Şimdi Ara

s3 mini mor halkalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni aldım telefonu telefonun orta kısmında 1 tane içi boş 1 tane dolu 1cm çapında mor halkalar var. beyaz sayfaları açınca belli oluyor. sizce bir sorun olur mu garantiye versem yeni telefon mu verirler?

• iade yada degisim isteyin (ne zaman aldiginiza gore de degisir).Bu ekranla ilgili bir sorundur malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

iade yada degisim isteyin (ne zaman aldiginiza gore de degisir).Bu ekranla ilgili bir sorundur malesef.

peki istediğim zaman değişim yaparlar mı yani 2 ay sonra gitsem yine değiştirirler mi
  • Ilk 1 hafta icerisinde iade,ilk 1 ay icerisinde degisim isteme sansiniz var.daha sonraki sureclerde tamir edilir.

• Telefonu aldigim yer biz bisey yapamayiz diyo degistiremeyiz iade edemeyiz diyo ne yapacam

• luketmi L kullanıcısına yanıt
    Cihazı nereden aldınız ek olarak garantiye bakan firma hangisi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bir dukkandan aldim. samsung garanti belgesi yaziyor altinda ithalatci firmaa yani su sekilde
     s3 mini mor halkalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihazınız samsung türkiye garantili.. samsung servislerine başvurabilirsin. yine olumsuz yanıt alırsan. tüketici hakem heyetine başvur bu sefer hakkını alırsın. geçmiş olsun.
  • Ordan olumsuz yanit almam da simdi degistirecem o zaman ben servise telefonun diger aparatlarini da gotureyim mi yoksa sadece tel mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.