Şimdi Ara

S3'mü Xperia sp'mi? ( SP ALINDI ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngkgn

Bu iki tel arasından sp bence daha iyi. Bunlar dışında lg optimus g ye de bakmalısın. Hocam ayrıca merak ettim s2 kırılmasaydı uzun süre yeni tel almazdım demişsin niye crashtest yaptın.

ya artık öyle olmuştu ki havaya atıp tutmuyodum arkadaş ortamında küçük eğlenceler yaşıyoduk :D en son attım ters bir şekilde baya yüksekten köşeli bir taşa çarptı. sonra ağaç gibi oldu ekran :) ekrana da 350 istedi servis. o yüzden yaptırmıcam şimdilik. yeni telefon zamanı gelmişti zaten :)

neyse iphone samsung tartışması gibi oldu sony samsung olayı da. bi tarafta cidden son 2 yılda çok büyük bir adım atmış ve hakkaten iyi iş çıkaran samsung var, öbür tarafta elektronik dedinildğinide ilk akla gelen marka olan sony var. sanırım tavsiyeleriniz de %50 oranında. en iyisi ben bugün sp yi elime alıp bir inceliyim. içime sinerse alayım. yoksa bildiğim tanıdık mavi s3'ü alayım geleyim :)

• Her gün cap canlı süper amoled ekranamı bakmak istersin yoksa renksiz soluk bir ekranamı bakmak istersin iyi düşün.

• Hangisini alırsan al, mutlaka ama mutlaka en az 15-20 dakika kullanmadan alma.

Kullanıcı yorumları önemlidir ancak bazen çok yanıltıcı olabiliyor. Kendin test et, kendin kararını ver. Sırf bu yüzden kullanıcı yorumlarına çok güvenerek almaya gittiğim cihazı almadan önce test edip hayal kırıklığı yaşadım ve son anda almaktan vazgeçtim. Herkesin beklentisi farklı olabiliyor, bazıları için cihazlardaki ufak tefek güzellikler vazgeçilmez olabiliyorken ciddi problemler ise görmezden gelinebiliyor.

Bu hafta 2si1'de Mesut'un fanatiklikle ilgili bir lafı vardı; "Bazı arkadaşlar Microsoft'tan daha Microsoft" diye... Bunu unutmamak lazım. Şu an piyasadaki en kötü cihazın forumdaki konusuna girin, cihazı kullananlar orada da öve öve bitiremezler.

Bu yüzden kullanıcı yorumlarını dikkate alın ama her daim kendi tecrübelerinize güvenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 20 Ağustos 2013; 10:25:18 >
  • Bende aynı durumdayım.. S3 alıcam diyordum sp yi fark ettim. Biraz araştırma yaptım ve sp donanım olarak yeni nesil olduğu için s3 ten çok üstün performans sergiliyor.. Bundan önce ilk çıktığında neo v aldım daha önce de sony kullandım dış tasarım benim için çok önemli olduğu için sp düşünüyorum... Sende senin için belli bir önceliklerin vardır onları düşün ve ona göre karar ver derim... S3 sadece ekranı konusunda sp ye bakarak biraz daha üstün derim...
    Ayrıca arkadaşım optimus g aldı çok hoş telefon ona da bir bak derim.. 2gb ram, quard core işlemcisi mevcut.. Ekranı falan da çok güzel... Ama Lg nin de güncelleme konusunda çok büyük sıkıntıları var mazide...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

quote:

Orijinalden alıntı: kngkgn

Bu iki tel arasından sp bence daha iyi. Bunlar dışında lg optimus g ye de bakmalısın. Hocam ayrıca merak ettim s2 kırılmasaydı uzun süre yeni tel almazdım demişsin niye crashtest yaptın.

