Şimdi Ara

s3 mininin mevsimi gecti mi? alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Hediye olarak galaxy s3 mini almayi dusunuyorum. Butcem 750 tl civarinda. Fakat suphelerim var. Subati bekleyip s4 mini nin dusmesini mi beklesem. Yoksa simdi s3 mini mi alsam kararsiz kaldim. Ayrica aklimda s duo ve ace 2 de var. Kisacasi s3 mini alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır bekleyemeyeceksen al ama bekleyebileceksen kesinlikle S4 mini al.
  • Kardeşim mevsimi gecti diye bise yoktur aslinda..alan var alamayan var. Galaxy s veya s2 bile alinir yani

• Acikcasi hanimin dogum gunu icin almayi planliyorum. Yani daha sonra alma ihtimalimde var.

Dogru diyorsun mevsim diye birsey yok. Acikcasi s4 u beklesem bu sefer daha iyi bir model cikacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Kardeşim mevsimi gecti diye bise yoktur aslinda..alan var alamayan var. Galaxy s veya s2 bile alinir yani

s2 bile diyosunuz ama s2 hala çoğu telefona rahat rahat kafa tutuyor ve s3 mini'yi tokatlar. kendi telefonum diye demiyorum. bende s2 yokken de aynısını diyordum.
  • Ucuza kapatmak isterseniz Gm Discovery alın 600tl hem özellikleri bakımından s3miniyi tokatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Kardeşim mevsimi gecti diye bise yoktur aslinda..alan var alamayan var. Galaxy s veya s2 bile alinir yani

s2 bile diyosunuz ama s2 hala çoğu telefona rahat rahat kafa tutuyor ve s3 mini'yi tokatlar. kendi telefonum diye demiyorum. bende s2 yokken de aynısını diyordum.

Bende oonu diyorum iste.telefonun mevsimi yoktur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 11 ultra hala alinir mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Ucuza kapatmak isterseniz Gm Discovery alın 600tl hem özellikleri bakımından s3miniyi tokatlar

Bulabilsek başta ben alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen-WaitForIt-Dary

quote:

Ucuza kapatmak isterseniz Gm Discovery alın 600tl hem özellikleri bakımından s3miniyi tokatlar

Şansın varsa bazı avea mağazalarìnda bulunuyor

• quote:

quote:

quote:

Avea da ne kadar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Avea da ne kadar?

600tl olması lazım

• Alinir ben memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Avea da ne kadar?

600tl olması lazım

Oo iyiymiş Bayramda harçlık toplar üstünü babamdan tamamlar alırım

• Ben daha dün aldım eşime. Bence hala çok güzel.

• İstanbul'daysan Soğanlık'taki Avea bayiisi olan Yücel İletişim'de S3 Mini zebil gibi kaynıyor. 15 gün kadar önce annemize doğum günü hediyesi olarak almıştık. 12 taksitle 789 TL idi. Nakit fiyatı 700 TL civarıdır sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

İstanbul'daysan Soğanlık'taki Avea bayiisi olan Yücel İletişim'de S3 Mini zebil gibi kaynıyor. 15 gün kadar önce annemize doğum günü hediyesi olarak almıştık. 12 taksitle 789 TL idi. Nakit fiyatı 700 TL civarıdır sanırım.

Bakalım. Eğer bizim buralarda bulabilirsem kaçmaz
  • http://www.gold.com.tr/samsung-galaxy-s3-mini-i8190-beyaz-flower-cep-telefonu_u

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/I8190-GALAXY-S-III-MINI-CEP-TELEFONU-BEYAZ-p-86110-c-12.htm

Fiyat ve taksit seçenekleri çok cazip geldi açıkcası. Sanal dan satın almayı düşünüyorum. Mağazada farklı olabilir mi fiyatları?

• Telefonun mevsimi olmaz.Sizin ihtiyaçlarınız alacağınız telefonu belirler güncel olsun derseniz eski telefonlara bakmazsınız.S3 Mini ile benzer bir telefon olan Xperia L ile karşılaştırıyoruz.Daha yeni bir telefon Xperia L ama pek iyi değil gibi.Hafıza olarak aşağılarda kalmış mesela.Ayrıca fiyat farkı da var.S3 Mini ihtiyaçlarınız karşılıyorsa güncelleme konusunda pek bir takıntınız yoksa rahat rahat alabilirsiniz.
  • S2 satiliyor demis bir arkadas kesinlikle s2 alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnemployedMan -- 3 Ağustos 2013; 5:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTeksen

Telefonun mevsimi olmaz.Sizin ihtiyaçlarınız alacağınız telefonu belirler güncel olsun derseniz eski telefonlara bakmazsınız.S3 Mini ile benzer bir telefon olan Xperia L ile karşılaştırıyoruz.Daha yeni bir telefon Xperia L ama pek iyi değil gibi.Hafıza olarak aşağılarda kalmış mesela.Ayrıca fiyat farkı da var.S3 Mini ihtiyaçlarınız karşılıyorsa güncelleme konusunda pek bir takıntınız yoksa rahat rahat alabilirsiniz.

valla xperia L 'ye neye göre iyi değil dedin bilemiyorum. kesinlikle s3 miniyi tokatlayacak bir telefon.
    bu arada s3 mini kesinlikle bir bayan için çok ideal bir telefon. almanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.