Şimdi Ara

S3'mü Xperia sp'mi? ( SP ALINDI ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xperia sp aldım bugün sony mağazasından 1150 tl 12 taksit 5 ay erteleme ile. ilk günkü izlenimlerim fazlasıyla olumlu. 1bikaç gün sonra detaylı izlenimlerimi yazacağım. herkese yorumları için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

xperia sp aldım bugün sony mağazasından 1150 tl 12 taksit 5 ay erteleme ile. ilk günkü izlenimlerim fazlasıyla olumlu. 1bikaç gün sonra detaylı izlenimlerimi yazacağım. herkese yorumları için teşekkürler.

1150 sony centerdan ıyı almıssın hayırlısı olsun..dogru tercıh
  • rootlamak istiyorum ilk günden. samsungdan farklı sanırım root olayı, anlatım ve dosyaların olduğu bir site bulamadım. özelden veya burdan yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

xperia sp aldım bugün sony mağazasından 1150 tl 12 taksit 5 ay erteleme ile. ilk günkü izlenimlerim fazlasıyla olumlu. 1bikaç gün sonra detaylı izlenimlerimi yazacağım. herkese yorumları için teşekkürler.

Hayırlı olsun.. İlk olarak ekranı sormak istiyorum size.. Ekran gündüz güneş ışığı altında tatmin edici bir şekilde gözüküyor mu aceba ?
  • Hayırlı olsun doğru tercih güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şöyle söyliyeyim teknoseyir incelemesi çok taraflı bir inceleme gibi geldi bana. hoparlör sesi iyi değil diyolar ben yüksek ve kaliteli ses arayan biri olarak gayet tatmin edici düzeyde bence, kendi kulaklığını denemedim ama galaxy s2 nin kulaklığıyla kulaklıktan da çok tatmin edici bir ses alıyorum. ekrana gelince tft olduğu için sağdan soldan açıyla bakınca renklerde hafif solukluk oluyor. ama laptoplardan alışığız bu duruma genel de bu cihazda hiç bir sorun yaşatıcağını düşünmüyorum. karşıdan baktığınızda galaxy s3, optiimus g gibi capcanlı aşırı parlak renkler görmüyosunuz ama renklerin doğalıığı ve ekranın kalitesi kesinlikle fazlasıyla tatmin edici oluyor bence. kamerasıda gayet başarılı. ekranı güneş altında denemedim ama deneyince yazacağım.

şarjı baya iyi dayanıyor. bilgisayardan güncelleme yaparken samsung'un kies'i gibi size illallah dedirtmiyor :) tabi samsunga alışık olduğum için ekranı ters çevirip gelen çağrıları susturmadır falan filan aradım ama o özellikler yok :) ama hiç bir şekilde takılma yaşamadım şu ana kadar.

s3 ü de kullanmış biri olarak ilk günkü izlenimlerim sp>s3 yönünde :) Birtek ekran-kilit ekranı-duvar kağıdı sekmesinde duvar kağıdını değiştirince kilit ekranı duvar kağıdı değişmiyor. ana ekran duvar kağıdı neyse o şekilde kalıyor. yazılımsal bir sorun sanırım..

• ekranı test ettim güneş altında, ışık full olunca gayet idare ediyor.. s3 ile arasında kalanlar düşünmeden alın! :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.