ya artık öyle olmuştu ki havaya atıp tutmuyodum arkadaş ortamında küçük eğlenceler yaşıyoduk :D en son attım ters bir şekilde baya yüksekten köşeli bir taşa çarptı. sonra ağaç gibi oldu ekran :) ekrana da 350 istedi servis. o yüzden yaptırmıcam şimdilik. yeni telefon zamanı gelmişti zaten :)

neyse iphone samsung tartışması gibi oldu sony samsung olayı da. bi tarafta cidden son 2 yılda çok büyük bir adım atmış ve hakkaten iyi iş çıkaran samsung var, öbür tarafta elektronik dedinildğinide ilk akla gelen marka olan sony var. sanırım tavsiyeleriniz de %50 oranında. en iyisi ben bugün sp yi elime alıp bir inceliyim. içime sinerse alayım. yoksa bildiğim tanıdık mavi s3'ü alayım geleyim :)

en mantıklısı mağazada eline al incele ama bence optimus g ye de bakmalısın, 3 teli de al incele elinde ne demek istediğimi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngkgn -- 20 Ağustos 2013; 12:12:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_askim06

Bende aynı durumdayım.. S3 alıcam diyordum sp yi fark ettim. Biraz araştırma yaptım ve sp donanım olarak yeni nesil olduğu için s3 ten çok üstün performans sergiliyor.. Bundan önce ilk çıktığında neo v aldım daha önce de sony kullandım dış tasarım benim için çok önemli olduğu için sp düşünüyorum... Sende senin için belli bir önceliklerin vardır onları düşün ve ona göre karar ver derim... S3 sadece ekranı konusunda sp ye bakarak biraz daha üstün derim...
    Ayrıca arkadaşım optimus g aldı çok hoş telefon ona da bir bak derim.. 2gb ram, quard core işlemcisi mevcut.. Ekranı falan da çok güzel... Ama Lg nin de güncelleme konusunda çok büyük sıkıntıları var mazide...

ben kapsamlı araştırdım lg, samsung, sony nin 2011 de çıkardığı telefonları güncelleme konusunda. Lg de 2011 telefonlarına android 4.0 ı vermiş. Geç vermiş ama sonuçta vermiş. 2011 şubatında çıkan lg optimus 2x p990 bile android 4.0 ı almış. Sony ve lg kıyaslanırsa xperia sola ve lg optimus l5 de, xperia solanın donanımı optimus l5 e göre daha yüksek ama optimus l5 android 4.1 i aldı. Ama sola 4.0 ın üstüne çıkmayacak. Ayrıca bu telefonlar yakın tarihlerde çıktı. Lg güncelleme konusunda düzgün ilerliyor gibi. Bence sonynin güncelleme konusunda lg den daha iyi olduğu söylenemez. Güncelleme konusunda samsung iyi bence. Ama bu kadar güncelleme de benim için telefonda ön planda olan kriter değil.
    S3 ün kamerası da sp den daha iyi. Sp nin kamerası güncellemelerle düzelmezse s3 ün kamerası daha iyi olarak kalacaktır spye göre. Ama sp nin kamerası da fena değil almamak için bir neden oluşturmaz. Ben bu 2 tel arasından sp yi alırdım.

• s3 işlemci ekran kalitesi kamera ve ekran boyutu olarak sp nin önünde
  • tabiki xperia sp
  • http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-vs-Sony-Xperia-SP
    karşılaştırması b urda var. görünüm olarak xperia sp iyi. ama xperia çift çekirdek, s3 4çekirdek
  • kardeş karşılaştırma sitelerinde pek ayrıntıya girmiyorlar mesela spnin grafik birimi adreno 320 iken s3 ünki daha eski bir grafik birimi ayrıca s3 dört çekirdekli olabilir ama 1.7 ghz hızında çalışan snapdragon s4 pro işlemcisi ile s3 ile aynı hatta daha iyi bir performans sergileyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak456

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-vs-Sony-Xperia-SP
    karşılaştırması b urda var. görünüm olarak xperia sp iyi. ama xperia çift çekirdek, s3 4çekirdek

Yanlıssınız s3 dort cejırdekle 12 testte sp den gerı kaldı cunku cekurdegın sınıfıda cok onemlı,sp de kraıt cpu var yanı htc one dakı sınıf,ayrıca ekran kartı olarakta sp cok ustun.duz cekırdek adetı ıle kıyaslama saglıksız olur.

