Şimdi Ara

S3 mü beklemeliyim 4S mi almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce ne yapmalıyım 4s mi alayım s3 mü bekleyeyim

• aziz dostum,

apple kullandım ve sattım, koşa koca galaxy aldım daha önce...

hiç düşünme, vazgeç epıl dan. samsung al...

zaten biliyorsun onlarca kısıtı, eksiği var. sadece epıl ürünleri ile kullanabiliyorsun... sadece epıl ürünlerine bluettooth gönder, sadece epıl ile görüntülü görüş... bu ne yaaa...

sgs2 bile 5 çeker ayfona... çevremde sgs2 yi gösterdiğim ve epıl almaktan vazgeçen 9 kiş var. hepsi de epıl kullanıcısı idi... ve hallerinden son derece memnunlar...

aynı telefona yeniden para vermediler. yılladır aynı işletim sistemi ile devam edeceğini bilmek bile uyuz ediyor adamı...

sgs3 bekleyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 10 Mart 2012; 14:04:31 >
  • Arkadas gayet iyi acıklamış herşey paralı ücretli wassaptan tut digerine kadar sınırlı appleye verilen paraya acıyom nasıl veriyorlar beklemek istemiyosan s2 yada senstesion al s3 ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

aziz dostum,

apple kullandım ve sattım, koşa koca galaxy aldım daha önce...

hiç düşünme, vazgeç epıl dan. samsung al...

zaten biliyorsun onlarca kısıtı, eksiği var. sadece epıl ürünleri ile kullanabiliyorsun... sadece epıl ürünlerine bluettooth gönder, sadece epıl ile görüntülü görüş... bu ne yaaa...

sgs2 bile 5 çeker ayfona... çevremde sgs2 yi gösterdiğim ve epıl almaktan vazgeçen 9 kiş var. hepsi de epıl kullanıcısı idi... ve hallerinden son derece memnunlar...

aynı telefona yeniden para vermediler. yılladır aynı işletim sistemi ile devam edeceğini bilmek bile uyuz ediyor adamı...

sgs3 bekleyebilirsin...

cevap verdiğiniz için sağolun.Bişey daha sorucam samsung galaxy s2 falan beats audio kullaklıklarını çalıştırıyor mu?

• http://www.androidli.com/showthread.php?t=1303&langid=2

belki iphone da kullanılamayabilir... markası ayfon olmadığı için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.