Şimdi Ara

s3 mini yardımcı olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben s3 mini alıcam ama maddi durumum o kadar iyi değil ( öğrencilik halleri.. )
    internette bi kaç siteye baktım dubai malı felan diyo 120 ile 250 arası bi fiyat var. ama arkadasımın abisine sordum 600 lira gibi bir fiyat söyledi oda kore malıymış
    bu farkı anlamayadım . internette k ler acaba çin malı olabilirmi .. yardımcı olursanız sevinirim ..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-119-tl-mini-s3,tek-sim,mp3,radyo,sifir,kutulu,kapida-ode-118774656/detay/ --- 119 lira

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-s3-mini-android-tekhatli-ceptelefonu-118843324/detay ---- 249 lira

• Sahibindende bu tip fiyattaki urunleri almamani oneririm çin malini gectim kutunun icine odunu koyar yollarlar vallahi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki nerden almamı öneririsinz . Android gzl bi telefon alıcam ama max fiyat . 250
  • o kadar kişi bakıyo bi zahmet yardımcı olun bea
  • Parani az biriktir derim ben en azindan xperia sola tarzi bir cihaz al. dusuk fiyatli androidler sac bas yoldururlar nokiayi arar olursun sonra.

• @Bozkurtlar34

para birikmiyo işte
  • Ben de senin gibi yapip t11 alarak basladim android seruvenine. telefonu hergun duvara vurmamak icin kendimi zor tutuyordum Cok acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim . ille de alicam diyorsan galaxy w ikinci el dusunebilirsin. ama tavsiyem ram olayina dikkat et en az 512mb ram olan bir telefon al. brdden fazla uygulama actiginda ki illaki acarsin telefon asiri kasmalar yapar sonra buna para verecegime 3310 kullanaydim dersin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.