Şimdi Ara

S3 MİNİ KULLANANLAR BURAYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Ben yeni bir Android Telefon kullanıcısıyım ve haliyle de sorularım olacak.
    1- Arkadaşlar ben şarjımın az gitmesi nedeniyle internette birçok araştırma yaptım. Farklı farklı şeyler buldum. Öncelikle S3 mini telefonların 3 türlü üretim yeri olduğunu bunların: Vietnam, Kore ve Çin olduğunu öğrendim. Kore malı telefonların şarjı daha çok gidiyormuş. Sanırım benim ki kore.
    A- Ben telefonumun Kore mi Çin mi yoksa Vietnam malı mı olduğunu nasıl anlayacağım?
    B- İnternette ''Telefonun ''IMEI'' numarası ile telefonun ne malı olduğu anlaşılabilir.'' diyordu. Fakat telefonun arkasındaki imei'yi internette sorgulattığımda ''HUAWEI'' diye bir marka buldu. Sizce bunun nedeni ne?
    C- İnternette gezinirken Kore malı telefonların çerçevesiniz üzerindeki tuşların ışığının daha fazla olduğunu gördüm. Acaba bu ışığın seviyesi ayarlanabilir mi? Ayaralanırsa nasıl ayarlanır?
    D- Yine gezinirken ''Felan şekilde bataryayı daha uzun süre kullanabilirsiniz.'' diyordu. Fakat ayarlarda ben o yollara baktığımda ayarlarımda o seçeneklerin bulunmadığını gördüm. Sizce neden?
    E- Aynı zamanda, aynı telefon ablamda da mevcut. Fakat yine onun telefonundaki ayarlardaki seçenklerle benim telefonumdaki ayarlardaki seçenekler farklı. Sizce bunun nedeni ne?

2- Telefonum çok yavaş çalıştığı için(Kasıyor) yine internette bir araştırma yaptım.
    A- Orda da '' 'GÜÇ TASARRUFU' nu kapatın'' diyordu. Fakat ben yine ayarlarımda Güç Tasarrufu seçeneğini bulamadım. Acaba neden bulamadım?

.......3-Gerçekten de Şarjımın bitmemesi ve telefonumun Kasmaması için neler yapmalıyım?......

4- Telefonumun Android sürümü sanırım güncel değil ama Sistem Güncellemeleri bölümüne geldiğimde ''Sisteminiz şu anda güncel.'' diyor. Bunun sebebi ne? Ve nasıl güncelleyebilirim?

Bunlar da telefonumun bilgileri:

Model NO: GT-I8190
    Android Sürümü: 4.1.2
    Çekirdek Sürümü: 3.0.31-809600
    Özel Yapım Sürüm: V2G.13.10.28
    Hafıza: 7.32 GB (Dolu: 577MB)

LÜTFEN SORULARIMA AYRI CEVAPLAR VERİN. HEPSİNİ CEVAPLAMANIZ DİLEĞİYLE ŞİMDİDEN SAOLUN..

• Orjinal s3 mini kolay kolay kasan bir telefon değil , elinizdeki ürün büyük ihtimal replika , bide son olarak aynı konuda 1 den fazla konu açmayın ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Orjinal s3 mini kolay kolay kasan bir telefon değil , elinizdeki ürün büyük ihtimal replika , bide son olarak aynı konuda 1 den fazla konu açmayın ......

Evet kardeşim replika olabilir. Ama bunlar için de çözüm yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceks-arif

quote:

Orjinal s3 mini kolay kolay kasan bir telefon değil , elinizdeki ürün büyük ihtimal replika , bide son olarak aynı konuda 1 den fazla konu açmayın ......

Replika cihazlardan birşey beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceks-arif

quote:

Telefonun içinde belki 800mhz tek çekirdek işlemci var jelly bean bile doğru dürüst çalışmaz ne yapsan bişey değişmez , replika telefondan uzak durun dememizin sebebi bu kinder yumurta gibi ne çıkacağı belli olmuyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.