt-9505 kendin degistirememissin buradan o sekilde buradan sattiginida gordum hatta mesajinin altina getir ben yapiyim diyecekdim ama ben senin gibi basit ve boş biri degilim kimsenin reklam topinin altinda reklam yapmaya calismam ...güldüm cevap vermeden geçtim ) eger turkiyede bulunmayan modelin parçasi bizdede yok ise hic sorun degil 15 gun icerisinde yurtdisindan getirtiyoruz musteri beklerim derse. ..... Sen kiminle dans ediyorsun :))

Ya arkadasim sen tam bir komedisin :))

Sana bu yazilarini birimi yazdiriyor ne yapiyor

Bak simdi sana madde halinde bir kac soru sorucam bunlari cevapla

1. Türkiyede bu sistemi bir tek senmi yapiyorsun ?
    Diyelim yapiyorsun fabrikasyon yapiyorsun neden bizim firma gibi 2 sene garanti vermiyorsun ?

2. Profilin neden gizli neden şeffaf olmuyorsun bizim firma gibi.

3. Ben 8 sene telpa teknik serviste calistim diyorum.neyin ne oldugunu sizden daha iyi biliyorum.
    Maşallah turkiyede herşeyi siz yapmissiniz :)))

Siz daha ne is yaptiginizi bilmiyorsunuz samsunglarin power entegresi diye bir şey yok mmc flash entegresi o sen ilk önce adini ogrenin daha sonra değiştirin bence :)))

Sizin yaptığınız sistemden türkiyede 5-6 firma yapiyor onlari burdan yayinlardim ama millet madur olmasin diye paylaşmiyorum...

Ya kardeşim bu sistemi kendinizde kullandiniz 1 sene boyunca herkeze ayni işlemi yaptiniz daha sonra gidip daha kolay olduğu için bu sistemi kullaniyorsunuz.

Ama milletin ahini almayi birakin

Vakumlu sistem cihaza zarar verir bir daha sokulemez. .

Cihazda çizikler kalır ekranda...

Bu arada ekranlar ile bizden daha ucuz fiyat verirsen ben bu mesleği bırakırım arkadaş..

Sende ekran fiyatlarini benim gibi paylassana arkadasim ilanlarinda...

• Yaaa asil sen komedisin kac gunluk mazin var arkadasim beni kendine rakip gormeye calisiyorsun alexa.com a kendi siteni yaz birde benim sitemi yaz sonra gel burayada gördüklerini yaz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 9:33:53 >
  • Bu arada bilmedigin icin yazmissin pardon ufurmussun diyelim buna
    Vakumlu sistem cihaza komple uygulanmaz tammi?
    Lcd ekran cihazdan cikartilir ve o sekilde vakumlanir yani anakart filan bu isleme tabi tutulmaz ama sen unu bilemezsiz cunke daha otoglavi bilmiyorsun bana cam sokme makinasini bak senin otoglav diye linkini atan kisin hatirlatirim neyin ne olduğunu ogren once :))

Vakumlu sistem ile silikon yumusak kaliyor sen suanda cam degisimi yapiyorum diye geciniyorsun ya ... senin o islemi yapabilmen icin aradaki silikonun geri sokulebilir olmasi lazim oda oca yapistirici yani bizdeki senin uv oyle bir kuruyorki birak geri sokmeyi telefon tas gibi oluyor en ufak bir dusmede taaaa ic lcd si kiriliyor aradaki madde cok sert oldugu icin. Bu arada cizik filan demissin onuda soyleyim bizim yaptigimiz degisimlerde en ufak minik bir cizik olursa ekranda musteri para vermeden alsin gitsin o kadar acik ve net konusuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 9:47:16 >
  • Ney olarak calistin arkadasim teknik servisin caycisimiydin nesiydin onu ispatliyabiliyormusun bana ?
    Bu arada gel magzamizi gor ondan sonra merdiven alti de sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 9:58:30 >
  • quote:

Ney olarak calistin arkadasim teknik servisin caycisimiydin nesiydin onu ispatliyabiliyormusun bana ?
    Bu arada gel magzamizi gor ondan sonra merdiven alti de sen

https://www.facebook.com/soner.surer/media_set?set=a.10151744310890937.1073741832.745555936&type=3

bu resimler sana yeterlimidir ?

Fatih projesinde proje sorumlusu oldum arkadaşım sen bir tane belge koy bakalım koyabilecekmisin ?

[simage]
     S3 S4 Note 2 Note 3 Kırık Ekran Tamiri Dokunmatik Değişimi
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 26 Şubat 2014; 10:28:26 >

• Bunlar hicbirsey degil bende gidiyim marmaray in arkasinda poz veriim bunu ben yaptim diyim olurmu oyle olmaz ...Ben belgelerimi yukarida yazdim arkadasim imzamdaki referaslarada tiklayabilirsin. Dahada olmadi googleye s3 silikonlu cam degisimi yaz bak. yok yetmedi diyorsan yurtici kargoya git arslandogmuslarin kac adet kargosu var de tel numarasinida yaziyim 0535 319 92 80

Resim gormek istiyorsan yuzlerce ekranin yan yana resmine bak sitemizden toptancilarda bile okadar ekran oluyormu acaba :)) biz 3 5 cam degisimi yapmiyoruz sadece sifir lcd ekranda bulunduruyoruz her birinden en az 20 adet
    Ki olmayanida sadece 15 günde getirtiyoruz

Ki alexa olayindan da sanirim bahsetmisdim kimin deneyimi daha fazla kim nekadar zamandir cam isi ile ugrasiyor bunuda gordun sanirim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 10:45:06 >
  • Öncelikle hayırlı satışlar başlık sahibi arkadaşa hocam bu adam tartışılacak seviyede ki bir insan değil bence boşuna kendini yıpratma kendi yaptığı iş ile alakalı konu başlıklarına girip sabote edip kendi reklamını yapma çabasında esnaflıktan bir haber olup bu tarz iş ahlaki konusunda bir çok da nezaketten yoksun bir insan benimde cam değişimi başlığım var aynı terbiyesizliği bana da yapmaya devam ediyor dengim biri olmadığını apaçık farkettiğim için mesajlarını sildiriyorum ciddiye alacak olursam iş yeri gaziosmanpaşa da imiş gidip yüz yüze görüşeceğim...

@www.kırıkekran.com@hckr_tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: imilazımdegil53

Öncelikle hayırlı satışlar başlık sahibi arkadaşa hocam bu adam tartışılacak seviyede ki bir insan değil bence boşuna kendini yıpratma kendi yaptığı iş ile alakalı konu başlıklarına girip sabote edip kendi reklamını yapma çabasında esnaflıktan bir haber olup bu tarz iş ahlaki konusunda bir çok da nezaketten yoksun bir insan benimde cam değişimi başlığım var aynı terbiyesizliği bana da yapmaya devam ediyor dengim biri olmadığını apaçık farkettiğim için mesajlarını sildiriyorum ciddiye alacak olursam iş yeri gaziosmanpaşa da imiş gidip yüz yüze görüşeceğim...

@www.kırıkekran.com@hckr_tr

Tesekkur ederim arkadasim bende oyle diyorum herkes kendi isini yapsin kendi rizkini kazansin kimse kimsenin ilanlarini sabote etme hakkina sahip degil. Yok bu terbiyesiz cezada yedi bu yuzden halen akillanmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 11:02:57 >

• Get arkadasim coluk cocukla isimiz olmaz bizim baska tarafda oyna :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr_tr -- 26 Şubat 2014; 11:44:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.