Bildirim
S3 Mini I8200 Root atma Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Siz golden (I8190) için olan recovery'yi yüklemeye çalışıyorsunuz. Sorun orada -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Siz golden (I8190) için olan recovery'yi yüklemeye çalışıyorsunuz. Sorun orada
Evet zor da olsa başardım.Toolkit diye bir programla. :( recovery mod I8190 için yükledim... dowland mod açılmıyor artık.Sonra yine toolkitle root atmayı denedim yine aynı dosyayı(recovery golden) yükledim root için bu sefer telefon hiç açılmıyor.Samsung yazısında kalıyor.Brick oldu :( yetkili servis veya telefon tamircisine götürsem halledilirmi yani pek masraflı olmaz değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reveral63 -- 26 Ekim 2014; 14:00:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: burak6363
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Siz golden (I8190) için olan recovery'yi yüklemeye çalışıyorsunuz. Sorun orada
Evet zor da olsa başardım.Toolkit diye bir programla. :( recovery mod I8190 için yükledim... dowland mod açılmıyor artık.Sonra yine toolkitle root atmayı denedim yine aynı dosyayı(recovery golden) yükledim root için bu sefer telefon hiç açılmıyor.Samsung yazısında kalıyor.Brick oldu :( yetkili servis veya telefon tamircisine götürsem halledilirmi yani pek masraflı olmaz değil mi ?
Samsung yazısı çıkıyorsa download modun da açılması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X