• Optimus g ye bakmalısın bence genel olarak iki telefondan da önde güncelleme vercektir lg olmadı nexus 4 e bak sp onermem ekranı rezalet sirf ekran yuzunden s3 alinir geri kalan konularda onde zaten siralamam
    Optimus g >nexus 4>sp =s3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One_Shot -- 20 Ağustos 2013; 16:44:12 >
  • Nexus 4 güzel de saf android be hocam... Benim sahşen sıkılırım onu kullanırken :)

• Bunu izlemende fayda var.Ben olsam sp alacagıma biraz daha ekleyip lg optimus g alırdım.Ekleyemesem nexus 4.
  • bugün samsung sony vatan teknosa falan gezdim heryeri. çalışanlardan bilgi aldım tewlefonları test ettim falan. şimdi samsung çalışanları s3 tabiki diyor, sony çalışanları sp tabiki diyor :) vatan ve teknosa da sp tavsiyesi biraz daha önde. s3 ü kullanmışlığım var yakın bir arkadaşım sahip olduğu için. s2'den sonra kesinlikle almamı gerektiricek bir yanı, bir + sı olmadığı için ( benim gözümde ) de 1 yıldır almadım. şimdi düşününce tükürdüğümü yalamayıp s3 almaycağım. sp ile çok farkı yok belki ama sadece daha eski olması yüzünden ve tasarımını sevmediğimden s3 ü eledim.

turkcellin mağazasında elemanın teki s3ü de spyi de boşver ikisinde de takılmalar oluyo çoklu uygulamalarda dedi. sp yi kurcaladım biraz takılma görmedim ama lg optimus g yi baya övdü. optimus g lg'nin amiral gemisi olması dolayısıyla sp ye göre bir avantajı var. güncelleme ve aksesuar konusunda. fakat arada 300 tl kadar fark var. onuda kurcaladım biraz büyük ama ekranı falan s3 ekranı gibi canlı hoşuma gittil. özellikleri her ikisinden de daha iyi. bakalım bugün lg hakkında biraz daha bilgi edinip ve f/p düşünerek sp veya lg yi seçeceğim.

• lg için baya olumlu yorumlar var. bide bunun g prosu var. teknosada 100 tl daha fazla ama 100 tl hediye çeki verdiği için aynı şeye denk geliyor optimus g ile. ikisi arasında ne fark var acaba? ama lg ye 1500 verirsem 1750 verip s4 alırım :D sp iyi sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 20 Ağustos 2013; 17:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Bunu izlemende fayda var.Ben olsam sp alacagıma biraz daha ekleyip lg optimus g alırdım.Ekleyemesem nexus 4.

Burdakı ınceleme taraflı zatwn shıft delete nettekı sp ıncelemesı mantıklı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

lg için baya olumlu yorumlar var. bide bunun g prosu var. teknosada 100 tl daha fazla ama 100 tl hediye çeki verdiği için aynı şeye denk geliyor optimus g ile. ikisi arasında ne fark var acaba? ama lg ye 1500 verirsem 1750 verip s4 alırım :D sp iyi sanırım :)

Arkadaşım cumartesi günü 1.199 tl ye Optimus G aldı...
    Ayrıca neden bu telefonun fiyatı aşırı değişkenlik gösteriyor :( sp ise 1.180 ile 1250 arasında oynama yapıyor...

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-optimus-g-e975/productDetails.aspx?productId=telceplgp975&categoryId=371946
    http://www.teknosa.com/urunler/125071010/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon
    http://www.gold.com.tr/lg-optimus-g-e975-siyah-cep-telefonu_u
    http://www.hizlial.com/lg-optimus-g-e975/02.044.1165.0184
    http://bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=127863

• tabıkı xperıa sp,plastık korel telefonlarından gına geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.