Şimdi Ara

S3 Ruhu Dirildi: Shader Model 4.0 GPU D3D10 -EKRAN KARTI- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yol haritasını elime geçirdim beylerrrrrrrrrrr

S3 Ruhu Dirildi: Shader Model 4.0 GPU D3D10 -EKRAN KARTI-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdc -- 19 Eylül 2006; 16:27:59 >
  • aaa ne yol hritası resim gözükmüyor
    ayrıca hdmi yeni lcd tv lerde var belki ses codeclemede yaparlar yakında avivo gibi hani audivo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 19 Eylül 2006; 15:31:22 >
  • ne yazıkki çıkmıyor resim ama orda 2006 son çyreği yazıyordu bu kartın çıkışı için..

• arkadaşlar yukarıda bi link vermişsiniz orayaı fazla okuyamadımda şöyle kabaca baktım 4 adet gddr3 ramin üstünde aliminyum hatsink takılı diyo. ddr 3 bi kart çokta kötü olamaz. testlerin kötü çıkmasının sebebide sm3.0 ın desteklenmemesindenmiş. vede benim yorumum sürücülerinide fazla geliştirememişler galiba çünkü sm04 ve dx10 yeni teknolojiler henüz verim alabilmek için erken. sm3 ü desteklememesi bu oyunun en erken bir sene sonra satılacağı hissini uyandırdı. oyunların çoğaldığı ve vga upgrade mevsiminin başladığı sıralarda olacak.
  • evet o kart sm2 destekli.Acaba sm4 destekli bir kart aynı anda sm3 üde desteklemiyormu bence destekliyordur yoksa her kart aldığımızda eski oyunları oynuyamazdık yeni kartlar çatır çatır oynatığına göre sm4 bir kart eski tüm teknolojileri testekkler sanırım.

• arkadaşlar bu benim baktığım linkteki sözü geçen dx10 destekli kart olduğuna eminmisiniz kafama takılan sm4.0 destekleyen kart nasıl olurda sm3.0 desteklemez hele bunda bi gariplik var dedim bu kadar rezil bi kart olamazdı zaten dx10 kart. yukarıdaki yazımı dikkate almayın yinede düzeltmeyecem yukarıyı çünkü.
  • aynı anda yazdık galiba az önce uyandım bende
  • o gördüğün kart sm2 destekli şu anda satışta zaten onla bunu asla karıştırmayın oda zamanıonda iyidi 700 mhz çekirdek düşünün artık..hem girin kendi sitesinden bakın yanıltıcı yorumlara kapılmayın http://www.s3graphics.com

• ya 700 mhz çekirdek olduğuna eminmisin o kartın her halukarda biraz daha iyi olması lazım bence rami 700mhz dir ki oda iyi bi değer aslında neyse inş bu yeni çıkacak olan iyi bişey olur bunun gibi olursa sadece alt seviye için bi seçenek olur.
  • Arkadaşlar son bomba axper isimli yeni bir üretici doğuyor ve s3 ün chip leriyle eran kartı üretecek sitesi yapım aşamasında http://www.axper.com mülteci dostum sitesine gir bir zahmet detaylar orda adam bişey saklamıyorki bizden her türlü yeniliğe sitesinden ulaşabilirsin bak ben mesela axper diye bir devin doğuşunu ve s3 chiipi ile ucuz performanslı ekran kartı üreteceğini ordan okudum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdc -- 19 Eylül 2006; 17:13:53 >

• performansı umarım iyi olur
    s3 bir zamanlar 3d yavaşlatıcı ünvanını almıştı
  • İlk 3d hızlandırıcı olduğunuda biliyormusun son kulanıcı için. Biraz eskiye bakarsan köklü bir firma olduğunu göreceksin...

• bilmem mi
    ben zx spectrum ile bilgisayara başlayan bir adamım s3 yeni kalır
  • diğer firmalar s3 çıkarmayacak yani. tenezzül bile etmiyolarmı acaba bu dediğin axper galiba çin firması olacak adamın ismi alex kuo vede siteye girecekken çince dil paketi yükle felan bişeler dedi. çin malları ucuz olur gerçekten s3 ün fiyatı konuşulacak galiba.
  • ataları hala bilgisayarımda...

(bknz:2 mb s3 virge 365 çilesi)
  • Fazla firmaya vermiyorlar üretimini sonuçta via bir board üreticisi.Elinde zaten üretim imkanı var.Bence bu s3 ün en büyük özeliği hep 2 modeli olması.mesela axper 2 model sürecek piyasaya full directx9 uyumlu "700 mhz gpu" 128 bit ram veya 64 bit ram gibi mesela.Alıcının kafası karışmıyor gidiyor 2 modelden birini seçiyor ve makinasına takıyor.pure hatred arkadaşımıza cevabım şu düşünsene o kart nerden baksan 10 senelik dimi. !0 sene lik bir başka kart gösterebilirmisin.Ürünün dayanıklılığıda çok yüksek demekki..S3 üm bu directx 10 modeli türkiyeye gelse baya sarsar piyasayı ama ne yazıkki şu anda böyle birşey yok.AXPER markası hem board larıyla hemde ekran kartlarıyla piyasada olacak . Amacı ucuza kaliteli ürünler çıkarmak bakalım inşallah Türkiyeye gelir..

• quote:

Orjinalden alıntı: acdc

Ya birkere şu hdmi çıkış çok hoş duruyor sizce ne zaman işe yarar biz buraya ne takacaz yaf bakıyom böyle bir monitör yok piyasada ??

sanırım bu hd tv leri hedefliyor, bir çeşit tv out yani
    bu arada s3 ün yeniden yarışa katılabilmesi bizi memnun eder..

• Arkadaşlar performans testlerine baksanıza allah aşkına..Yerlerde sürünüyor ekran kartı..Bu ekran kartı oyun oynamak için değil..Sadece direct x 10.0 la dikkatleri üzerine çekip giriş seviyesinde sistemler içi düşünülmüş..Bunu alıp crysis oynayacağını düşünen varsa hayal kurmaya devam etsin..
  • En son okuduğum yazıda s3 ramler için kingston ile bilgi alışverişi yapıyormuş.DAha hızlı ramlere sahip olabilmek için..Ve ucuzluk ön plandaymış.Bakalım.Zaten Türkiyeye gelmez bu..Yine abd liler kulanır...Adamlar hem zengin hem herşeyin en ucuzu onlarda nasıl bir sistem yaf

• Gunware arkadaşım o kart bu kart değil ... Ayrıca şunu söyleyecem kendi sitesinden inceleyin şunu birkerede http://www.s3graphics.com/ Daha yaratıcı yorumlar yapabilirsiniz yani kartları karıştırmayın..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.